Het maken van de Kamp-Ervaring in Huis

0
89

Hier zijn zeven manieren om te gaan kamperen zonder het echt om gaat:

  1. Trek. In het gaan naar het kamp, één van de grootste aanpassingen was met achterlating van het internet. Het was het ondergaan van de intrekking van de kennis, informatie, middelen, en entertainment van een schijnbaar grenzeloze wereldwijd netwerk loskoppelen van directe communicatie met mensen die ook aangesloten op dit netwerk. Maar na een week van “los te koppelen” ik voelde me vrij. Off the grid, ik was bevrijd van de verplichting te reageren en te vernieuwen, te worden bijgewerkt en aangemeld. Ik had geen zorgen te maken over wat iedereen aan het doen was en met wie en waar en hoe het in vergelijking met wat ik aan het doen was, want ik had geen middelen om het te weten. Mijn ervaringen waren mijn eigen en hun waarde niet bedorven door een vergelijking met anderen. Natuurlijk, de stekker is niet altijd of zelfs vaak mogelijk in het dagelijks leven, maar ik probeer om naast bepaalde tijden of dagen te gaan wireless. Ik heb geleerd dat de verbinding verbreken om nog even kan helpen bij het herwinnen van een gevoel van vrijheid en controle over het leven.

  2. Leven in het moment. In het elimineren van mijn virtueel bestaan, werd ik volledig ondergedompeld in de fysieke en de natuurlijke wereld om mij heen. Ik ademde in elke den naald van het bos, lonkte dan elke aquarel zonsondergang, geproefd elke gaar, undersalted noodle in mijn nachtelijke pasta kom. Mijn zintuigen waren volledig actief, en ik voelde me in leven. Het leven was niet missen of gedempt door de zinloze afleiding van sociale media platforms. Het was niet gefilterd door Instagram posten, en het was niet uitgevoerd te worden geplaatst als snapchat verhaal. De alleen de tweets van die vier weken waren van het echte leven vogels. In de stekker, ik was in staat om het ontwikkelen van een meer intieme verbindingen met mijn cabinmates in vier weken van het kamp dan ik had gevormd met klasgenoten over een heel jaar van school. We deden besteden aan een hogere hoeveelheid van de tijd samen, maar ook een hogere kwaliteit van tijd. Als we aten, we keken direct op elkaar en horen wat de ander te zeggen had. We speelden spelletjes en sketches en gevlochten haren—we waren elkaar ‘ s entertainment. We waren niet alleen voor Facebook vrienden; we waren eigenlijk vrienden. Ik heb ontdekt dat los te koppelen is een stap in de richting van het leven in het moment, maar het vereist ook een bewustzijn en een waardering van wat er om u heen.

  3. Wees jezelf. Make-up, hair straighteners, krulspelden en een föhn waren niet toegestaan op het kamp. We werden aangemoedigd om te omarmen, hoe we keken natuurlijk; we werden ontmoedigd om het maken onszelf in alles wat we niet deden. En hoewel deze regels direct en alleen gericht externe optredens, ze indirect aangemoedigd een waardering van innerlijke zelf. We leerden de irrelevantie van de verschijning in het gevoel geliefd en plezier. Kamp activiteiten omvatte een reeks van gebieden catering tot een reeks van talenten, interesses en vaardigheden van het paard te artsiness te zandkasteel bouwen. We werden aangemoedigd om te streven naar de activiteiten die geïnteresseerd zijn ons te cultiveren wat ons uniek en bijzonder, te gek. We waren gekleed in belachelijke outfits, op absurde sketches en danste als niemand aan het kijken was. Het was in het strippen van ons om onze meest kwetsbare ego dat we loslaten van wie we moesten zijn en blootgesteld wie we waren. Dus misschien is het niet je eigen “trashy fashion show” en de parade neer een bunkline in de heetste vuilniszak stijlen van het jaar, maar je kunt het proberen te accepteren wie je bent, ongegeneerd, van binnen en van buiten.

  4. Een betere versie van jezelf. Of het uit te proberen voor de spelen of klimmen naar de top van de rotswand, we werden aangemoedigd om zich buiten onze comfort zones, risico ‘ s nemen en nieuwe dingen te proberen. We werden verwacht om de aanpak van alle activiteiten met enthousiasme en een open geest. “Deelname, niet perfectie” was het motto. Niet alleen werden we aangemoedigd om te zijn wie we wisten dat we onszelf, maar ook voor het testen van de grenzen van wie we denken onszelf te worden. We werden aangemoedigd om te evolueren in de verschillende versies van onszelf, ontdekken meer over wat we geïnteresseerd waren in wat we kunnen, en wat we kunnen worden. Aan het eind van elke zomer vertrokken we braver en meer avontuurlijk ingestelde wezens. Ik heb geprobeerd om de aanpak van alle andere gebieden van mijn leven met dezelfde open audacity en gedurfde nieuwsgierigheid.

  5. Reflecteren. Elke zondag, we zouden samenstellen rond een kampvuur te zingen, op sketches, en reflecteren. Meer dan wat dan ook, deze bijeenkomsten dienden als een tijd om te stoppen en na te denken. Ze aangemoedigd door de overweging van de vorige week, een evaluatie te maken van wat ging goed en wat niet had, en een speculatie van wat we kunnen verbeteren in de komende week. De smeulende vlammen waren een al te expliciete herinnering van de kortstondigheid van de tijd, en de meeste van de resterende weken op kamp. Ze stopten ons van roekeloos foerageren door het leven en gevraagd ons om bewust te gaan. In aanvulling op de tijd, zouden we reflecteren op elkaar. ‘S avonds line-up, konden we nomineer iemand voor het ontvangen van een “fuzzy” (een pom-pom bal met antennes, zonnebril en voeten) in de erkenning van een warme gloed die ze ons gegeven heeft. Van deze, ik heb geleerd om de tijd te nemen om te reflecteren op het leven en op mensen die betekenis geven aan het. Ik maak de inspanningen om ze te herkennen en tonen waardering.

  6. Uzelf omringen met positiviteit. Camp counselors zijn enkele van de gelukkigste mensen op aarde. Voor hen is iedereen een superster. Regen was nog nooit een weersverwachting—er was of zon of vloeibare zonneschijn. Ze waren net zo enthousiast over de appels voor een snack als ze waren om chipwiches. Al moet ik kon het niet begrijpen, de mentaliteit was stimulerend en enthousiasmerend en empowerment. Het was aanstekelijk. Ik wilde hen heen, om zich te koesteren in hun positiviteit. Elke dag hadden we een uur van “Freeplay” als we zouden kunnen kiezen om naar een activiteit rond het kamp. Een counselor kreeg kampeerders helemaal psyched over een spel dat hij genaamd Kick van de Stok, die letterlijk bestond uit het schoppen van een stick. Hoewel dit lijkt ontzettend saai, de kinderen vonden het geweldig omdat de raadgever was het lief. Hij was iemand die ze wilde zijn rond en gemaakt zijn spel iets wat ze wilden deelnemen. Zoek bronnen van positiviteit en een bron van positiviteit.

  7. Eer tradities. ‘S avonds line-up, kampvuur, en een laatste nacht van het kamp “het branden van de nummers” van het jaar waren geliefde rituelen. Ze voorzien een nightly, weekly, en jaarlijkse mogelijkheden voor het evalueren van de tijd die verstreken is sinds de laatste viering. Zij zorgden voor een ingestelde tijd om na te denken. Ze creëerde een gevoel van standvastigheid als zo veel, van organen tot vriendschappen belangen, leek in beweging. Ga naar het kamp op zich was het een traditie om een offerte in te Mandela, “Er is niets zoals het terugkeren naar een plaats die blijft ongewijzigd te vinden van de manieren die u zelf heeft gewijzigd.” Terug te keren naar dezelfde plaats jaar na jaar een punt van vergelijking bijhouden van onze groei. Ik kon het niet helpen te merken bij het retourneren van een raadgever enkele jaren na mijn laatste jaar als kampeerder hoe veel korter en smaller de bunkline leek het, hoeveel te meer gestructureerde kamp dagen waren, hoe veel eenvoudiger leven werd rond kinderen. Maar natuurlijk, het kamp was altijd zo geweest; het was mijn leven die steeds groter en messier en meer ingewikkeld. En, als we werden herinnerd aan elke zondag kampvuur, campers zat op dezelfde logs sinds de jaren 1900, staren in het vuur, en te reflecteren op hun weken. Onze tradities gebonden ons om een breder verhaal van campers en kamperen, naar iets dat veel groter is dan onszelf of die van tijd of plaats. En dus, ook al is het vuur van mijn Adirondack zomers hebben burn-out, heb ik geleerd te eren tradities en mijn eigen.

En nu dat je klaar bent met lezen van dit, gaan haal.

Emily Jones is de Snelle en Vuile Tips intern voor de Zomer van 2016. Ze is een rijzende junior aan de Cornell University, waar ze bewerkt de eetkamer gedeelte van De Cornell Daily Sun.