7 Sätt att Rensa Upp Din Familjs Liv

0
89

Att hänga på ditt barns busshållplats med andra föräldrar är motsvarande kontakt med medarbetare på vattnet svalare. Det är en plats att dela, uppmuntra, och säkert för att ömka med varandra om upp-och nedgångar av föräldraskap. Eftersom mina barn är mycket äldre, och många är i eller utanför högskolan, jag upplever inte den busshållplats ofta nu, men nyligen jag har möjlighet att fånga några minuter med några av mina favorit grannar, och jag insåg att samtalet var inte mycket annorlunda än de som används för att engagera sig i för 10 år sedan vid busshållplatsen.

Vi har alla en sak som är gemensamt—att försöka hantera våra extremt upptagen hushåll samtidigt balansera arbete och familj. Oavsett hur många barn man har, att vi fortfarande står inför samma utmaningar i att försöka hålla ett organiserat hem liv som vi kör i hundratals olika riktningar hela veckan lång samtidigt som man försöker behålla vår mentala hälsa och bevara tid för familjen och skratta inte för hårt: tid för oss själva.

Hur att rensa och Organisera Kan Förbättra Din Fysiska och Psykiska Hälsa författaren svartabörshajar att organisera ditt hem, kontor och till och med sinne kan förbättra din glädje och dina relationer, och jag kunde inte instämma mer. Jag vet att som förälder till 8 barn, livet blir jätterörigt, men när saker och ting är organiserade och mer eller mindre i takt runt vårt hem, jag fungerar så mycket bättre och så gör även min familj.

“I slutet av dagen, vara organiserad handlar om att ha mer tid för dig själv, och gör det möjligt för dig att leva ett mer balanserat liv, säger Eva Selhub, M. D., författare av Din Hälsa Destiny: Hur till Låsa upp Din Naturliga Förmåga att Övervinna Sjukdomar, Må Bättre och Leva Längre. “Rensa bort skräp kan hjälpa dig att göra hälsosamma val, förbättra dina relationer, och även öka din träning.”

Medan många människor att få sitt hem städat och utvilad under våren, den mysiga säsongen av hösten är också en bra tid att göra vissa ändringar och få ditt hem och ditt liv spiffied upp för de kallare månaderna du kommer att spendera mer tid inomhus. Mäktiga Mamma aktier 7 sätt du kan städa upp din familjs liv och njuta mer tid att vara tillsammans.

Tips #1: Organisera Din Bil

Let ‘ s face it, de flesta föräldrar tillbringar praktiskt taget lika mycket tid i sina bilar som kör barnen till och från skolan, sportevenemang, och praxis på toppen för att driva ärenden och komma fram och tillbaka till jobbet. Har du tagit en titt i ditt hem på hjul på sistone? Eftersom de flesta av oss är bråttom om vi kanske inte ens märker den tomma juice lådor, snabbmat väskor, handdukar för stranden, och massor av andra objekt lurar om under våra säten och kastat i baksidan av våra minibussar.

Ett bra ställe att börja organisera och rengöring av din bil i familjen. Värva dina barn i att samla alla sina odds and ends och få ut dem ur bilen och antingen lägga undan på sina rum eller kasta alla sina sopor. (Det går för dina kaffekoppar också!) När du har din bil ren och dammsugit (varför inte gå den extra milen?) placera en liten papperskorg, fodrad med en plastpåse, i din bil så att din familj kan starta en ny vana—att kasta bort saker i slutet av varje resa, snarare än en gång i några månader. En organiserad bil kommer att göra din dag att köra runt en hel del mer lugn och trevlig.

Tips #2: Ordna med Appar

Jag jobbar två jobb utanför mitt hem och är mycket aktiv i vår skola PTO. Det enda sättet jag kan överleva och komma ihåg vad jag gör härnäst är att ha en fungerande “att göra” – lista. Eftersom de flesta av oss har en smart och iphone, stanna på toppen av vår dagliga “att göra” – listor har aldrig varit enklare eftersom vi kan ta hjälp av massor av appar—många som är gratis.

En av mina favorit organisatoriska apps kallas Remember The Milk , och jag älskar det eftersom det tillåter mig att hålla alla listor i ett och samma ställe. Denna roliga app låter dig organisera dina uppgifter av dagen, prioritet, typ (arbete, hem, barn och mycket mer. Du kan även leta upp din dos av närhet till där du befinner dig (via GPS) för att spara tid när du är ute och sprang ärenden. Det finns också möjlighet att skicka dig påminnelser via e-post, sms eller instant messenger, och integrerar dem med ditt Google-Kalender och Siri på din iPhone. Att bo på toppen av din lista är definitivt ett bra sätt att rensa upp i din dagliga rutin och ge dig själv lite mer sinnesro.

Tips #3: Varje Dag Väska

En god vän till mig berättade om en idé som jag tyckte var lysande. Hon håller en stor, se-thru tote väska med hennes dörr och lägger allt i det som hon behöver för rutinmässiga ärenden och sysslor, så som bibliotek, böcker återlämnas eller papper som behöver fyllas i, liksom hennes att-göra-lista. Hon ger tote med henne när hon lämnar huset. På detta sätt, hon glömmer aldrig en uppgift och har även ett projekt för att ta itu med om hon fastnar i kö, vilket sparar sin tid när hon är hemma att hon kan istället spendera med sin familj.