De Vele Voordelen van Schuim Rollen

0
64

Liz schreef: “Hi! Ik ben een nieuwe luisteraar, langzaam werken door middel van de achterstand bij de behandeling van episodes. Is er ooit een aflevering die gemarkeerd schuim rollen? Ik ben nieuw op dat ook en vrij zeker van dat ik ben om fouten te maken. Helpen?”

Grote vraag Liz, maar voordat we aan de slag (heh), er zijn een paar dingen die ik nodig heb om uit te leggen.

Ieder van ons mens zijn opgebouwd uit ongeveer 70 biljoen cellen met inbegrip van neuronen, spiercellen, en epithelia die over het algemeen alle werken in relatieve harmonie. Fascia is de biologische stof die letterlijk houdt ons samen in onze menselijke vlees-zakvorm. Fascie zelf is beschreven als een 3-D spider web van stapel, natte en plakkerige eiwitten die binden ons samen en helpen ons bij het onderhouden van een goede afstemming.

Als je lichaam fascia goed werkt, het is elastisch en rekt en beweegt in alle richtingen met de rest van uw lichaam. Maar vaak het gevolg van harde trainingen, of misschien een slechte houding of een of andere vreemde bewegingspatronen, of zelfs emotionele en fysieke stress, en andere leefstijlfactoren, onze fascia kan worden strak en stijf, wat beperkt onze beweging en ons pijn.

Wanneer mensen het gevoel dat dit beklemming of stijfheid, ze hebben meestal een zweep uit hun yoga mat en doen hun best om te “rekken” maar conventionele stretching (en zelfs van de harde kern van yoga) op haar eigen, niet veel aan de release echt strak bindweefsel.

Wat wel werkt is de directe druk van een massage therapeut of een tool zoals een foam roller (of een lacrosse bal) en ik geloof dat je-fit mensen al weten hoe belangrijk het is om de spieren en de fascia die soepel en elastisch om het uitvoeren van uw beste bij uw gekozen activiteiten in deze get-fit leven.

Het gaat om een massage therapeut en met hen ga-naar-de-stad op uw misbruikt spieren is technisch gezien een passieve toepassing van druk. Volgens Biomechanist, Katy Bowman, “de vraag Of een therapeut druk uit te oefenen (denk naar beneden te duwen op je lichaam) of het maken van een schaar beweging (niet duwen als diep, maar net genoeg om het maken van tractie, gevolgd door een “glijdende” action) het resultaat is een trekbelasting aan de weefsels onder de huid.”

Het krijgen van een massage is de meeste mensen favoriet passieve therapie. Als je denkt van het hebben van een behandeling-yo-zelf dag, ik wed dat die dag ook het krijgen van een luxe massage. Dat is waarschijnlijk omdat het krijgen van een massage combineert ontspanning (misschien zelfs een nap) met de magische handen van een goede therapeut. Helaas, de meerderheid van de Geregistreerde Massage Therapeuten (RMTs) rekeningen te betalen en gezinnen te voeden, dus we kunnen niet altijd geld uitgeven aan hun diensten. Dat is waar Foam Rollen van pas komt.

Wat is een Foam Roller?

Foam rollers zijn oefening apparaten die kunnen worden gebruikt voor zelf-massage en fitness. Ze zijn meestal lang en cilindrisch, maar ze komen in vele vormen, maten, lengtes, structuren en dichtheden. De textuur en dichtheid als de twee belangrijkste factoren om in gedachten te houden bij de aanschaf van een foam roller. Als u nog niet gezien voordat ik je aanmoedigen om te stoppen met lezen en doe een Google Image search. De rest van deze zal een stuk logischer als je eenmaal weet wat we zien.

Steeds intiem met je foam roller is technisch ook een passieve treksterkte behandeling die komt behoorlijk dicht bij het opnieuw maken van het effect van een echte therapeutische massage. Iets dat vaak over het hoofd gezien door hoogoplopende noobs is het leren hoe zacht je lichaam. Het voordeel van een massage of een foam rolling sessie is een combinatie van wat de therapeut of de roller aan het doen is en hoe u de interactie met de vingers of met de roller. Om het meeste te halen uit een van beide, moet je veel oefenen ontspannen van je lichaam, vooral als de druk voelt alsof het is te veel om op te nemen. Met behulp van enkele diepe uitademingen en zelfs het denken (of zeggen) het werk “ontspannen” op een uitademing kan echt helpen.

Is er meer te krijgen van een massage of rollen op een foam roller is dan ontspannen in een poel van fascia? Er is zeker!

Een onderzoek uit 2012 blijkt dat 10 minuten van diepe weefsel massage na de training vergroot de effectiviteit van de mitochondriën (die kleine mobiele centrales), terwijl ook het creëren van een natuurlijke pijnstillende effect en vermindering van ontsteking.

Zeker, dat onderzoek had betrekking op een miezerige 11 mannen, maar de wetenschappers niet gewoon de man zijn woord is, zijn ze steken naalden in hun benen te biopsie hun quadriceps spieren voor het kwantificeren van de bevindingen. Als u ooit een, weet u dat het spierweefsel is niet te versmaden.