Hvordan til at Organisere Produkter, som er Købt og Tilbehør

0
39

Øretelefoner! Jeg elsker bare øretelefoner! Da meget af min efterforskning, coaching, forhandling arbejde sker via telefon, earbuds er en intim del af mit liv. Hvis du nogensinde har købt øretelefoner, du ved, at nogle former komme med disse søde små plastik ting, den ørepude, der passer perfekt i øret. Som en killing, som er beliggende i en kurv, der er bare den rigtige størrelse. Kun i tilfælde af øret, kurven er foret med ørevoks. Jeg gætter på, at holder kitten pels flot og skinnende?

Når du får lidt ørepropper vedhæftede filer, men du kun bruge én til lige nu. Resten gemmer du til senere. Og hvor gemmer du dem? Lige derovre på dit skrivebord, bag stakken af bøger. Eller … et eller andet sted

Høretelefonerne kommer med ørestykker. Øvelser, med udskiftning af bor. El-clipper har vedhæftede filer til at klippe hår til forskellige længder. Tørretumblere har en ekstra lint skærmen. Klimaanlæg kommer med ekstra vindue-forsegling skum. Netværk routere kommer med en ekstra netværkskabel. Designer penne og blyanter har ekstra aftagelig pels hårlag.

Frank Purdue, grundlægger af Purdue Kylling Dele, der anvendes til at gøre tv-reklamer, hvor han sagde, at “dele-dette er dele.” Han henviste til kylling dele. Men gælder det samme princip. Dele-dette er dele, og du er nødt til at have en måde at vide, hvad der sker med det, og finde ting, når du har brug for det. Ellers, du har dele, der kommer ud af ørerne, og det er ikke godt, de kunne banke killinger løs.

Organisere din fysiske bits

Når der er noget, du køber, kommer med ekstra fysiske bits som øretelefoner, samle alle de stumper og stykker, og læg dem i en ziploc taske. Skrive på et lille stykke papir, hvad de hører til. “Skåne ørestykker for blå, vandtæt Dims ørepropper, købt Maj 2017.”

Købsdatoen er relevante! Hvis du elsker din blå Dims ørepropper så meget, at du køber den nyeste model, når det kommer ud, er du nødt til at vide, hvilke bits gå med der. Enhver, der nogensinde har købt et Apple-produkt ved, at version 2 tilbehør, der ikke kan arbejde med den version, 3 produkt.

Også notere ned model nummer. Hvis du blot sige “iPhone ørestykke”, når du gemmer den ekstra ørepuder fra din iPhone 7, så hvis du får en anden iPhone, vil du ikke være i stand til at fortælle, hvilken en af disse øretelefoner, der hører med.

Læg alle dine ziploc poser ‘o bits på ét sted. Når tilbehør er nødvendigt, kan du gå direkte til dit “bits bin” og finde den rigtige ziploc taske.