Hur man Organiserar Köpta Produkter och Tillbehör

0
79

Hörlurar! Jag bara älskar hörlurar! Eftersom mycket av min prospektering, coaching, och förhandlingar om arbete sker via telefon, hörlurar är en intim del av mitt liv. Om du någonsin köpt hörlurar, du vet att vissa typer komma med dessa söta små plast saker som passar in hörsnäckorna perfekt i örat. Som en kattunge, inbäddat i en korg som är precis rätt storlek. Endast i fall av örat, korgen är fodrad med öronvax. Jag antar att det håller kattungens päls blank och fin?

När du får lite öronsnäckor bilagor, men använder du bara en just nu. Resten kan du spara till senare. Och där vill du spara dem? Rätt över det, på skrivbordet, bakom högen av böcker. Eller någonstans …

Hörlurar kommer med öronsnäckor. Borrar, med ny borr. Elektriska clipper har bilagor för att klippa hår till olika längder. Torktumlare har en extra ludd skärmen. Luftkonditionering kommer med extra fönster-tätning av skum. Nätverk routrar levereras med en extra nätverkskabel. Designer pennor har extra avtagbara päls beläggningar.

Frank Purdue, grundare av Purdue Kyckling i Delar, som används för att göra tv-reklam där han sade att “delar delar.” Han hänvisade till kyckling delar. Men samma princip gäller. Delar delar och du måste ha ett sätt att veta vad som går med det, och hitta saker när du behöver det. Annars har du delar som kommer ut ur öronen, och det är inte bra, de kan slå kattungar lös.

Organisera din fysiska bitar

När något du köper levereras med reservdelar fysiska bitar som hörlurar, samla ihop alla bitar och lägg dem i en plastpåse. Skriver på en liten bit papper vad de tillhör. “Extra öronsnäckor för blå, vattentät Gizmo öronproppar, köpte Maj 2017.”

Det inköpsdatum som är relevant! Om du älskar din blå Gizmo öronproppar så mycket att du köper den senaste modellen när den kommer ut, du behöver att veta vilka delar som går med där. Alla som någonsin köpt en Apple-produkt vet att den version 2 tillbehör kanske inte fungerar med den version 3 produkt.

Även anteckna modell-nummer. Om du helt enkelt säga “iPhone-hörluren” när du stuva extra öronsnäckor från din iPhone 7, så om du får en annan iPhone, du kommer inte att kunna säga vilken som dessa hörlurar hör med.

Lägga alla dina ziploc påsar ” o-bitar på en plats. När ett tillbehör som behövs, kan du gå direkt till “bits bin” och hitta rätt plastpåse.