10 Luisterboeken te Beluisteren Terwijl Je Loopt Uw Hond

0
74

 1. Outfoxed gezien door David Rosenfelt: Rosenfelt de laatste keer opnieuw advocaat Andy Timmerman die zich nu geconfronteerd met gevaar dankzij een nieuwe hond aan de tangled up met een nieuwe klant. Dit zal u genieten van het eenvoudige leven van uw pup. U kunt de aankoop van het boek op Amazon, Barnes & Noble, Indiebound, Hoorbaar en iTunes.
   
 2. Eerste Staking door Ben Coe: Elite agent Dewey Andreas is tegen ISIS in deze snelle thriller die zal je vragen of je hart racen van Fluffy ‘ s uitvoeren of van de spanning. U kunt de aankoop van het boek op Amazon, Barnes & Noble, Indiebound, Hoorbaar en iTunes.
 3. James Herriot ‘ s Favoriete Hond Verhalen: Goed voor iemand in de familie die dit bijzondere collectie over honden groot en klein, brengt je aan het lachen en tranen, ongeacht hoe kort je lopen. U kunt de aankoop van het boek op Amazon, Barnes & Noble, Indiebound, Hoorbaar en iTunes.

 4. De Weekenders door Mary Kay Andrews: Je kan op je normale route, maar deze zomer luisteren zal u vervoer naar idyllische Belle Isle, Noord-Carolina, waar Riley Griggs wordt geconfronteerd met een minder dan idyllische situatie. U kunt de aankoop van het boek op Amazon, Barnes & Noble, Indiebound, Hoorbaar en iTunes.

 5. Middernacht Plan van de Repo-Man door W. Bruce Cameron: Blozend McCann is de stem van een dode man aandringen van hem zijn moordenaar te vinden in deze roman, maar in ieder geval heeft hij zijn beste vriend, Bassett hound Jake aan zijn zijde. Luister naar zijn worsteling met je eigen beste viervoetige vriend. U kunt de aankoop van het boek op Amazon, Barnes & Noble, Indiebound, Hoorbaar en iTunes.

 6. Verlossing Weg door John Hart: Laat uw typische straat en vind je op Verlossing Weg. Verteller Scott Shepherd houdt u in de ban in deze literaire thriller vol spanning, geheimen en verraad. U kunt de aankoop van het boek op Amazon, Barnes & Noble, Indiebound, Hoorbaar en iTunes.

 7. Ik heb Zand In Alle Verkeerde Plaatsen van Lisa Scottoline en Francesca Serritella: Moeder-dochter duo (en hondenliefhebber extraordinaires!) Scottoline en Francesca vertellen deze warme en geestige essays, zodat het voelt alsof je hebt oude vrienden langs voor de wandeling. U kunt de aankoop van het boek op Amazon, Barnes & Noble, Indiebound, Hoorbaar en iTunes.

 8. De Hond, Die Me hebt Gered door Susan Wilson: Dit hartverwarmende roman, verteld door Rick Adamson, Fred Berman, en Jeff Gurner, viert wat je al weet – een goede hond is het beste medicijn. U kunt de aankoop van het boek op Amazon, Barnes & Noble, Indiebound, Hoorbaar en iTunes.

 9. Les Uw Eigen Dorst door Jim Koch: Neem Jim Koch, oprichter van De Boston Beer Company, op de wandeling met u en uw hond en maken de reis een educatieve als Koch aandelen zijn levensverhaal en zakelijk advies. U kunt de aankoop van het boek op Amazon, Barnes & Noble, Indiebound, Hoorbaar en iTunes.

 10. De Star-Aangeraakt door Koningin Roshani Chokshi: Moe van het kijken naar dezelfde mailboxen dag in dag uit? Vervang uw buurt met visioenen van een fantasie land is doordrenkt met Indiase folklore en mythologie die u niet snel zult vergeten. U kunt de aankoop van het boek op AmazonAudible, Amazon, Barnes & Noble, Indiebound, Hoorbaar en iTunes.

Voor meer luisterboek nieuws, check out Macmillan Audio blog, Integrale Toegang, of aanmelden voor hun nieuwsbrief hoort, Hoort!