8 iPhone-Apps voor Uw Business

0
54

Ik ben al op zoek naar manieren om mijn iPhone een echte business tool. Naast het downloaden van een aantal podcasts voor mezelf en games voor mijn peuter, ik ben ook van het uitproberen van een verscheidenheid van toepassingen of apps, dat zou handig zijn voor mijn dag-tot-dag werk.

Bent u op zoek om uw iPhone? Hier zijn een aantal apps die ik heb speciaal voor mijn bedrijf.

Productiviteit Apps voor de iPhone

Als het gaat om dingen gedaan te krijgen, ik vind dat ik moet twee belangrijke instrumenten:

  • Een to-do lijst van een soort om te houden van taken, en
  • Een manier om de tijd bij te houden van de taken nemen en in staat zijn om een tag aan de taken en de tijd besteed aan een klant.

De iTunes Apps Store heeft een hele sectie op hulpprogramma ‘ s die u kunt kennisnemen of zoek op trefwoord.

Nu, de apps die ik gebruik om te voldoen aan mijn twee belangrijkste productiviteit behoeften zijn iTimeX van Actus en Checklist van BP Software. iTimeX is een onderdeel van TimeXchange.net, een hulpprogramma voor het bijhouden van de tijd en kosten voor de teamleden van een project. De app helpt u bij het bijhouden van uw tijd en vervolgens worden de gegevens voor het betreffende project op de website.

Ik ben nog steeds op het hek over het to-do lijst ben ik met behulp van een zogenaamde Checklist. Het is heel eenvoudig waar ik van hou, maar in principe maakt een lijst en zet een nummer op de app uw aandacht te vestigen op het aantal taken dat zijn uitstekend. Raak de taak opnieuw uit als u klaar bent en blijft op de lijst, maar met een vinkje en het aantal openstaande taken automatisch verlaagd. De app te integreren met een website die niet van essentieel belang, maar kan nuttig zijn. Ik was met behulp van een To-Do lijst die is geïntegreerd met ToodleDo maar was een beetje overweldigd door het bijhouden van hoe het te gebruiken. Dus op het moment, eenvoudig wint.

Financiële Helpers voor de iPhone

Mijn volgende belangrijke zaken die nodig zijn, zijn beter bij te houden van bedrijf geld, waarvan de baten en lasten, alsmede meer aandacht te besteden aan de tijd die ik besteed aan de telefoon met klanten en meer dan wat ik normaal op te bouwen in een project.

Voor het beheren van mijn bedrijf registreren op mijn rekenmachine, ik gebruik een Kasboek geproduceerd door programmeur Jeremy Jacob voor slechts $1.99. Ik krijg een beetje helpen met het beheren van een bedrijf cashflow met een aparte applicatie, genaamd Vrije CashFlow is de lichtere versie van de CashFlow, die ook de kosten van de zeer lage prijs van $1.99. De gratis app laat mij het exporteren van financiële gegevens in CSV-formaat en per e-mail vanaf mijn iPhone naar mijn computer.

Als het gaat om klant belt, ik vaak in die tijd in een project fee, echter, er zijn momenten wanneer ik tijd doorbrengen op de telefoon en het gaat verder dan de normale interacties. Ik waarschijnlijk moet rekening voor. Dan zijn er de klanten die ik uitsluitend te raadplegen op de telefoon, en het zou nuttig zijn om te volgen dat moment en het te koppelen aan een vergoeding en aan een bepaalde klant. Mijn facturatie programma Freshbooks kwam onlangs uit met een gratis iPhone app, waarmee de tijd die je besteedt aan je mobiele telefoon direct naar elke client binnen uw Freshbooks account door overeenkomende telefoonnummers. En het kunnen uploaden van de juiste uren en kosten die gepaard gaan met deze raadpleging oproepen rechtstreeks naar uw Freshbooks accounting systeem. Lief!

Data Management Tools voor de iPhone

Zo veel informatie, zo weinig tijd om alles recht. Om mijn document concepten onder controle en toegankelijk, ik gebruik MightyDocs. Deze gratis app geeft toegang tot mijn Google Docs, dus ik kan mijn documenten op elk gewenst moment, maken herzieningen nodig zijn, en ze te delen met teamleden. Het enige nadeel is dat handheld-apparaten zoals iPhones zijn niet altijd ideaal voor het typen van een substantiële hoeveelheid tekst.

Toen ik aan het lezen ben industrie nieuws, ik heb vaak magere artikelen en deze wilt opslaan voor later, als ik meer tijd heb om meer te lezen zorgvuldig. Met de gratis Instapaper app heb ik toegang tot alle artikelen die ik heb opslaan met behulp van de Instapaper bookmarklet op mijn Web browser. Ik schep een artikel op het Web, klik op de Lees-Later bookmarklet, dan wanneer ik in de rij bij het postkantoor of in de rij bij de bank, kan ik het downloaden van opgeslagen artikelen van mijn rekening naar mijn iPhone en lees ze in hun geheel. Ik voel me beter op de hoogte en vervelende taken lijken minder saai.

Voor bestanden die ik wil hebben aan het klaar is, heb ik gebruik DataCase van VeioSoft, de duurste app die ik heb gekocht op $6.99. De laatste tijd, heb ik gebruik deze app voor het opslaan van PDF-bestanden van white papers die ik wil lezen, maar ik heb het ook gebruikt voor het opslaan van opdrachtgever voorstellen, dus ik kan het vernieuwen van mijn geheugen alvorens in te gaan op cliënt vergaderingen. DataCase maakt niet alleen uw iPhone een bestand van server en storage bin, het heeft een ingebouwde reader te verwerken van Word-documenten, Excel-spreadsheets, audio, video en foto ‘ s in aanvulling op PDF-bestanden.

Bottom Line: Er zijn zo veel toepassingen worden gemaakt als u luistert naar deze podcast. Veel zijn gratis of gratis versies van andere apps die kosten meestal tussen de 99 cent tot ongeveer tien dollar. De apps die ik hierboven genoemde kosten mij onder negen dollar voor acht apps. Kijk altijd voor de app die geschikt is voor de manier waarop je het leuk om dingen te doen. Je iPhone moet het werk voor u, en niet alleen in je harder werken gewoon om dingen gedaan te krijgen.

Contact Met Mij Op

Dat is alles wat we hebben tijd voor vandaag. Bezoek de website digitalmarketer.quickanddirtytips.com voor links naar alle sites genoemd in de show. Als u wilt om een vraag te stellen of een verzoek voor een onderwerp voor De Digitale Marketeer, e-mail mij op digitalmarketer@quickanddirtytips.com .

De Digitale Marketeer Quick and Dirty Tips voor het Bouwen van Uw Bedrijf Met de Hulpmiddelen van het Web is een onderdeel van de Quick and Dirty Tips netwerk quickanddirtytips.com.

Tune in voor een ander bedrijf een boost van De Digitale Marketeer, de host die niet bang is om te gaan onder de kap en een beetje vies!

Bronnen

iTimeX – http://www.timexchange.net/

InvoTrak – http://invotrak.com/

Checklist – http://www.bpsoftware.com/blog/

CashFlow Gratis – http://iphone.tmurakam.org/cashflow/

Freshbooks – https://www.freshbooks.com/mobile-apps

DataCase – http://www.veiosoft.com/

Instapaper – http://www.instapaper.com/