5 Redenen Waarom Kinderen Moeten Sturen Geschreven Dank U Opmerkingen

0
112

Met de technologie van vandaag, het bereiken van en verbinden met vrienden, familie en collega ‘ s en klanten is het eenvoudiger dan ooit. In de directe druk op de knop en we sturen een e-mail, tekst of foto ‘ s onze buurman of iemand over de hele wereld.

Omwille van het gemak van elektronische communicatie, de meeste mensen hebben de neiging om te vertrouwen op de aansluiting van deze weg dan de goede, ouderwetse manier van het verzenden van een met de hand geschreven notitie of brief. Hoewel dit zeker acceptabel, er zijn nog steeds veel gevallen waarin een schriftelijke opmerking is niet alleen geschikt, maar ook heel erg gewaardeerd en is een van die gevallen is een bedankje.

Hier zijn vijf redenen om te moedig de gezinsleden aan om het verzenden van een schriftelijke opmerking van dank via snail mail, niet via de digitale ruimte.

  1. Het is Onverwacht.
  2. Het Leert Dankbaarheid.
  3. Het Versterkt De Goede Zeden.
  4. Het Leert Niet Om Dingen Te Nemen Voor Lief.
  5. Het Voelt Goed.

Duik dieper in elkaar.

1. Het is Onverwacht.

Mensen houden ervan om te weten dat ze worden gewaardeerd, maar in de huidige hectische wereld, de soort gebaren die mensen voor elkaar kunnen gemakkelijk onopgemerkt blijven. Het verzenden van een geschreven opmerking van dank of waardering laat zien dat je dankbaar bent en kan ook het aanmoedigen van de persoon die je geholpen heeft om u te helpen, of beter nog iemand anders, weer in de toekomst.

2. Het Leert Dankbaarheid.

Laten we eerlijk zijn, we leven in een zeer consumer-driven, materialistische wereld. De hedendaagse kinderen zijn gebombardeerd met reclame touting de nieuwste, grootste gadgets, designer sneakers, must-tech producten, trendy kleding stijlen, en zelfs moet-school locker interieur! Wanneer kinderen het verzenden van een geschreven bedankje aan grootouders, klasgenoten, babysitters, en zelfs hun kinderarts, het versterkt het belang van het gevoel van dankbaarheid, het leggen van een solide basis voor de waardering van alle door hun jonge en volwassen leven.

3. Het Versterkt De Goede Zeden.

De praktijk van het schrijven van persoonlijke bedankjes helpt de ontwikkeling van kinderen essentiële sociale vaardigheden die essentieel zijn voor het behoud van sterke relaties. In principe, wanneer kinderen worden geleerd om fysiek dank andere persoon voor een cadeau (of ervaring) dat ze hebben ontvangen, het is ook het versterken van de goede zeden. ‘Alsjeblieft’ en ‘ dank je de magische woorden—een schriftelijke dank u vindt dit op een geheel nieuw niveau.

4. Het Leert Niet Om Dingen Te Nemen Voor Lief.

Als een familielid, vriend of collega kost tijd zijn drukke schema om een geschenk te geven aan iemand in uw huishouden, dat betekent dat ze denken sterk genoeg van uw kind om deze inspanning te maken. Het schrijven van een bedankje is niet alleen een leuk ding om te doen, het helpt ook om kinderen te leren niet om deze relaties voor lief. Hen begeleiden in een aan de leeftijd aangepaste wijze. Een drie-jaar-oude gaat niet om het handschrift van haar eigen merk, maar zij kan trekken van een kleine foto, die u kunt toevoegen een paar zinnen van waardering. Als uw kind begint jonge, schrijven dank u opmerkingen zal uitgroeien tot een prachtige gewoonte, en zal inboezemen een diep gevoel van waardering zijn voor zowel de ontvangen giften en de mensen die ze gegeven heeft.

5. Het Voelt Goed.

Wie houdt er niet van om mail te ontvangen dat is persoonlijk en niet een ander wetsvoorstel of catalogus? Verzenden van notities van waardering kan worden gedaan uit oprechte zorg voor een ander persoon, niet alleen omdat ze u heb gegeven een tastbaar cadeau. Is er een office medewerker in de school van je kind dat de hele kamer verlicht met een warme en vriendelijke glimlach en altijd maakt uw kinderen zich veilig voelen? Heb je een favoriete medewerker van uw deli die precies weet hoe u uw vleeswaren gesneden? Heeft uw moeder-in-law hou van tijd doorbrengen met haar kleinkinderen te geven u een kleine pauze nu weer? Deze types van voorbeelden kunnen ook garandeert een doordachte, geschreven notitie van waardering door u of uw kind. Niet alleen zullen ze verrast en blij om het te ontvangen, voelt u zich geweldig te weten hoe bijzonder je iemand voelen—gewoon omdat!

Maak er een gewoonte van om mensen te vertellen dank u. Om uw waardering, oprecht en zonder de verwachting van iets in ruil. Echt genieten van de mensen om je heen, en je zult al snel vinden vele anderen om je heen. Echt genieten van het leven, en je zult merken dat je meer van het.
–Ralph Marston

Voor meer ideeën, bezoek Machtige Mama bij quickanddirtytips.com.

Beeld van een kind met het schrijven van een brief © Shutterstock