3 Morgenen Etikette Regler for morgenfugler

0
94

Jeg kommer fra en lang linje av kort-bærer medlemmer av Klubben Tidlig Fugl, så vet jeg med egne øyne at selv om jeg elsker å våkne opp tidlig, ikke alle som deler min entusiasme for morgen.

Både min mor og far starte sin dag—ved valget—på 4:30 AM. De trene, lese avisen, se nyheter, få dusjet, og så videre. Nei, de er ikke morgen nyheter ankere, og nei, de virker ikke ved en radiostasjon—å våkne opp tidlig er bare hvordan de opererer.

Denne trekk—gode eller dårlige—de har gått ned til meg. I college, har jeg valgt å ta 8 AM klasser, bare så jeg kunne få dem over med og har en hel dag. Sikker, noen morgener var tøffere enn andre, men for det meste er det bare fungerte. Som voksen, det har ikke forandret seg: opp med 4:45 og på datamaskinen med 6 AM, mandag til fredag. Nå, så mye som jeg stolt bølgen tidlig fugl flagg, Fru Moderne Manerer Fyr, men ikke akkurat dele samme sinnelag.

Du er en morgenfugl eller du ikke. Og hvis du ikke er en morgenfugl, leve med en som helt sikkert vil drive deg gal (bare spør min kone). Fra min slår lyset på og skyve skapet åpne og stenge, til min å trekke åpne skuffer, la oss bare si, min kone er ikke alltid fornøyd med min morgen rutine. (Ikke få meg i gang på da vi først begynte å leve sammen.) Jeg kan ikke klandre henne heller. Fra sitt perspektiv som senere riser, det er ganske irriterende å leve med en tidlig fugl. Så over tid, jeg lærte å finpusse min rutine for å gjøre det arbeidet for oss begge. Hvis du er en tidlig fugl, og du ønsker å holde personen i sengen ved siden av deg glad (og i seng ved siden av deg til en annen dag) lytte opp.

1. Mister du Slumre

Selv om jeg tror det blir en tidlig stigerør er en fin kvalitet, er det også viktig å respektere andres preferanser og rutiner for folk rundt deg. For det første, vekkerklokke. Åh kjære, vekkerklokke. Her er avtalen: hvis du vil angi en alarm for en og en halv time før noen andre våkner, mister du den luksus av snooze-knappen. Fuglene kvitrer er aldri lov til å treffe slumre. Det er bare et irritasjonsmoment for alle rundt deg.

2. Plukke Ut Klærne Kvelden Før

For det andre, kle på seg er ikke en catwalk, så skikkelig legge ut hva du vil ha natten før, inkludert topper, bunner, sko, sokker, belter, for å unngå å skape en oppstyret zappe gjennom skap og skuffer. Jeg har en kurv med belter ved siden av sengen vår, som jeg er ganske sikker på at en dag vil være årsaken til min skilsmisse. Mens jeg prøver å finne den som passer best, det høres ut til min kone som jeg rotet gjennom en bag full av cymbaler og deretter kaste dem ned trappen.

3. Ingen Blendere eller Støyende Apparater i Morgen

Og til slutt, å være en skikkelig tidlig fugl betyr at du ikke kan bryte ut blender for din morgen-protein shake. Ja, min mannerly venner, hvis du ønsker å opprettholde din bolig i Tidlig Fugl Nasjon, må du forberede en frokost som ikke gir mye støy. Ingen sliping ferske kaffebønner, ingen blender, ingen clanging av boller, bare en rolig måltid. Hold deg til frokostblanding eller en bagel eller rett og slett kjøpe frokost på veien. Men hvis du har til å bruke mikrobølgeovn, være snill og stoppe det før det treffer :00 og summeren blares som et skudd klokke under en NBA-kamp. Dette var vennlig påpekt av Fru Moderne Manerer Fyr som godt og tilsynelatende hun er ikke alene.

Bilde gjengitt med tillatelse fra Shutterstock