Waarom Korte Workouts Werk?

0
100

In de aflevering “Hoe Doe je High Intensity Interval Training” je leert dat een hoge intensiteit interval training is een populaire vorm van sport die een combinatie van harde inspanningen met de volgende eenvoudige inspanningen om daadwerkelijk kunt u injecteren veel hogere bedragen van geschiktheid in uw lichaam in vergelijking met een lange, stabiele techniek.

In die aflevering, ik heb je verteld dat High Intensity Interval Training (HIIT) werkt omdat het verhoogt het iets met de naam van uw post-exercise oxygen consumption (EPOC), zodat je blijft op het verbranden van meer calorieën lang nadat je klaar bent met de workout.

Maar wat ik niet vertellen wat dat HIIT ook

  1. Upregulates niveaus van AMPK—een krachtige fat-burning-enzym die u toelaat om het verbranden van vetten en koolhydraten meer snel en gemakkelijk…

  2. Grijpt meer fast twitch spiervezels, die gaat om meer brandstof te verbruiken en calorieën in een snellere manier…

  3. Tonen en bouwt spieren op hetzelfde moment dat je aan het doen bent cardio.

Een andere excuses om te doen HIIT? Bekijk de infographic op “De Complete Gids Voor Interval-Training”, en stay tuned voor een speciale HIIT aflevering op GetFitGuy.QuickAndDirtyTips.com waarin u leert om een krachtige en zeer effectieve 12 minuten durende workout.

Sprinter wint van Shutterstock