Hvordan Organisere Kjøpte Produkter og Tilbehør

0
102

Øreplugger! Jeg bare elsker øreplugger! Siden mye av min leting, coaching, og forhandling arbeidet skjer via telefon, ørepropper er en intim del av mitt liv. Hvis du har kjøpt ørepropper, du vet at noen typer kommer med disse søte små plast-ting som passer denne typen perfekt i øret. Som en kattunge, som ligger i en kurv som er akkurat rett størrelse. Bare i tilfelle av øret, kurven er foret med ørevoks. Jeg antar at det holder kattungen er fin og blank pels?

Når du få litt ørepluggen vedlegg, men du bare bruk for akkurat nå. Resten, du spare til senere. Og hvor vil du lagre dem? Rett over det, på pulten, bak stabel med bøker. Eller et sted …

Øreproppene som følger med øreplugger. Øvelser, med erstatning borekroner. Elektrisk clipper har vedlegg for å klippe håret til ulike lengder. Tørketromler har en ekstra lo-skjermen. Air conditioners kommer med ekstra vindu-tetting skum. Nettverk rutere leveres med en ekstra nettverkskabel. Designer penner og blyanter har ekstra avtagbar pels belegg.

Frank Purdue, grunnlegger av Purdue Kylling Deler, som brukes til å gjøre tv-reklamer der han sa “deler er deler.” Han siktet til kylling deler. Men det samme prinsippet gjelder. Delene er i deler, og du må ha en måte å vite hva som passer til hva, og finne ting når du trenger det. Ellers, du har deler som kommer ut av ørene, og det er ikke bra, de kan banke ungene løs.

Organisere din fysiske biter

Når noe du kjøper kommer med ekstra fysisk biter som ørepluggene, samle sammen alle biter og legg dem i en ziploc bag. Skrive på et lite stykke papir hva de tilhører. “Ekstra ørepropper for blå, vanntett Gizmo ørepropper, har kjøpt, Kan 2017.”

Kjøpsdatoen som er relevant! Hvis du elsker din blå Gizmo ørepropper så mye at du kjøper den nyeste modellen når det kommer ut, må du vite hvilke biter gå med som. Noen som har noen gang kjøpt et Apple-produkt vet at versjon 2 tilbehør kan hende det ikke fungerer med versjon 3 produkt.

Også notere ned modellnummeret. Hvis du bare si “iPhone-høyttaler” når du legger til ekstra øreplugger fra din iPhone 7, så hvis du får en ny iPhone, vil du ikke være i stand til å fortelle hvilke en de ørepropper hører med.

Sette alle dine ziploc poser ‘o biter på ett sted. Når tilbehør er nødvendig, kan du gå rett til “biter bin”, og finne den rette ziploc bag.