Eenvoudig, Goedkoop Decoreren Ideeën voor Elke Kamer

0
93

Slaapkamer: DIY Hoofdbord

Niets knapte een slaapkamer met een splash van kleur als een nieuwe hoofdbord (of in dit geval, een faux-hoofdbord). Het vinden van een kleurrijke plaat die past bij de inrichting van je kamer; een stof zal werken, dus overweeg katoen, linnen, fluweel, en zelfs bont! Ten eerste meet de breedte van je bed; een hoofdbord moet iets breder zijn dan uw matras. Dan beslissen welke stijl van hoofdbord u het beste bevalt, en knip de stof op de juiste maat en vorm. Ofwel pak je stof rond een foam base en hang het aan de muur of hang het niet op zijn eigen.

Kamer: Plastic-Beker String Lantaarns

Hier is een creatief decoreren project voor kinderen en volwassenen zoals: Je moet string lichten, plastic bekers, en diverse art supplies. Ten eerste, het versieren van de plastic bekers met gekleurde stiften, verf, glitters, googly ogen, of andere leuke versieringen kunt u vinden op een ambachtelijke winkel. Vervolgens steken van een gloeilamp in de bodem van elk glas, zodat het licht op het kopje van de binnenkant. Je hebt een mooie string van lantaarns op te hangen in de kinderkamer, een kid ‘ s slaapkamer, of zelfs langs een trap.

Familiekamer: DIY Placemats en Onderzetters

Toen onze kinderen nog klein waren, we hadden altijd een stash van plaatsingen klaar in de woonkamer voor het tekenen op de salontafel, en ja, de occasionele maaltijd in de voorkant van de TV. Om goedkope placemats met veel karakter, kopen een goedkope of tweedehands boek, trek vervolgens de pagina ‘ s en laminaat ze met het lamineren van papier kunt u vinden op het kantoor aanbod winkels. Ze zijn waterdicht, origineel, goedkoper dan in de winkel koopt placemats. Het maken van onderzetters met kleinere foto ‘ s.

Kantoor: Cookie Pan Bulletin Board

Als je een oude bakplaat liggen, maken het in een magnetisch prikbord. Regel het met plank liner of andere mooie decoratief papier, voeg vervolgens de magneten en zet het op je bureau of monteer het in uw kantoor.

Keuken: Behandeld Met Stijl

Als uw kasten zijn oud en versleten zijn, kunt u ze te doen herleven gewoon door het vervangen van de knoppen en handgrepen. Er is een breed scala beschikbaar moeten zijn (vrij goedkoop!) bij de meeste bouwmarkten. Ze zal niet uw keuken of badkamer een nieuwe look, maar ze voegen genoeg nieuwheid om je gelukkig te maken, totdat u zich kunt veroorloven alle nieuwe kasten.

Eetkamer: DIY Kaars Middelpunt

Voeg wat zand tot net over de niet-plastic container hebben zitten om gereinigd-out candle potten, een zelden gebruikt dienblad, je oma ‘ s kristallen asbak, een pickle jar—en je hebt direct een kaars houder. Giet het zand totdat het bijna gelijk met de rand, top met decoratieve stenen, indien gewenst, voeg dan waxinelichtjes of votief kaarsen voor een mooie display.

Kelder: DIY Patroon Kunst

Voor een eenvoudige, goedkope decoratie die ziet er geweldig uit in uw kelder (of kamer), frame linnen servetten. Gebruik erfstukken, of het vinden van een aantal mooie designs geschikt voor het inlijsten bij winkels zoals wereldmarkt, Pier 1, of Doel. Plaats ze in enkele vierkante kozijnen en hang ze op een rij.

Badkamer: Gordijn Ring Schattigheid

Wilt voeg een beetje stijl aan uw badkamer? Vervang oude, saaie douche gordijn ringen met een mooi lint dat overeenkomt met uw gordijn. Gewoon draaien door de ogen en een strik op de top van de staaf.

Woonkamer: Fleuren de Boekenplank

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, goedkope manier om voeg een pop van kleur op een kamer, kijk dan niet verder dan de boekenplank. U kunt schilderen van het interieur terug “muur” van de boekenplank een kleur die ofwel contrasten of de coördinaten met uw interieur. Het toevoegen van een moderne touch voor niet veel geld!

Modder Kamer: Zaad-Geïnspireerde Stijl

Een leuke en vintage-op zoek naar decoratie voor een keuken is ingelijst zaad pakketten. Graven door wat beschikbaar is bij uw het tuinieren slaan, dan voorzichtig snijd de top laten de zaden los. Centrum de lege pack op een mat of effen achtergrond, dan lijm met rubber cement of witte lijm. Kozijn, hang dan op de muur voor een perfect thema foto.

Gang: Goedkope, Maar Stijlvol Artwork

Als je hebt veel kale muur de ruimte die u nodig hebt om te vullen, is er een manier om het in te vullen goedkoop en aantrekkelijk. Koop een stapel goedkope frames in de winkel, en ga dan naar je dichtstbijzijnde gebruikt boekhandel te vinden van een korting op de kunst of de fotografie boek over een onderwerp dat u interesseert. Wanneer u een afbeelding die u wilt, gebruik maken van een box-opener of een X-Acto mes te snijden op de afbeelding van het boek netjes. (In plaats van een boek, kunt u ook gebruik maken van uw favoriete aan de muur een kalender van een jaar voorbij.) Als u alle afbeeldingen die u gebruikt komen uit hetzelfde boek, de pagina ‘ s zullen allemaal dezelfde grootte, die u zal toelaten om het regelen van de frames in een samenhangende manier aan de muur. Als u op zoek bent naar kunst van een kleiner formaat, proberen de cadeauwinkel van een museum, die zal verkopen ansichtkaarten van de kunst binnen. Hoef je meestal niet eens nodig om te kopen van de toegang tot het museum te gaan naar hun gift shop!

Voor meer eenvoudige manieren om sparren-up van uw huis, bekijk dan onze Versieren van een Budget board op Pinterest! En vergeet niet te melden voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Foto: Shutterstock.