5 Grunner For Hvorfor Barn Bør Sende Skriftlig Takk Notater

0
113

Med dagens teknologi, for å nå ut og koble sammen med venner, familie og kolleger og kunder, er det enklere enn noen gang. I chat-klikk på en knapp vi kan sende en e-post, tekst eller bilder til vår nabo eller noen i hele verden.

På grunn av den lette å kommunisere elektronisk, de fleste mennesker har en tendens til å stole på koble denne måten heller enn den gode, gammeldagse måten å sende en håndskrevet lapp eller brev. Mens dette er absolutt akseptabelt, det er fortsatt mange anledninger der et skriftlig notat er ikke bare riktig, men også veldig stor pris på—og en av disse tilfellene er en takk notat.

Her er fem grunner til å oppfordre familiemedlemmene til å sende et skriftlig notat av takk via brevpost, ikke gjennom cyber space.

  1. Det er Uventet.
  2. Det Lærer Takknemlighet.
  3. Det Forsterker Gode Manerer.
  4. Det Lærer Ikke Å Ta Ting For Gitt.
  5. Det Føles Godt.

La oss dykke dypere inn i hver.

1. Det er Uventet.

Folk elsker å vite at de er verdsatt, men i dagens hektiske verden, den typen bevegelser som mennesker gjør for en annen kan lett gå ubemerket hen. Du sender en skriftlig notat av takk og takknemlighet viser takknemlighet og kan også oppmuntre personen som hjalp deg til å ønske å hjelpe deg, eller bedre ennå noen andre, igjen i fremtiden.

2. Det Lærer Takknemlighet.

La oss innse det, vi lever i en veldig forbruker-drevet, materialistisk verden. Dagens barn blir bombardert med reklame touting nyeste, største gadgets, designer sko, må-ha tech produkter, trendy klær stiler, og selv må-ha skap på skolen innredning! Når barna sende en skriftlig takk notat til besteforeldre, klassekamerater, barnevakter, og selv deres barnelege, det underbygger viktigheten av å føle takknemlighet, og legger et solid grunnlag for å være takknemlig for alle gjennom sine unge og voksne liv.

3. Det Forsterker Gode Manerer.

Praksisen med å skrive personlige takk notater hjelper barna til å utvikle kritisk sosiale ferdigheter som er nødvendige for å opprettholde sterke relasjoner. I utgangspunktet, når barn er lært opp til å fysisk takk annen person for en gave (eller opplevelsen) at de har mottatt, det er også forsterke god oppførsel. Vær så snill og takk har lenge vært de magiske ordene—en skriftlig takk skal du tar dette til et helt nytt nivå.

4. Det Lærer Ikke Å Ta Ting For Gitt.

Hvis et familiemedlem, venn eller kollega tar tid fra sin travle timeplan til å gi en gave til noen i din husstand, som betyr at de tror sterkt nok på barnet ditt til å gjøre dette arbeidet. Å skrive en takk notat er ikke bare en fin ting å gjøre, det hjelper også barna lære å ikke ta disse forhold for gitt. Guide dem i en alderstilpasset måte. En tre-åring ikke kommer til å skrive for hånd sitt eget merke, men hun kan tegne et lite bilde, der du kan legge til et par setninger av takknemlighet. Hvis barnet begynner unge, skriving takk notater vil bli en fantastisk vane, og vil skape en dyp følelse av takknemlighet for både gaver mottatt og folket som ga dem.

5. Det Føles Godt.

Hvem elsker ikke å motta e-post som er personlig og ikke annen lov eller katalog? Sende notater av takknemlighet kan være gjort ut fra genuin omsorg for en annen person, ikke bare fordi de har gitt deg et konkret gave. Er det et kontor medarbeider i ditt barns skole som lyser opp rommet med et varmt og vennlig smil og gjør alltid ditt barn føler seg trygge? Har du en favoritt ansatt på deli som vet nøyaktig hvordan du liker din oppskåret kjøttpålegg? Har din mor-i-lov elsker å tilbringe tid med barnebarna hennes for å gi deg en liten pause nå og igjen? Disse typer eksempler kan også garanterer en gjennomtenkt, skrevet merk av verdsettelse av deg eller ditt barn. Ikke bare vil de bli overrasket og glade for å motta den, vil du føle deg fantastisk å vite hvor spesiell du har gjort noen føler—bare fordi!

Gjør det til en vane å fortelle folk takk. For å uttrykke din takknemlighet, oppriktig og uten forventning om noe i retur. Virkelig setter pris på de rundt deg, og du vil snart finne mange andre rundt deg. Virkelig å sette pris på livet, og du vil finne at du har mer av det.
–Ralph Marston

For flere ideer besøk Mektige Mamma på quickanddirtytips.com.

Bilde av et barn å skrive et brev © Shutterstock