3 Morgen Etikette Regler for de Morgenfriske

0
105

Jeg kommer fra en lang linje af kort-regnskabsmæssige medlemmer af Club Tidlig Fugl, så jeg kender personligt, at selvom jeg elsker at vågne op tidligt, at ikke alle deler min begejstring for den morgen.

Både min mor og far, så de kan starte deres dag—efter eget valg—på 4:30 AM. De arbejder ud, læse avis, se nyheder, få overvældet, og så videre. Nej, de er ikke morning news-anchors, og nej, de må ikke arbejde på en radio station—stå tidligt op, er bare, hvordan de fungerer.

Dette træk—gode eller dårlige—de har gået ned for mig. I college, har jeg valgt at tage 8 ER klasser, bare så jeg kunne få dem med over og have en hel dag. Sikker, nogle morgener var grovere end andre, men for det meste er det blot arbejdet. Som en voksen, det har ikke ændret sig: op af 4:45 og på computeren ved 6 om morgenen, mandag til fredag. Nu, så meget som jeg stolt bølge early bird flag, Fru Moderne Manerer Fyr, men ikke ligefrem deler de samme følelser.

Du er enten et morgen menneske, eller er du ikke. Og hvis du ikke er et morgen menneske, der lever med en vil helt sikkert køre du gal (bare spørg min kone). Fra mit skifte lys på og skubbe skab åbne og lukke, at min trække skuffer åbne, lad os bare sige, at min kone ikke er altid tilfreds med mine morgenrutiner. (Må ikke få mig startet på, når vi først begyndte at leve sammen.) Jeg kan ikke bebrejde hende. Fra hendes perspektiv som en senere riser, det er ret irriterende at leve med en tidlig fugl. Så over tid lærte jeg at justere min rutine til at gøre det arbejde for os begge. Hvis du er en tidlig fugl, og du ønsker at holde personen i sengen ved siden af dig glad (og i sengen ved siden af dig om en anden dag) lyt op.

1. Mister Snooze

Selv om jeg tror, at det at være en early riser er en fin kvalitet, er det også vigtigt at respektere de præferencer og rutiner i de mennesker omkring dig. For startere, vækkeur. Oh dear, vækkeur. Det foregår sådan her: hvis du sætter dit vækkeur til en og en halv time før alle andre, vågner op, taber du den luksus af snooze-knap. Early birds er aldrig lov til at ramme snooze. Det er bare en mere irritation for alle omkring dig.

2. Pick Ud Dit Tøj Natten Før

For det andet, at få tøj er ikke et modeshow, så korrekt, lægge ud, hvad du vil bære natten før, herunder toppe, bunde, sko, sokker, og bælter, for at undgå at skabe en uro rifling gennem skabe og skuffer. Jeg har en kurv af bælter, ved siden af vores seng, som jeg er temmelig sikker på, vil en dag være årsag til min skilsmisse. Mens jeg prøver at finde en der passer bedst, det lyder til at min hustru, som jeg rodede gennem en taske fuld af bækkener og derefter kaste dem ned ad trappen.

3. Ingen Blendere eller Støjende Apparater i Morgen

Og endelig, at være en ordentlig early bird betyder, at du ikke kan bryde ud af blenderen til din morgen protein shake. Ja, min mannerly venner, hvis du ønsker at vedligeholde din bolig på Early Bird Nation, du er nødt til at forberede en morgenmad, der ikke gør en masse støj. Ingen slibning friske kaffebønner, ingen blender, ingen klirrende af skåle, bare en stille måltid. Stick til korn eller en bagel eller blot købe morgenmad på vejen. Men hvis du er nødt til at bruge mikrobølgeovn, vær venlig og stop det før det rammer :00 og buzzer blares som et skud uret under en NBA spil. Dette var bedes påpeget af Fru Moderne Manerer Fyr som godt, og tilsyneladende er hun ikke alene.

Billede venligst udlånt af Shutterstock