7 Måter å Rydde Opp i Familiens Liv

0
63

Å henge på barnets buss-stopp med andre foreldre er tilsvarende tilkobling med co-arbeidere på vannet kjøler. Det er et sted å dele, oppmuntre, og sikkert å uttrykke med hverandre om oppturer og nedturer av foreldre. Fordi mine barn er mye eldre, og mange er i eller ut av college, jeg opplever ikke bussen stopper like ofte nå, men nylig gjorde jeg ha muligheten til å fange et par minutter med noen av mine favoritt naboer, og jeg innså at samtalen var ikke mye annerledes enn de jeg brukte for å engasjere seg i 10 år siden på bussholdeplassen.

Vi har alle en ting som er felles—prøver å håndtere våre ekstremt travle husholdninger, mens balansere arbeid og familie. Uavhengig av hvor mange barn man har, har vi fortsatt står overfor de samme utfordringer i å prøve å holde en organisert liv i hjemmet, som vi kjører i hundrevis av forskjellige retningene hele uken mens du prøver å opprettholde vår fornuft og bevare familiens tid og ikke le for hardt i: tid for oss selv.

I Hvordan Rengjøring og Organisering som Kan Bedre Din Fysiske og Mentale Helse forfatteren touts at det å organisere hjemmet, på kontoret, og til og med sinnet kan forbedre din lykke og dine relasjoner, og jeg kunne ikke vært mer enig. Jeg vet at vi som foreldre av 8 barn, livet blir super rotete, men når ting er organisert og mer eller mindre i takt rundt vårt hjem, jeg funksjon så mye bedre, og det gjør familien min.

“På slutten av dagen, blir organisert er om å ha mer tid for deg selv, og gjør det mulig å leve et mer balansert liv,” sier Eva Selhub, M. D., forfatter av Helsen Din Skjebne: Hvordan å Låse opp Din Naturlige Evne til å Overvinne Sykdom, Føle seg Bedre og Leve Lenger. “Fjerne bort rotet kan hjelpe deg å gjøre sunnere valg, forbedre dine relasjoner, og til og med øke din treningsøkt.”

Mens mange mennesker få sine hjem tidied og oppdatert i løpet av våren, koselig sesong av høsten er også en flott tid for å gjøre noen endringer og få ditt hjem og ditt liv spiffied opp for de kjøligere månedene vil du alt være å bruke mer tid innendørs. Mektige Mamma aksjer 7 måter du kan rydde opp i familiens liv og nyte mer tid på å være sammen.

Tips #1: Organisere Din Bil

La oss innse det, de fleste foreldre praktisk talt tilbringe så mye tid i sine biler som kjører barna til og fra skolen, sportsbegivenheter, og praksis på toppen av kjører ærend, og komme tilbake og tilbake til arbeid. Har du tatt en titt inne i ditt hjem på hjul i det siste? Fordi de fleste av oss er rushing rundt, vi kan ikke engang merke til det tomme juice bokser, rask mat vesker, håndklær, og dusinvis av andre elementer som lurer på under våre seter og kastet i ryggen av våre mini varebiler.

Et flott sted å begynne å rydde og rengjøre din familie bil. Få barna til å samle alle sine sjanser og ender, og få dem ut av bilen og enten sette bort i sine rom eller forkaster alle deres søppel. (Det går for kaffe kopper også!) Når du har bilen din ren og støvsugd (hvorfor ikke gå den ekstra mil?) legg en liten papirkurven, foret med en plastpose, i bilen, slik at familien kan begynne en ny vane—å kaste ting unna på slutten av hver tur, snarere enn en gang i løpet av noen måneder. En organisert bil vil gjøre dine daglige kjøre rundt en mye mer rolig og hyggelig.

Tips #2: Organisere med Apps

Jeg jobber to jobber utenfor hjemmet mitt, og jeg er veldig aktiv i vårt skolens PTO. Den eneste måten jeg kan overleve og å huske hva jeg gjør neste er å ha en fungerende “å gjøre” – listen. Fordi de fleste av oss har smart og iphone, bor på toppen av vårt daglige “å gjøre” – lister har aldri vært enklere fordi vi kan få hjelp av dusinvis av apps—mange som er gratis.

En av mine favoritt organisatoriske apps er kalt Remember The Milk , og jeg elsker det fordi det gjør det mulig for meg å holde alle lister på ett sted. Denne morsomme applikasjonen lar deg organisere oppgaver av dagen, prioritet, type (for arbeid, hjem, barn) og mer. Du kan selv se opp til-dos av nærhet til der du er (via GPS) for å spare tid når du er ute og løper ærend. Det tilbyr også muligheten til å sende deg påminnelser via e-post, tekstmelding eller instant messenger, og integrerer med Google-Kalenderen din og Siri på iPhone. Bor på toppen av listene er definitivt en fin måte å rydde opp i din daglige rutine, og gi deg selv litt mer stykke tankene.

Tips #3: Daglig Pose

En god venn av meg fortalte om en idé som jeg syntes var genialt. Hun holder en stor, see-thru tote bag med henne foran døren, og plasser alt i det at det er behov for rutinemessig ærend og arbeidsoppgaver, for eksempel bibliotek bøker for å bli returnert eller papirarbeid som må gjøres ferdig, så vel som hennes gjøremål. Hun bringer tote med henne når hun forlater huset. På denne måten, hun glemmer aldri en oppgave, og har også et prosjekt for å takle hvis hun blir sittende fast i kø, noe som sparer til sin tid når hun er hjemme at hun kan i stedet tilbringe med familien sin.