7 Manieren om Schoon te maken Uw Familie Leven

0
89

Het rondhangen bij uw kind is een bushalte met andere ouders is het equivalent van de verbinding met collega ‘ s op het water koeler. Het is een plek om te delen, aan te moedigen, en zeker om medelijden met elkaar over de ups en downs van het ouderschap. Omdat mijn kinderen zijn veel ouder, en velen zijn in of buiten de universiteit, ik heb geen ervaring met de bus stop heel vaak nu, maar onlangs heb ik nog de kans op de vangst van een paar minuten met een aantal van mijn favoriete buren, en ik besefte dat het gesprek niet veel anders dan die ik gebruikte om te gaan in die 10 jaar geleden bij de bushalte.

We hebben allemaal een ding dat blijft common—proberen om het beheer van onze zeer drukke huishoudens terwijl het evenwicht tussen werk en gezin. Ongeacht hoeveel kinderen men heeft, we hebben nog steeds te kampen met dezelfde problemen in proberen te houden in een georganiseerd leven thuis als we lopen in de honderden verschillende richtingen hele week lang terwijl het proberen om onze gezondheid en het behoud van het gezin en het lachen niet te hard: tijd voor onszelf.

In Hoe het Schoonmaken en het Organiseren Kunt het Verbeteren van Uw Lichamelijke en Geestelijke Gezondheid van de auteur touts die het organiseren van uw huis, kantoor, en zelfs gedachten kunt het verbeteren van uw geluk en uw relatie, en ik kon niet eens meer. Ik weet dat je als ouder van 8 kinderen, het leven wordt super rommelig, maar als de dingen georganiseerd zijn en meer of minder in tact rond ons huis, de ik functie zo veel beter en dus heeft mijn familie.

“Aan het einde van de dag, die wordt georganiseerd over het hebben van meer tijd voor jezelf, en waardoor je leven een meer evenwichtig leven,” zegt Eva Selhub, M. D., auteur van Uw Gezondheid van het Lot: Hoe om te Ontgrendelen Uw Natuurlijke Vermogen om te Overwinnen van de Ziekte, zich Beter te Voelen en Langer te Leven. “Bij het opruimen van de rommel kan u helpen bij het maken van gezondere keuzes, het verbeteren van je relaties, en zelfs het vergroten van uw training.”

Terwijl veel mensen krijgen hun huis opgeruimd en vernieuwd in het voorjaar, de gezellige seizoen van de herfst is ook een goed moment om enkele wijzigingen aan en krijg uw huis en uw leven spiffied voor de koelere maanden u zal besteden meer tijd binnenshuis. Machtige Mama aandelen 7 manieren waarop u kunt uw familie leven en te genieten van meer tijd samen zijn.

Tip #1: Het Organiseren Van Uw Auto

Let ‘s face it, de meeste ouders besteden bijna evenveel tijd in hun auto’ s rijden de kinderen naar en van school, sport evenementen en praktijken op de top van boodschappen doen en terug te krijgen en weer aan het werk. Heb je een kijkje genomen in uw huis op wielen de laatste tijd? Omdat de meeste van ons haasten zich over, we kunnen niet eens het lege sap dozen, fast food tassen, strand handdoeken, en tientallen andere items op de loer over onder onze stoelen en gegooid in de rug van onze mini-busjes.

Een geweldige plek om te beginnen met het organiseren en reinigen van uw auto voor het gezin. Aanmelden van uw kinderen in het verzamelen van al hun kansen en eindigt en je ze uit de auto en weg te zetten in hun kamers of weggooit al hun prullenbak. (En dat geldt voor uw koffie kopjes!) Zodra u uw auto schoon en gestofzuigd (waarom niet een stapje extra te doen?) plaats een kleine prullenbak, bekleed met een plastic zak, in de auto, zodat uw familie kunt beginnen met een nieuwe gewoonte te gooien dingen weg aan het einde van elke rit, eerder dan eens in de paar maanden. Een georganiseerde auto je dagelijkse draait rond een veel rustiger en aangenamer.

Tip #2: Organiseren met Apps

Ik werk twee banen buitenkant van mijn huis en ben zeer actief in onze school de AFTAKAS. De enige manier waarop ik kan overleven en te onthouden wat ik aan het doen ben is naast een werking “te doen” lijst. Omdat de meeste van ons smart-en iPhones, het verblijf op de top onze dagelijkse ‘to do’ – lijsten is nog nooit zo gemakkelijk geweest, want wij kunnen een beroep doen op de hulp van tientallen apps—veel van die gratis zijn.

Een van mijn favoriete organisatorische apps genoemd Remember The Milk , en ik vind het geweldig, want het stelt me in staat om alle lijsten in één plaats. Dit leuke app kunt u het organiseren van uw taken per dag, prioriteit, type (werk, huis, kinderen) en meer. U kunt zelfs kijken tot uw taken door de nabijheid van waar je bent (via GPS) om tijd te besparen wanneer je boodschappen doen. Het biedt ook de optie om te stuur uzelf herinneringen via e-mail, sms of instant messenger, en integreert met uw Google-Agenda en Siri op je iPhone. Het verblijf op de top van de lijsten is zeker een geweldige manier om uw dagelijkse routine en geef jezelf een beetje meer in het stuk van de geest.

Tip #3: De Tas

Een goede vriend van mij vertelde eens over een idee dat ik dacht dat het was briljant. Ze houdt een grote, see-thru tote bag van haar voordeur en het plaatsen er van alles in die ze nodig heeft voor routine boodschappen doen en klusjes, zoals een bibliotheek boeken worden geretourneerd of papierwerk dat moet worden ingevuld, evenals haar to-do lijst. Ze brengt de tas met haar wanneer ze het huis verlaat. Op deze manier, ze vergeet nooit een taak en heeft ook een project aan te pakken als ze vast komt te zitten wachten in de rij, die slaat haar tijd als ze thuis dat ze in plaats daarvan kunt doorbrengen met haar familie.