Hoe de Voorraad van een Emergency Food Supply

0
100

Niamh schrijft: “In het licht van een aantal recente natuurrampen (orkanen, aardbevingen en bosbranden), rampenbestrijding is de voorkant van de geest. Wat voor soort eten zou u adviseren bij de hand te hebben als onderdeel van uw persoonlijke disaster preparedness plan?”

U bent niet de enige, Niamh! Ik heb veel e-mails van luisteraars vragen voor advies over het samenstellen van een noodsituatie voedselvoorziening. Noodhulp zijn bedoeld om je door in het geval dat u tijdelijk geen elektriciteit, water en/of toegang tot vers voedsel. Het streven naar een perfect uitgebalanceerd dieet onder die omstandigheden is waarschijnlijk niet realistisch. Maar u wilt niet te vertrouwen volledig op de overgebleven Halloween candy.

Hoeveel Voeding Heb Je Nodig?

Experts raden met een drie-daagse levering van niet-bederfelijk voedsel en water voor elke persoon in uw huishouden. Vergeet niet om in uw tally anderen, zoals ouders of buren of college in de leeftijd van de kinderen, dat kan rekenen op u in geval van nood. Figuur ongeveer 2000 calorieën per persoon per dag.

U wilt ook om minimaal één liter schoon drinkwater per persoon per dag. Dit kan minder water dan u gewend bent te drinken. Om deze reden is het goed om te voorkomen dat zout voedsel en andere levensmiddelen die kunnen je dorst.

Hoe de Voorraad van Uw Emergency Food Kit

De ideale voeding voor een emergency kit niet nodig koken. Deze regels uit dingen zoals pasta en gedroogde bonen, zelfs al zijn ze zowel voedzaam en niet-bederfelijke. Als ingeblikt voedsel zijn in uw pakket, zorg ervoor dat het opslaan van een niet-elektrische can-opener met uw hulpgoederen. Gedehydrateerde levensmiddelen, zoals gedroogde vruchten en groenten zijn lichter en beter draagbaar dan in blik, wat een voordeel kan zijn in het geval dat je nodig hebt om decamp.

Hier is een lijst van goede kandidaten voor uw dringende benodigdheden:

  • Ingeblikte vis, zoals tonijn, zalm of sardines. Tonijn en zalm zijn ook beschikbaar in shelf-stabiele zakjes.
  • Rundvlees of vis schokkerige
  • Gedroogd of ingeblikt fruit
  • Gedroogd of ingeblikt fruit
  • Ingeblikte bonen
  • Ongezouten noten en zaden
  • Volkoren crackers
  • Eiwit en/of energie repen
  • Melk of nondairy alternatieven in de rekken stabiele verpakking

Gelukkig zijn veel van de voedingsmiddelen in uw voorbereiding op noodsituaties kit zijn ook op mijn lijst van de meest voedzame voedsel voor het geld, wat betekent dat u geen geld van uw kinderen schoolgeld fonds op voorraad uw voorraadkast. Maar weersta de verleiding om geld te besparen door het kopen van voedsel bij open bulk containers. Fabrikant-verzegelde pakketten zijn beter beschermd tegen de lucht, vocht en verontreiniging en zijn minder waarschijnlijk te verwennen.

Ik hoop dat het zal een lange tijd (of nooit) voordat u nodig hebt voor het gebruik van deze voedingsmiddelen. Maar ook niet-bederfelijke voedingsmiddelen oud worden uiteindelijk. Elke paar jaar, draai uw nood voorraad in uw reguliere pantry en vervangen. Het opslaan van uw sos-supplies in een koele, droge plaats en doen wat je kunt om te voorkomen dat knaagdieren en insecten van de overvallen uw stash.

Aanvullende Tips

Als de stroom uitvalt, u zult niet in staat zijn om te houden van voedsel gekoeld of ingevroren voor lang. Maar u hebt waarschijnlijk een behoorlijke hoeveelheid voedsel in de koelkast en vriezer. Voordat breken in uw gedroogde en ingeblikt goederen, het eten van uw koel-eerste—maar alleen zo lang als je kunt houden hen op voedsel veilig temperaturen. Houd een niet-elektrische thermometer in de koelkast en de vriezer monitor temperaturen.

Zodra uw koelkast of vriezer klimt boven de 40 graden celsius, de klok tikt door, vooral op zeer bederfelijke artikelen, zoals melk en vlees. Als u in staat zijn om hitte voedsel, koken en eten rauw vlees voordat ze bederven. Koken en eten bevroren vlees en de groenten als ze ontdooien. Open de koelkast en diepvriezer zo snel en vaak mogelijk te blijven in koud voedsel voor zo lang mogelijk. Het helpt om een mentaal beeld van wat er in de koelkast. Beslissen wat je gaat verwijderen voordat u de deur opent.

Ik hoop dat geen van u zal eens in een situatie dat vereist, maar het hebben van een plan voor noodgevallen is een uitstekend beleid. Een alarmnummer van voedsel is slechts één aspect van een disaster preparedness plan. U vindt meer middelen op http://ready.gov.

Afbeelding van nood voedselvoorziening © Shutterstock