De Ultieme Gids voor het Wegwerken van Mieren

0
86

DIY Ant Aas

Als u een ant-besmetting in uw huis, hier is een goedkope manier om ze te doden, zonder belt de verdelger. Meng een kwart kopje suiker, 1 theelepel borax, en 1 kop water in een kleine container (niet dat u uit eten) en giet een beetje van het mengsel in sommige doppen. Plaats de kappen waar zie je mieren. Zij dragen het gif terug naar de kolonie, het doden van het hele nest. Borax kan worden gevonden bij de drogist. Let op, dit mengsel is niet veilig voor huisdieren of kinderen in te nemen.

Het houden van Mieren Kasten

Als je luistert naar onze lifehacks podcast, weet je dat één van onze favoriete huishoudelijke trucs is ooit strooi kaneel rond de randen van uw kasten te houden mieren. Mieren niet over een kaneel barrière! Ze zal ook niet over een lijn gemaakt van krijt.

Ant-Gratis Voedsel Voor Huisdieren

Nooit hebben om weg te gooien een ant-aangetaste kom van voedsel weer! Als mieren houden stiekem in de voeding van uw huisdier, moet u dat mieren niet kan zwemmen. Plaats de kom van hond of kat eten in een ondiepe kom met water gevuld en de mieren niet in staat om het voedsel te bereiken.

Talkpoeder voor Mieren

Te doden alle mieren in je huis met iets dat is veilig voor kinderen en huisdieren, probeer talkpoeder. Strooi talkpoeder langs de plinten en deuren. Het droogt mieren organen, en uiteindelijk is ze te doden.

Houdt Mieren op Afstand van Uw Huis

Gebruik nooit decoratieve tegels in de buurt van uw huis. Bepaalde mieren houden van het maken van hun huizen onder hen! Gebruik ze weg uit uw huis te worden van bepaalde mieren niet besluiten om langs te komen voor een bezoek.

Zich te Ontdoen van Ant Heuvels

Om zich te ontdoen van mieren voor een goede, bestrooi maïsmeel in de buurt anthills. Ze eten, maar ze niet kan verteren en zij zullen beginnen te sterven. Wacht een paar weken en zie als uw ant probleem verbetert. U kunt ook proberen een meer directe oplossing: het Elimineren van het door het gieten van een pot kokend water over het gebied. Zorg ervoor dat u voorkomen dat opspattend alle planten die u wilt bewaren, omdat het water kan doden ze!

Houdt Mieren op Afstand van Uw Voedsel

Als wij met u gedeeld in onze 4 juli hacks, azijn kan ook een effectieve manier om af te weren van de mieren. Spray voedsel oppervlakken, zoals picknicktafels, met witte azijn voordat u de lay-out van het voedsel. De azijn werkt als een deodorant, zodat de mieren niet in staat zijn om de geur van uw voedsel, en zal niet beslissen om te crashen uw partij.

Houd Mieren Uit de Zandbak

Houd insecten buiten van uw kind sandbox door het kammen van een kopje of zo van gemalen kaneel in het zand. Mieren, duizendpoten en andere plagen zal sturen duidelijk, zodat uw kind kan spelen in vrede.

Het Wegwerken van houtmieren

Zich te ontdoen van houtmieren natuurlijk met deze formule: Meng een pakket droge gist ½ kopje melasse ½ kopje suiker, en verspreid op een stuk karton. Laat dit sticky trap waar u ziet de mieren; ze komen in drommen naar de zoete geur. Helaas voor hen, ze zullen ook vast komen te zitten. Wacht totdat de stroop mengsel is bedekt met de griezelige plagen, dan weg te gooien.

Houd Mieren Uit Je Deck

Als je constant ant heuvels kiemen onder uw terras of patio, snijden knoflook, kruidnagel, en de stok van de splinters in tussen de kieren in de planken. De mieren zullen blijven duidelijk van de knoflook.

Houdt Mieren op Afstand van Uw Kolibrie Invoer

Mieren zijn doorbreking van uw kolibrie invoer? Wrijf een beetje olijfolie op de tip van de voedingssonde, en ze blijven weg. De mieren kunnen niet door de olie, maar kolibries kunnen.

Voor remedies voor ongediertebestrijding problemen van over het internet, bekijk onze Bug en Pest Natuurlijke Remedies board op Pinterest. En vergeet niet te melden voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Foto: Shutterstock.