Kan Uitoefenen Om De Bloeddruk Te Verlagen?

0
97

Als je het lezen van de gezondheid nieuws de laatste tijd, je weet dat ongeveer dertig miljoen Amerikanen magisch gewoon niet hun bloeddruk test. Zo veel als ik zou willen maken van een politieke grap, een verwijzing naar de beurs, of zelfs een fast food geestigheid hier, de reden was niet een van die hart palpitating factoren.

Wat er gebeurde was dat de American Heart Association verlaagde de meetlat op wat zij beschouwen als een gezonde bloeddruk. Met ingang van vorige week, hoge bloeddruk zal nu worden gedefinieerd als 130/80 millimeters kwik of meer. Dat betekent dat een heleboel van ons kunnen moeten ijveriger zijn dan we voorheen waren bij de meting was 140/90. Dat is, als we willen niet te krijgen opgejaagd door onze GPs.

De nieuwe aanbeveling is een directe reactie op de resultaten van een grote, door de federale overheid gefinancierde studie genaamd Sprint die werd gepubliceerd in 2015 in De New England Journal of Medicine.

Nu, voordat u haasten uit en praat met uw arts over de vraag of X -, Y -, of Z-medicatie is voor u, ik wil u aanmoedigen om te controleren de Voeding Diva aflevering over het DASH dieet en ook overwegen om actief te worden!

Kunnen Uitoefenen Op De Lagere Bloeddruk?

Laten we beginnen met deze, als uw hart kunt nemen en niet te werken zo hard te pompen al uw leven-het geven van bloed, dan is de kracht op uw slagaders zal afnemen en dat zal op zijn beurt het verlagen van uw bloeddruk. We weten allemaal dat een consistente fysieke activiteit kunt u uw hart sterker, zodat hieruit volgt dat een sterker hart spier zal de pomp uw bloed, met minder moeite.

Ook hebben we weten al lange tijd dat het gewoon door het krijgen van meer beweging in je dag, je kunt een lagere systolische bloeddruk (het bovenste getal in een lezing) door rond de 4 tot 9 millimeter kwik, en dat is zo goed als sommige van de meest populaire bloeddruk medicijnen.

Als u een van de gelukkigen met een hoge bloeddruk in het gewenste bereik, zelfs nadat de gewijzigde richtlijnen, de reguliere trainingen kunt nog steeds helpen voorkomen dat uw bloeddruk van getting out of control als je ouder wordt.

Een andere bonus is dat regelmatig “aan uw zweet op” kan je helpen een gezond lichaamsgewicht te houden en een gezonde verhouding van spier-vet, dat is een goede manier om je bloeddruk onder wraps.

Wat is de catch? Goed, de sleutel is om regelmatig te oefenen en te houden. De Mayo Kliniek zegt dat het ongeveer drie maanden van de reguliere trainingen om een betekenisvolle verandering in die BP nummers en deze wijzigingen slechts zo lang duren als je dat lidmaatschap van de sportschool actief!

Hoe Vaak Heb Je Nodig hebt om te Oefenen?

Het goede nieuws is dat u niet hoeft te besteden uren en uren in de sportschool elke dag. Alles wat je hoeft te doen is gewoon er even uit en voeg wat matige fysieke activiteiten om uw dag. We praten niet over iets heroïsch. Voor de meeste van u mensen daar, is dit een letterlijke stevige wandeling in het park. U kunt:

  • Lopen
  • Jog
  • Cyclus
  • Zwemmen
  • Het gazon maaien
  • Schep de wandeling
  • Dans
  • Of een combinatie van de hierboven!

De enige bepaling die het Ministerie van Volksgezondheid en Human Services raadt aan dat u het doel van ten minste 30 minuten van aërobe activiteit op de meeste dagen van de week. Makkelijk, toch?

Als je niet kunt zien, jezelf te doen die veel oefening in een keer, vergeet niet over de 10-Minuten Workouts die ik op een zeer regelmatige basis en neem ook eens een kijkje bij mijn artikel over het Maken van Tijd om Te Oefenen.

Hoe Hard Heb Je Nodig om te Sporten?

In een studie over hoe de intensiteit van de invloed op de bloeddruk en hartslag op overgewicht, na een 6 maand durende interventie systolische, diastolische en gemiddelde BP daalde van zowel de hoge en lage intensiteit workouts, maar de middelomtrek, hartslag en HARTSLAGVARIABILITEIT toonde heilzame veranderingen alleen in de hoge intensiteit van de groep. Zij concludeerden dat aerobe training op een hoge intensiteit in vergelijking met de lage intensiteit hadden extra voordelen op abdominale obesitas en cardiovasculaire gezondheid buiten de voordelen die ze zag op de bloeddruk.

Een tweede studie die in 2009 op de intensiteit en hoge bloeddruk bleek dat hogere en lagere intensiteit training verminderde systolische bloeddruk van een vergelijkbare omvang, maar met een lagere intensiteit niet wijzigen ambulante bloeddruk. Alleen de hogere intensiteit training van invloed op de antropometrische kenmerken en bloed lipiden in een gunstige manier, dat is een super mooie manier om te zeggen dat het ook een verbetering van lichaam, dimensies, zoals lengte, gewicht, omtrek, en lichaamsvet, zowel qua samenstelling als cholesterol en triglyceriden.

Dus zoals gewoonlijk, ik zou suggereren beide doen. En het zal waarschijnlijk geen verrassing zijn dat ik stel ook voor het gooien van in een aantal goede oude weerstand opleiding.