5 Spørsmål for å Hjelpe Deg å Bli Rik

0
104

Bli rik skjer ikke over natten. Med mindre du vinner i lotto eller har en stor arv som kommer, bygge rikdom skjer gradvis over tid.

Økonomisk vellykkede mennesker har alltid en plan for å bygge og vedlikeholde sin rikdom.

Uansett om din personlige økonomi og karriere er et vrak akkurat nå, eller du flyr høyt, er det viktig å være veldig klar på hvilken retning du ønsker å gå.

I denne artikkelen vil jeg dekke fem strategiske spørsmål som du må svare på for å få et grep om situasjonen og ta din personlige økonomi til neste nivå. Hvordan du besvarer disse spørsmålene vil identifisere hva som mangler i din økonomiske liv, hvor du ønsker å gå, og som du må bruke for å få hjelp.

Gratis Ressurs: Laura ‘ s Anbefalte Verktøy—bruke dem til å tjene mer, spare mer, og oppnå mer med dine penger!

Spørsmål #1: jeg har en positiv penger tankegangen?

Dine penger tankegangen er hvordan du tenker om penger og forholder seg til det. Våre tankesett er viktig, fordi det er forløperen til vår atferd. Ingen av dine handlinger eller atferd skje i et vakuum—de alltid utgangspunkt i dine tanker eller holdninger.

Jeg vil at du skal være virkelig med deg selv. Egen opp om dine tanker om penger, støtte deg og bevege deg i en positiv retning hver dag, eller holder deg tilbake og sabotere din evne til å komme videre.

Hvis du tror at du er en ulempe fordi du begynte å lære om penger sent i livet, ikke gå til skolen, eller ikke har den karriere du virkelig ønsker, er det på tide å la de negative, falske tro i støvet.

Det spiller ingen rolle om du arbeider i en oppføring nivå jobb eller er en godt betalt administrerende DIREKTØR, dine penger tankegangen er nøkkelen til hvorvidt du bygge varig rikdom eller ikke. Din evne til å bli rike avhenger ikke av din utdanning eller inntjeningsevne.

Smart, kraftig mennesker kan mislykkes miserably med pengene sine når de ikke følger de grunnleggende tingene, som å leve under evne, å ha nok av de riktige typer forsikring, og investere for fremtiden.

Du har hørt om rap-stjerner og mote modeller som ender opp med konkurs selv om de er laget millioner hvert år. Realiteten er at hvem som helst kan ende opp fattig uansett hvor mye flyter inn og ut av bankkontoen sin.