De Mange Fordelene av Foam Rolling

0
89

Liz skrev: “Hei! Jeg er en ny lytteren, sakte jobbe seg gjennom de resterende episodene. Har det noen gang vært en episode som understreket foam rolling? Jeg er ny på det også, og ganske sikker på at jeg gjør feil. Hjelp?”

Godt spørsmål Liz, men før vi kommer rullende (heh), er det et par ting jeg trenger å forklare.

Hver av oss mennesker er bygd opp av rundt 70 milliarder celler, inkludert nerveceller, muscle celler, og epithelia som generelt alt arbeid i relativ harmoni. Fascia er den biologiske trekk som bokstavelig talt holder oss sammen i vår menneskelige kjøtt-sekk form. Konseptet i seg selv har vært beskrevet som et 3-D edderkoppnett av fibrøst, våt og klissete proteiner som binder oss sammen, og hjelp oss med å opprettholde riktig justering.

Når kroppen er fascia fungerer som den skal, det er elastisk og strekker seg og beveger seg i alle retninger med resten av kroppen. Men ofte på grunn av hard trening, eller kanskje dårlig holdning, eller noen merkelige bevegelsesmønstre, eller selv følelsesmessig og fysisk stress, og andre livsstilsfaktorer, vår konseptet kan bli stram og stiv som begrenser vår bevegelse og kan føre til oss smerte.

Når folk føler at dette tetthet eller stivhet, de vanligvis piske ut sine yoga matte og gjøre sitt beste for å “strekke ut”, men konvensjonelle stretching (og til og med hard kjerne yoga) på sin egen, ikke gjør mye for å frigjøre veldig stramt fascia.

Hva fungerer er direkte press fra en massasje terapeut, eller et verktøy som en foam roller (eller en lacrosse ball) og jeg tror på alt du får-fit folk allerede vet hvor viktig det er å ha muskler og fascia som er smidig og elastisk for å utføre ditt beste på dine valgte aktiviteter i denne få-fit liv.

Skal en massasje terapeut og ha dem gå til byen på misbrukt muskler er teknisk sett en passiv bruk av trykk. I henhold til Biomechanist, Katy Bowman, “Om en terapeut er å legge press (tror presser ned på kroppen) eller opprette en shearing bevegelse (ikke skyve så dypt, men bare nok til å lage trekkraft etterfulgt av en “skyve” handling) resultatet er en strekkbelastning til vev under huden.”

Å få massasje er mest folkets favoritt passiv behandling. Når du tenker på å ha en godbit-yo-selv om dagen, og jeg satser på at dagen inneholder komme i en luksuriøs massasje. Det er sannsynligvis fordi få en massasje blander avslapping (kanskje til og med en lur) med de magiske hendene på en god terapeut. Dessverre, de fleste av Registrert Massasje Terapeuter (RMTs) har regninger å betale, og familier til å mate så vi kan ikke alltid råd til å splurge på sine tjenester. Det er der Foam Rolling kommer i hendig.

Hva er en Foam Roller?

Skum valser er trening enheter som kan brukes for både deg selv-massasje og treningssenter. De er vanligvis lange og sylindriske, men de kommer i mange former, størrelser, lengder, teksturer og tettheter. Struktur og tetthet blir de to viktigste faktorene for å holde i tankene når du kjøper en foam roller. Hvis du ikke har sett før, og jeg oppfordrer deg til å slutte å lese og gjøre et Google bildesøk. Resten av dette vil gjøre mye mer følelse når du vet hva vi ser på.

Å bli intim med din foam roller er teknisk sett også en passiv strekk behandling som kommer ganske darn nær å gjenskape effekten av en reell terapeutisk massasje. Noe som ofte blir oversett av tett såret noobs er å lære hvordan å myke opp kroppen når du vil. Fordelen med en massasje eller en foam rolling økten er en kombinasjon av hva terapeuten eller roller er å gjøre deg og hvordan du kommuniserer med fingre eller roller. For å få mest mulig ut av enten du trenger å øve på å slappe kroppen din, spesielt når trykket føles som om det er for mye å ta. Ved hjelp av noen dype exhalations og selv tenker (eller si) arbeidet “slappe av” på et puster kan virkelig hjelpe.

Er det mer å få en massasje eller rullende på en foam roller enn bare å være avslappet i en pøl av fascia? Det er sikkert!

Noen undersøkelser fra 2012 tyder på at bare 10 minutter med dype vev massasje post-workout forbedrer effektiviteten av mitokondrier (de bitte små kraftverk) og samtidig skaper en naturlig smertestillende effekt og redusere betennelse.

Sikker, at studien omfattet en measly 11 menn, men forskerne ikke bare ta fyr ord for det, de faktisk stakk nåler inn i beina til biopsi sine quadriceps muskler til å kvantifisere resultatene. Hvis du noen gang har hatt, vil du vite at en muskel biopsi er ingenting å snuse på.