3 Tips for Håndtering av den Første Dagen av Skolen

0
79

Denne uken, Moderne Manerer Jente (aka, min datter, Maddy) starter første klasse. Det er en stor avtale. Seriøst. Og ikke bare for henne, men også for min kone og jeg, som foreldre.

Ikke bare er det første klasse (“jeg er ikke i barnehagen lenger, Pappa!”), men vi har også nettopp flyttet, så hun på en ny skole, fylt med ukjente ansikter. Unødvendig å si, i huset vårt, vi er et vrak av følelser… vel, alle unntatt for min datter, som er.>

Jeg skal innrømme, Moderne Manerer Kone og jeg er ved siden av oss å sørge for at vår lille jente har den beste år noensinne. Tross alt, vil hun være på denne skolen i fem år, og vi vil at det første året for å bli awesome!

Så, hvordan kan du sikre at du holder dine følelser i sjakk, og fortsatt tillate barnet å ha en skikkelig første start? Vel, ta tak i vev med meg, og sjekk ut mine topp 3-quick and dirty tips for første uke av skolen etikette.

Tips #1: Vet Rutine

Instilling rutiner i barn lærer dem ansvar, og gir dem en følelse av stolthet i å være i stand til å utføre oppgaver. Min datter har arvet min kone er god for alle ting ryddig, så når det gjelder rutiner, hun kunne dobbeltrom for en bore sargent. Siden hun graver rutiner, ønsket vi å opplyse henne om hva du kan forvente når det kommer til den første dagen og uken av skolen.

Men, min datter tok opp et godt utgangspunkt for ikke lenge siden, da hun spurte, “Hvordan vet du hva som skjer på skolen min, når du har aldri vært der før, heller?” Wow. Hun fikk oss. Det er et veldig godt poeng.

For å være ærlig, hadde jeg bare vært på skolen en gang før, og det var å melde henne. Jeg visste ikke engang gå i riktig inngang. Min kone er første gang i skolen var bare den andre natten, til orientering. Så hvordan kan du forberede deg for noe du ikke har erfaring med? Vel, mine venner, du improvisere.

Som jeg sa, vi er nye på skolen, og siden hun er vårt eldste barn, denne situasjonen er ny for alle. Men, selv om vi visste ikke hva som ville skje når vi kom på skolen, vi har fortsatt gjort at min datter visste så mye om skolen generelt.

For det første, vi gikk på nettet og så deres hjemmeside for å lære så mye som vi kunne. Vi så bilder av lærere og i resepsjonen, og til og med lært skolens historie. Vi kjørte henne til skolen, og brukt litt tid på å gå rundt og leke på lekeplassen. I løpet av turen vår, vi pekte der hovedinngangen er, og hvor bussene linje opp, og selv så andre barn fra nabolaget, på lekeplassen.

En annen bonus for oss er at vi har en venn som er lærer på Maddy nye skolen. Hun var snill nok til å gi oss en oversikt over hvordan skolen fungerer. Men hvis du ikke har en lærer i din lomme på baksiden, spør en av de andre foreldrene i nabolaget for sin hennes tanker. Bedre ennå, dra på Facebook og legge ut en status spør om noen andre kommer i samme klasse (men spør for private meldinger som svar.) Du vil bli overrasket over hva du kan finne ut når du gjør din forskning.