De Mange Fordele ved Foam Rolling

0
94

Lis skrev: “Hej! Jeg er en ny lytter, langsomt arbejder gennem puklen af episoder. Har der nogensinde været en episode, der blev fremhævet, foam rolling? Jeg er ny til det, og også ret sikker på, at jeg laver fejl. Hjælp?”

Store spørgsmål, Liz, men før vi kommer rullende (heh), der er et par ting, jeg behøver at forklare.

Hver af os mennesker er der består af omkring 70 billioner celler, herunder neuroner, muskelceller, og epithelia som generelt alle arbejder i harmoni. Fascia er den biologiske stof, der bogstaveligt talt holder os sammen i vores menneskelige kød-sæk form. Fascia sig selv er blevet beskrevet som en 3-D edderkoppespind af fiber -, våd og klæbrig proteiner, der binder os sammen og hjælpe os med at sikre korrekt justering.

Når din krop fascia fungerer korrekt, det er elastisk og strækker og bevæger sig i alle retninger med resten af din krop. Men ofte på grund af den hårde træning, eller måske dårlige arbejdsstillinger, eller nogle mærkelige bevægelse mønstre, eller endda følelsesmæssig og fysisk stress, og andre livsstils-faktorer, vores fascie kan blive stram og stiv, som begrænser vores bevægelse og kan give os smerte.

Når folk føler, at dette trykken eller stivhed, de plejer at piske deres yogamåtte og gør deres bedste for at “strække det ud”, men konventionel strækning (og selv hard core yoga) på sin egen, er der ikke meget at frigive virkelig stram fascia.

Hvad betyder arbejde er direkte pres fra en massage terapeut, eller et værktøj som en foam roller (eller en lacrosse bold), og jeg mener alt hvad du får-passer til folk, der allerede ved, hvor vigtigt det er at have muskler og fascia, der er smidig og elastisk for at udføre dit bedste på dit valgte aktiviteter i denne get-fit liv.

Gå til en massør og får dem til at gå til byen på din misbrugt muskler er teknisk set en passiv anvendelse af pres. Ifølge Biomechanist, Katy Bowman, “Om en terapeut, er at lægge pres på (tror at skubbe ned på din krop) eller oprette en klipning bevægelse (ikke skubbe så dybt, men lige nok til at skabe trækkraft efterfulgt af en “glidende” action) resultatet er en trækstyrke til væv under huden.”

Få en massage, er de fleste mennesker favorit passiv terapi. Når du tænker på at have en godbid-yo-selv dag, vil jeg vædde på, at dag omfatter få en luksuriøs massage. Det er sandsynligvis fordi, at få en massage blander afslapning (måske endda en lur) med de magiske hænder af en god terapeut. Desværre, de fleste af Registrerede Massage Terapeuter (RMTs) har regninger at betale og familier til at fodre, så vi kan ikke altid har råd til at spendere på deres tjenester. Det er der, hvor Foam Rolling kommer i handy.

Hvad er en Foam Roller?

Foam rollers er motion enheder, der kan bruges til både selv-massage og fitness. De er som regel lange og cylindriske, men de kommer i mange former, størrelser, længder, kvaliteter og tætheder. Konsistens og tæthed er de to vigtigste faktorer at holde i tankerne, når de køber en foam roller. Hvis du ikke har set en før jeg opfordre dig til at stoppe med at læse og lave en Google Billede søgning. Resten af dette vil gøre en masse mere mening, når du ved, hvad vi kigger på.

Få intim med din foam roller er teknisk set også en passiv trækstyrke behandling, som kommer temmelig darn tæt på at genskabe effekten af en real terapeutisk massage. Noget, der er ofte glip af stramt sår noobs, er at lære at blødgøre din krop. Fordel for enten en massage eller en foam rolling session er en kombination af, hvad terapeuten eller de roller gør for dig, og hvordan du interagerer med fingrene eller roller. For at få mest ud af enten du har brug for at øve at slappe af din krop, især når trykket føles som om det er for meget at tage. Brug nogle dybe exhalations og selv tænker (eller siger) arbejde “slappe af” på en udånding, kan virkelig hjælpe.

Er der mere til at få en massage eller en rullende på en foam roller end bare at være afslappet i en pøl af fascia? Der er sikkert, er,!

Nogle undersøgelser fra 2012 tyder på, at kun 10 minutters dybdegående massage efter træning øger effektiviteten af mitokondrier (dem, lille trådløse kraftværker), og at der samtidig skabes en naturlig smertestillende effekt og reducere inflammation.

Sikker på, at undersøgelse omfattede en sølle 11 mænd, men forskerne har ikke bare tage den fyr ‘ s ord for det, de rent faktisk stukket nåle ind i deres ben biopsi deres quadriceps muskler til at kvantificere resultaterne. Hvis du nogensinde har haft en, vil du vide, at en muskel biopsi er ikke noget at kimse af.