7 Måter Å Spare Penger i Løpet av Ferien

0
94

Juletiden er en etterlengtede tiden av året, spesielt for familier med barn (unge og gamle). Den varme gløden av blinkende lys og glitrende utsmykninger, den herlige lukter pepperkaker og peppermynte wafting gjennom våre hjem, festlig låter å spille overalt hvor du går. Det er virkelig tid for alt lystig og lyse—oh, og det er dyrt!

Ferien har alltid vært min favoritt tiden av året, spesielt samtidig øke åtte barn i løpet av de siste 24 årene. Jeg begynner å lytte til julemusikk lenge før Thanksgiving (føl deg fri til å rulle øynene!) og kan du ikke vente med å deck the halls så tidlig som mulig (bare spør barna mine, de sier jeg blitt besatt av sesongen). For meg er det faktisk “den mest fantastiske tiden av året,” men det er også den tiden på året hvor vår økonomi kan ta en hit.

Her er 7 måter du kan spare mye penger på denne høytiden.

  1. Tips #1: Liste Det
  2. Tips #2: Du Kjøpe Rabatterte Gavekort
  3. Tips #3: Avstå Fra Tilbehør
  4. Tips #4: Gi Opplevelser i Stedet for Ting
  5. Tips #5: Spar På Gratis Ferie Shipping
  6. Tips #6: Kjøp en Gave Familie
  7. Tips #7: Det er en Wrap

Her er mer informasjon om hver enkelt.

Tips #1: Liste Det

Jeg har lenge vært en liste person, selv før jeg ble opptatt mor til åtte barn. Jeg har aldri forlate hjemmet uten min master liste bærbare som jeg har delt i kategorier som “Rengjøring Prosjekter,” “Dagligvarehandel Elementer som er Nødvendig,” “Menyen Oppskrifter og Ideer,” “Avtaler”, osv. En av mine kategorier er også “Ferie Gaver.” Jeg skrevet en mal jeg fant på Realsimple.com og bruke det hele året men spesielt når jeg starte min Christmas shopping. Skriv ned alle du ønsker å kjøpe en gave til. Det er OK å sette et beløp ved hver av deres navn. Jeg har også liste over de folk som jeg vil tips for de helligdager som våre søppel fjerning personer, mail carrier, dog groomer, etc. fordi det er viktig å ha et komplett håndtak på alle pengene du vil bruke, spesielt hvis du er forpliktet til å holde seg til et budsjett.

Tips #2: Du Kjøpe Rabatterte Gavekort

Det er alltid folk på din gave liste som kan være litt mer vanskelig å handle for enn andre. Du kan være kløe å gi din barnevakt en bedårende hooded vest utsmykket med paljett snømenn, men innerst inne vet du at det aldri vil se dagens lys i hennes cutting edge, trendy garderobe. Når du ikke er sikker på hva du skal kjøpe, gavekort er alltid en sikker innsats. Jeg kjøpet en håndfull hver ferien, men jeg har aldri betale full pris for dem!

Det er flere steder du kan plukke opp rabatterte gavekort til en redusert pris. Faktisk, du kan velge mellom pre-eide og nye gavekort.

Pre-eide rabatt gavekort eksisterer fordi noen mennesker får gavekort de ikke vil ha. For eksempel, de kan ikke foretrekker merket av som gavekort eller butikken kan være for langt unna. Folk kan selge sine uønskede gavekort for kontanter tilbud som er mindre enn verdien på kortene sine. Gavekort forhandlere og deretter selge disse kortene for litt mer, men fortsatt mindre enn pålydende verdi.

Nye gavekort på salg er rett og slett gavekort som er solgt for mindre enn pålydende verdi. I tillegg, noen ganger selgere som tilbyr bonuser for å kjøpe en full-priset gavekort snarere enn å diskontere den innledende aktivering slik som andre gratis gavekort, eller en stor kupong for et fremtidig kjøp. Det er flere anerkjente steder du kan kjøpe både pre-eide og nye gavekort. Sjekk ut giftcardgranny.com, cardpool.com, og ebay.com.

Tips #3: Avstå Fra Tilbehør

I løpet av den hektiske sesongen av ferien, det er så lett å splurge på det lille ekstra som kan til slutt krasje budsjettet. Behandle deg selv og “jentene” til en uventet lunsj med en flaske (eller to) av vin, for å ta tak i et par nye “må ha” – støvler for deg selv, er å betale for de søte matchende snømenn gensere for deg og barna dine—du får bildet.

Å kutte tilbake på disse tilbehør kan ha en stor innvirkning på bunnlinjen, men dette tar også litt disiplin. Hvis du forplikte seg til å holde seg til en ferie liste som nevnt i tips #1, vil du være bedre i stand til å holde deg på sporet og motstå de fristende, men unneccesary kjøp. At pengene kunne ha betalt for et par julestrømpa så før du splurge på de lille ekstra, være sikker på at det er virkelig verdt prisen.