3 Tips voor het Afhandelen van de Eerste Dag van School

0
84

Deze week, Moderne Manieren Meisje (aka, mijn dochter, Maddy) begint het eerste leerjaar. Het is een big deal. Serieus. En niet alleen voor haar, maar ook voor mijn vrouw en ik, als ouders.

Het is niet alleen het eerste leerjaar (“ik ben niet in de kleuterschool niet meer, Papa!”), maar we hebben ook net verhuisd, dus is ze op een nieuwe school gevuld met onbekende gezichten. Onnodig te zeggen, in ons huis, we zijn een wrak van emoties… nou ja, iedereen behalve voor mijn dochter, dat is.>

Ik geef toe, Moderne Manieren Vrouw en ik zijn naast onszelf te zorgen dat onze kleine meid heeft het beste jaar ooit. Immers, zij zullen worden in deze school voor vijf jaar, en we willen het eerste jaar geweldig!

Dus, hoe zorg je ervoor dat u uw emoties onder controle, en nog steeds laat uw kind een goede eerste start? Nou, pak de tissues met mij en bekijk mijn top 3 snelle en vuile tips voor de eerste week van school etiquette.

Tip #1: Weet de Routine

Het doordringen van routines bij kinderen leert hen verantwoordelijkheid, en geeft hen een gevoel van trots dat we in staat zijn om taken uit te voeren. Mijn dochter geërfd van mijn vrouw knack voor alle dingen ordelijk, dus als het gaat om routines, kon ze het dubbele voor een boor sargent. Sinds ze graaft routines, wilden we informeren haar over wat te verwachten als het gaat om de eerste dag en de week van de school.

Echter, mijn dochter bracht een goed punt niet al te lang geleden, toen ze vroeg: “Hoe weet u wat er gebeurt op mijn school, als je er nog nooit bent geweest voordat, ofwel?” Wow. Ze kreeg van ons. Dat is een goed punt.

Om eerlijk te zijn, ik zou alleen al naar de school eenmaal voor, en dat was voor het inschrijven van haar. Ik ging zelfs niet in de juiste ingang. Mijn vrouw de eerste keer in de school was net aan de andere nacht, voor de oriëntatie. Dus hoe bereid je je voor iets waar je geen ervaring hebt? Nou, mijn vrienden, kun je improviseren.

Zoals ik al zei, wij zijn nieuw op de school, en sinds ze is onze oudste kind, deze situatie is nieuw voor iedereen. Echter, zelfs al hadden we niet weten wat er zou gebeuren wanneer we stapte in de school, we zijn wel zeker dat mijn dochter wist veel over de school in het algemeen.

Om te beginnen, zijn we online gegaan en keek hun website om meer te leren zo veel als we konden. We zagen foto ‘ s van de leerkrachten en de front office personeel, en zelfs geleerd van de school geschiedenis. Ook hebben We dreven haar naar de school, en bracht enige tijd door rond te lopen en te spelen op hun speelplaats. Tijdens onze reis, hebben we erop gewezen waar de hoofdingang is en waar de bussen van de lijn, en zag zelfs andere kinderen uit de buurt op de speelplaats.

Een ander voordeel voor ons is dat we een vriend die een docent bij Maddy ‘ s nieuwe school. Ze was vriendelijk genoeg om ons te geven een overzicht van hoe de school werkt. Maar als u niet beschikt over een leraar in je achterzak, vraag een collega-ouder in de buurt zijn van haar gedachten. Beter nog, ga op Facebook en post een status op te vragen als iemand anders aan de hand is in dezelfde rang (maar vraag dan voor prive-berichten als reactie.) U zult verbaasd zijn wat je kunt vinden als je je onderzoek doen.