3 Ochtend Etiquette Regels voor de Vroege Vogels

0
113

Ik kom uit een lange lijn van kaart-dragende leden van de Club Vroege Vogel, dus ik weet uit de eerste hand dat, hoewel ik hou van vroeg ontwaken, niet iedereen deelt mijn enthousiasme voor de ochtend.

Zowel mijn vader en moeder beginnen hun dag—naar keuze—op 4:30 AM. Ze werken, de krant lezen, naar het nieuws kijken, krijgen gedoucht, enzovoort. Nee, ze zijn niet morning news de ankers, en nee, ze werken niet bij een radio station—vroeg wakker worden is hoe ze werken.

Deze eigenschap—goed of slecht—ze hebben doorgegeven aan mij. In het college, heb ik gekozen om 8 UUR lessen, zodat ik ze kon krijgen en hebben een volledige dag. Zeker, een aantal ochtenden waren ruwer dan anderen, maar voor het grootste deel het werkte. Als een volwassene, het is niet veranderd: tot en met 4:45 en op de computer 6 UUR, van maandag tot en met vrijdag. Nu, zo veel als ik met trots golf de vroege vogel vlag, Mevrouw Moderne Manieren Guy, echter niet precies te delen hetzelfde sentiment.

Ben je een ochtend persoon of je bent het niet. En als je geen ochtend persoon, leven met een zeker zal rijden je gek (vraag maar aan mijn vrouw). Van mijn schakelen van het licht op en het schuiven van de kast open en dicht, naar mijn trekken laden open, laten we zeggen, mijn vrouw is niet altijd blij met mijn ochtend routine. (Begrijp me niet gestart op toen we voor het eerst gingen samenwonen.) Ik heb het haar niet kwalijk nemen. Vanuit haar perspectief als een latere riser, het is behoorlijk vervelend om te leven met een vroege vogel. Dus de loop van de tijd heb ik geleerd hoe ik tweak mijn routine om het werk voor ons beiden. Als je een vroege vogel en u niet wilt dat de persoon in het bed naast je blij van wordt (en in het bed naast je voor een andere dag luisteren.

1. Verliest de Snooze

Hoewel ik denk dat dat een vroege vogel is een prima kwaliteit, het is ook belangrijk om de voorkeuren en gewoonten van de mensen om je heen. Voor starters, de wekker. Oh nee, het is de wekker. Hier is de deal: als u een alarm voor een uur en een half voor iemand anders wakker wordt, je verliest de luxe van de snooze-knop. Vroege vogels zijn nooit toegestaan te raken snooze. Het is gewoon een ergernis voor iedereen om je heen.

2. Het uitzoeken van Je Kleding is de Nacht Voor

Ten tweede, aan het aankleden is niet een modeshow, dus goed leg uit wat u gaat dragen de avond tevoren, met inbegrip van topjes, broekjes, schoenen, sokken, riemen, om te voorkomen dat het maken van een commotie binnenstebuiten keren kasten en lades. Ik heb een mand van riemen naast ons bed, dat ik ben vrij zeker dat op een dag zal worden de oorzaak van mijn echtscheiding. Terwijl ik probeer te vinden die overeenkomt met het beste, het klinkt naar mijn vrouw als ik ben graaien door middel van een tas vol met cimbalen, en dan gooien ze de trap af naar beneden.

3. Geen Blender of Luidruchtige Apparaten in de Ochtend

En tot slot, een goede early bird betekent dat je niet kan breken uit de blender voor je ‘ s morgens een eiwit shake. Ja, mijn mannerly vrienden, als u wilt behouden van uw woonhuis in Vroege Vogel Natie, je voor te bereiden van een ontbijt dat niet te veel geluid maken. Niet malen de verse koffiebonen, geen mixer, geen rinkelende van kommen, gewoon een rustige maaltijd. Vasthouden aan ontbijtgranen of een bagel of gewoon kopen ontbijt op de weg. Maar als je gebruik maken van de magnetron, de soort en het stoppen voordat hij hits :00 uur en de zoemer schalt als een schot klok tijdens een NBA game. Dit was vriendelijk op gewezen door Mrs Moderne Manieren Guy en blijkbaar is ze niet alleen.

Afbeelding met dank aan Shutterstock