Kan Trening Lavere Blodtrykk?

0
91

Hvis du har lest helse-nyhetene i det siste, vil du vite at rundt tretti millioner Amerikanere på magisk vis bare mislyktes i sitt blodtrykk test. Så mye som jeg ønsker å gjøre en politisk vits, en referanse til aksjemarkedet, eller til og med en fast food-quip her, grunnen var ikke noen av disse hjertet palpitating faktorer.

Det som skjedde var at the American Heart Association senket målestokk på hva de anser for å være sunt blodtrykk. Som i forrige uke, høyt blodtrykk vil nå bli definert som 130/80 millimeter kvikksølv eller større. Det betyr at en gjeng av oss kan trenge å bli mer flittig enn vi tidligere var når måling ble 140/90. Det er, hvis vi ønsker ikke å bli jaget av våre GPs.

Den nye anbefalingen er en direkte respons på resultatene av en stor, føderalt finansiert studien kalt Sprint som ble publisert i 2015 i New England Journal of Medicine.

Nå før du rush av, og snakk med legen din om hvorvidt X, Y, eller Z medisinen er riktig for deg, jeg vil oppfordre deg til å sjekke ut Ernæring Diva episode om DASH kosthold og også vurdere å bli aktiv!

Kan Trening Lavere Blodtrykk?

La oss starte med dette, hvis ditt hjerte kan ta det med ro og ikke jobbe så hardt for å pumpe hele livet-å gi blod, og deretter styrken på din arterier vil avta, og dette vil i sin tur redusere blodtrykket. Vi vet alle at konsekvent fysisk aktivitet kan gjøre ditt hjerte sterkere, slik det følger av dette at en sterkere hjerte muskelen vil pumpe blodet ditt med mindre anstrengelse.

Også, har vi kjent i lang tid at bare ved å få mer bevegelse i dag, du kan lavere systolisk blodtrykk (øverst nummer i å lese) med rundt 4 til 9 millimeter kvikksølv, og som er like god som noen av de mest populære blodtrykk medisiner.

Hvis du er en av de heldige med blodtrykk i ønskelig område, selv etter at de endrede retningslinjer, regelmessig trening kan fortsatt bidra til å hindre at blodtrykket fra å komme ut av kontroll som du alder.

En annen bonus er at regelmessig “å få svette på” kan hjelpe deg med å opprettholde en sunn kroppsvekt og et sunt forhold av muskel til fett, som er en darn bra måte å holde blodtrykket under wraps.

Hva er fangst? Vel, nøkkelen er å trene regelmessig, og å holde det opp. De Mayo Clinic sier at det tar om lag tre måneder med regelmessig trening for å se en meningsfull endring i de BP-tall, og disse endringene varer bare så lenge du holder at gym medlemskap aktiv!

Hvor Ofte Trenger Du å Trene?

Den gode nyheten er at du ikke trenger å tilbringe timer og timer i gym hver eneste dag. Alt du trenger å gjøre er bare å komme seg ut og legge til noen moderat fysisk aktivitet til dag. Vi snakker ikke om noe heroisk. For de fleste av dere passer folk der ute, vil dette være en bokstavelig rask spasertur i parken. Du kan:

  • Gange
  • Jog
  • Syklus
  • Svømme
  • Klippe plenen
  • Måke tur
  • Dans
  • Eller en kombinasjon av de ovenfor!

Den eneste betingelse at Department of Health and Human Services anbefaler at du tar sikte på minst 30 minutter aerob aktivitet de fleste dager i uken. Enkelt, ikke sant?

Hvis du ikke kan se deg selv som gjør at mye trening på en gang, ikke glem om 10-Minutters Treningsøkter jeg tar opp på en svært regelmessig basis, og også ta en titt på artikkelen min om Å få Tid til Å Trene.

Hvor mye Trenger Du å Trene?

I en studie på hvordan trening intensitet påvirker blodtrykket og pulsen på overvektige ungdom, etter en 6-måneders intervensjon systolisk, diastolisk, og mener BP redusert fra både høy og lav intensitet på trening, men livvidde, puls og HRV viste fordelaktige endringer bare i høy intensitet gruppe. De konkluderte med at aerob trening trening satt på en høy intensitet sammenlignet med lav intensitet hadde flere fordeler på abdominal fedme og hjerte-karsystemet utover fordeler de så på blodtrykket.

En annen studie i 2009 på trening intensitet og høyt blodtrykk viste at høyere og lavere intensitet trening redusert systolisk blodtrykk til en lignende grad, men lavere intensitet endrer ikke oppegående blodtrykk. Bare de høyere intensitet trening påvirket anthropometric egenskaper og blod lipider i en fordelaktig måte, som er en super fancy måte å si at det også forbedret kroppen dimensjoner, som for eksempel høyde, vekt, omkrets, og kroppen fett sammensetning samt kolesterol og triglyserider.

Så som vanlig, jeg ville foreslå å gjøre begge deler. Og det trolig vil komme som noen overraskelse at jeg også foreslå å kaste inn noen gode gamle styrketrening.