3 Tips til Håndtering af den Første Dag i Skolen

0
58

I denne uge, Moderne Manerer Pige (aka min datter, Maddy) starter i første klasse. Det er en big deal. Alvorligt. Og ikke bare for hende, men også for min hustru og jeg, som forældre.

Ikke kun er det første klasse (“jeg er ikke i børnehave længere, Far!”), men vi er også lige flyttet, så hun er på en ny skole fyldt med ukendte ansigter. Det er overflødigt at sige, i vores hus, vi er et vrag af følelser… ja, alle undtagen for min datter, der er.>

Jeg vil indrømme, Moderne Manerer Kone og jeg er ved siden af os selv for at sikre, at vores lille pige har det bedste år nogensinde. Efter alt, vil hun være på skolen i fem år, og vi ønsker, at det første år for at være awesome!

Så hvordan kan du sikre, at du holder dine følelser under kontrol, og det stadig muligt for dit barn at have et ordentligt første gang? Nå, grib væv med mig, og tjek min top 3 hurtig og beskidt tips til første uge af skolen etikette.

Tip #1: Kend Rutine

At skabe rutiner i børn lærer dem ansvar, og giver dem en følelse af stolthed over at være i stand til at udføre opgaver. Min datter har arvet min hustru ‘ s evne til at alle ting ordnet, så når det kommer til rutiner, hun kunne dobbeltværelse for en boremaskine sargent. Da hun graver rutiner, vi ønskede at opdrage hende om, hvad man kan forvente, når det kommer til den første dag og en uge i skolen.

Men min datter bragt op på et godt tidspunkt for ikke så længe siden, da hun spurgte, “Hvordan kan du vide, hvad der sker på min skole, når du aldrig har været der før, heller?” Wow. Hun fik os. Det er en meget god pointe.

For at være ærlig, jeg havde kun været i skole en gang før, og det var at tilmelde hende. Jeg har ikke selv gå i den rigtige indgang. Min kones første tid på skolen var bare den anden nat, til orientering. Så hvordan kan du forberede dig til noget, du ikke har nogen erfaring med? Godt, mine venner, har du mulighed for at improvisere.

Som jeg sagde, vi er helt nye på skolen, og da hun er vores ældste barn, denne situation er ny for alle. Dog, selv om vi ikke vidste hvad der ville ske, når vi kom i skole, har vi stadig lavet sikker på min datter vidste så meget om skolen i almindelighed.

For startere, vi gik online og kiggede på deres hjemmeside for at lære så meget som vi kunne. Vi så billeder af lærere og front office team, og selv lærte skolens historie. Vi kørte også hen til skolen, og brugt en del tid på at gå rundt og lege på deres legeplads. I løbet af vores tur, vi påpegede, hvor hovedindgangen er, og hvor busser til linje op, og så endda andre børn fra nabolaget på legepladsen.

En anden bonus for os er, at vi har en ven, der er lærer på Maddy ‘ s nye skole. Hun var venlig nok til at give os en gennemgang af, hvordan skolen fungerer. Men hvis du ikke har en lærer i baglommen, så spørg en kollega, forælder i den kvarter for hans hendes tanker. Endnu bedre, gå på Facebook og skrive en status spørgende hvis nogen andre går i samme klasse (men spørg for en privat besked som svar.) Du vil blive overrasket over, hvad du kan finde ud af, når du gør din forskning.