7 Måder at Rydde Op i Din Families Liv

0
60

At hænge ud på dit barns busstoppested med andre forældre, svarer det til forbinde med kolleger på vandkøleren. Det er et sted at dele, opmuntre og sikkert at commiserate med hinanden om op-og nedture af forældrerollen. Fordi mine børn er meget ældre, og mange er i eller ud af college, at jeg ikke oplever busstoppestedet meget ofte nu, men jeg for nylig havde lejlighed til at fange et par minutter med nogle af mine favorit naboer, og jeg indså, at den samtale var ikke meget anderledes, end dem jeg brugte til at engagere sig i for 10 år siden ved et busstoppested.

Vi har alle én ting, der er fælles—de forsøger at styre vores meget travle husholdninger, mens balance mellem arbejde og familie. Uanset hvor mange børn man har, vi stadig står over for de samme udfordringer i forsøget på at holde et organiseret liv derhjemme, som vi kører i hundredvis af forskellige retninger alle uge længe, og forsøger at bevare vores fornuft og bevare familiens tid, og behøver ikke at grine for hårdt: tid for os selv.

I, Hvordan Rengøring og Organisering Kan Forbedre Din Fysiske og Mentale Sundhed forfatteren billethajer at organisere dit hjem, kontor, og selv sind kan forbedre din lykke og din relationer, og jeg kunne ikke være mere enig. Jeg ved, at som en forælder til 8 børn, livet bliver super rodet, men når tingene er organiseret og mere eller mindre i takt rundt i vores hjem, jeg fungerer så meget bedre, og det gør min familie.

“I slutningen af dagen, som er organiseret handler om at have mere tid for dig selv, og gør dig i stand til at leve et mere balanceret liv,” siger Eva Selhub, M. D., forfatter af Dit Helbred Skæbne: Hvordan at Låse Din Naturlige Evne til at Overvinde Sygdom, Føler sig Bedre og Leve Længere. “At fjerne rod kan hjælpe dig med at træffe sundere valg, forbedre dine relationer, og endda øge din træning.”

Mens mange mennesker kan få deres hjem ryddet og opdateres i løbet af foråret, hyggelig sæson af efteråret er også et godt tidspunkt til at foretage nogle ændringer, og få dit hjem og dit liv spiffied op til de køligere måneder du vil bruge mere tid indendørs. Mægtige Mor aktier 7 måder, du kan rydde op i dit og familiens liv og nyde mere tid på at være sammen.

Tip #1: Organiser Din Bil

Lad os se det i øjnene, de fleste forældre bruger næsten lige så meget tid i deres biler, som kører børn til og fra skole, sportsbegivenheder, og praksis på toppen af at løbe ærinder og komme frem og tilbage til arbejde. Har du taget et kig inde i dit hjem på hjul sidst? Fordi de fleste af os er farende om, vi kan ikke engang mærke til den tomme juice kasser, fastfood tasker, strand håndklæder, og snesevis af andre elementer, der lurer under vores pladser og kastet i ryggen af vores mini-vans.

Et godt sted at starte organisering og rengøring er din familie bil. Hverve dine børn i at samle alle deres odds og ender, og få dem ud af bilen og enten lagt væk på deres værelser eller kassere alle deres affald. (Der går til din kaffe kopper også!) Når du har din bil ren og støvsuges (hvorfor ikke gå den ekstra mil?) placere en lille papirkurv, foret med en plastpose, i din bil, så din familie kan starte en ny vane—at smide ting væk i slutningen af hver tur, snarere end en gang hver par måneder. En organiseret bil vil gøre dine daglige kører rundt på en masse mere rolig og fornøjelig.

Tip #2: Organiser med Apps

Jeg arbejder to jobs uden for mit hjem, og jeg er meget aktiv i vores skole PTO. Den eneste måde, jeg kan overleve og huske, hvad jeg gør næste er at have en velfungerende “to do” liste. Fordi de fleste af os har smart og iPhones, der opholder sig på toppen af vores daglige “to do” lister har aldrig været lettere, fordi vi kan trække på hjælp fra snesevis af apps—mange, som er gratis.

En af mine favorit organisatoriske apps kaldes for Remember The Milk , og jeg elsker det, fordi det giver mig mulighed for at holde alle lister på ét sted. Denne sjove app, som lader dig organisere dine opgaver i dag, prioritet, type (arbejde, hjem, børn) og meget mere. Du kan selv slå op din to-dos af nærhed til hvor du befinder dig (via GPS) for at spare tid, når du er ude at løbe ærinder. Det giver også mulighed for at sende dig påmindelser via e-mail, sms-besked eller instant messenger, og den kan integreres med din Google-Kalender og Siri på din iPhone. Opholder sig på toppen af dine lister er helt sikkert en god måde at rydde op i din daglige rutine, og give dig selv lidt mere fred i sindet.

Tip #3: Den Daglige Taske

En af mine gode venner fortalte om en idé, som jeg troede var strålende. Hun holder en stor, see-thru tote taske med sin hoveddør og steder, alt i det, at hun har behov for rutine, ærinder og pligter, såsom biblioteksbøger, du skal returneres eller papirarbejde, der skal udfyldes, samt hendes to-do-liste. Hun bringer tote med hende, når hun forlader huset. På denne måde, hun aldrig glemmer, en opgave, og har også et projekt til at tackle, hvis hun får fast venter i linje, der gemmer sin tid, når hun er hjemme, at hun i stedet kan bruge sammen med sin familie.