5 Frågor för att Hjälpa Dig att Bli Rik

0
47

Bli rik inte ske över en natt. Om du vinner på lotteri eller har ett stort arv kommer, att bygga välstånd sker gradvis över tid.

Ekonomiskt framgångsrika människor alltid har en plan för att bygga och upprätthålla sitt välstånd.

Oavsett om din personliga ekonomi och karriär är ett vrak just nu, eller om du flyger högt, är det viktigt att vara mycket tydlig om den riktning som du vill gå.

I den här artikeln ska jag täcka fem strategiska frågor som du måste besvara för att få ett grepp om din situation och tar din personliga ekonomi till nästa nivå. Hur du svara på dessa frågor kommer att identifiera vad som saknas i ditt finansiella liv, där du vill gå, och som du behöver utnyttja för att få hjälp.

Fri Resurs: Laura ‘ s Rekommenderade Verktyg—använd dem för att tjäna mer, spara mer och uträtta mer med dina pengar!

Fråga #1: jag har en positiv pengar tänkesätt?

Dina pengar tänkesätt är hur du tänker om pengar och relatera till det. Vår inställning är viktig eftersom det är föregångaren till vårt beteende. Ingen av dina handlingar eller beteenden sker i ett vakuum—de alltid våren från dina tankar eller inställning.

Jag vill att du ska vara riktigt med själv. Hand upp om dina tankar om pengar för att stödja dig och flytta dig i en positiv riktning varje dag, eller håller dig tillbaka och saboterar din förmåga att komma framåt.

Om du tror att du är en nackdel eftersom du började lära sig om pengar sent i livet, inte gå på högskola, eller inte har den karriär du verkligen vill, det är dags att lämna de negativa, falska föreställningar i dammet.

Det spelar ingen roll om du arbetar för ett enklare jobb eller är en högt betald VD, din pengar inställning är nyckeln till huruvida du bygga varaktiga rikedom eller inte. Din förmåga att växa rik beror inte på din utbildning eller intjäningsförmåga.

Smart, kraftfull människor kan misslyckas kapitalt med sina pengar när de inte följer grunderna som lever under ditt sätt, med tillräckligt av rätt slag av försäkring, och investera för framtiden.

Har du hört talas om rap-stjärnor och mode modeller som hamnar i konkurs trots att de gjort miljontals varje år. Verkligheten är att vem som helst kan hamna fattiga oavsett hur mycket som flödar in och ut i deras bankkonto.