Hoe Organiseren van Gekochte Producten en Accessoires

0
82

Oordopjes! Ik hou gewoon oordopjes! Omdat veel van mijn prospectie, coaching, onderhandelen werken gebeurt via de telefoon, oordopjes zijn een intiem deel van mijn leven. Als je ooit hebt gekocht oordopjes, je weet dat sommige soorten komen met deze schattige kleine plastic dingen die passen de oordopjes perfect in het oor. Als een kitten, gelegen in een mandje dat is precies de juiste grootte. Alleen in het geval van uw oor, de mand is gevoerd met oorsmeer. Ik denk dat houdt het kitten de vacht mooi en glanzend?

Wanneer je kleine oordopjes bijlagen, echter, u alleen gebruik maken van een voor nu. De rest spaar je voor later. En waar kunt u ze opslaan? Daar, op je bureau, achter de stapel boeken. Of … ergens

Oordopjes worden geleverd met oorstukjes. Boren, met vervanging boren. Elektrische tondeuse bijlagen aan haar knippen verschillende lengtes. Drogers hebben een extra lint scherm. Airconditioners worden geleverd met extra venster-afdichting schuim. Netwerk routers worden geleverd met een extra netwerk kabel. Designer pennen en potloden extra afneembare bont bekleding.

Frank de Purdue, oprichter van de Purdue Delen van de Kip, gebruikt om televisie commercials waar hij zei: “delen is delen.” Hij verwees naar delen van de kip. Maar het is hetzelfde principe van toepassing. Delen is delen en je moet een manier hebben om te weten wat er met wat, en vind dingen als je het nodig hebt. Anders heb je komende delen uit je oren, en dat is niet goed; ze misschien kloppen de kittens los.

Het organiseren van uw fysieke bits

Wanneer u iets koopt wordt geleverd met reserve fysieke stukjes, zoals de oordopjes, verzamel alle stukjes en doe ze in een hersluitbaar zakje. Schrijf op een stukje papier wat ze horen. “Reserve oordopjes voor blauw, waterdichte Gizmo oordopjes, gekocht Mei 2017.”

De datum van aankoop is relevant! Als u houdt van uw blauwe Gizmo oordopjes zo veel dat je koopt het nieuwste model wanneer het uit komt, moet je weten welke bits gaan met die. Iedereen die ooit gekocht van een Apple-product heeft, weet dat de versie 2 toebehoren, werken mogelijk niet met de versie 3 van het product.

Ook noteer het modelnummer. Als je gewoon zeggen “iPhone oortelefoon” wanneer u stash de extra oordopjes van je iPhone 7, dan als je een andere iPhone, zult u niet in staat om te vertellen welke één van deze oordopjes behoren.

Zet al uw ziploc zakken ‘o bits in één locatie. Wanneer een accessoire is nodig, u kunt direct aan uw “bits bin” en het vinden van de juiste hersluitbaar zakje.