Hvordan Påvirker Aldring Påvirker Våre Muskler?

0
65

Dette er den andre i en tre-del serien på muskel helse som jeg har gjort i samarbeid med Sikre. Men, jeg uttrykke meninger i disse artiklene, er alle mine egne.

Ifølge en studie i The Lancet, forventet levealder er faktisk øker, folk lever lenger og lenger. Plus, den kommende eldre delen av befolkningen er det raskest voksende segmentet som vår Baby Boomers alder. Det er mer viktig enn noensinne å lære hvordan å holde kroppen sterk og sunn med lengre levetid forventninger. Men dessverre, muskelmassen minker med alderen. Vi

mister ca 1% av våre muskelmasse hvert år starter på ca 50 år gamle. Som et resultat, er vi nødt til å jobbe enda hardere for å holde våre muskler sunn hele tiden.

I den siste artikkelen i min serie på muskel helse, har vi gjennomgått de ulike typer muskler i kroppen vår, og hva de gjør. En rask gjennomgang: skjelettmuskulatur er ansvarlig for bevegelse, holdning, balanse, og ganglag – disse er alle viktige komponenter i vår aldrende befolkning som faller, tap av høyde, Parkinsons, kroniske smerter, tremor, og andre kroniske helsetilstander alle kommer inn i bildet. Med muskel sammenbrudd, er vår styrke er redusert – ben styrke vanligvis avtar før arm styrke. Vår utholdenhet reduseres etter hvert som musklene blir lettere trett og sliten. Studier har også knyttet svak muskelstyrke med økt risiko for dødelighet selv.

Men visste du at selv dine organer inneholde muskel vev? Glatt muskulatur, den andre typen av muskel-type, pels fôr av våre blodkar, fordøyelsessystemet og urinveiene, og selv livmoren. Til slutt, vårt hjerte muskelen, referert til som hjertemuskelens, funksjoner til å pumpe blod til hjernen vår og organer.

Muskelvev er også ansvarlig for fett, glukose, og viktigst av alt, protein metabolisme. Det absorberer protein du spiser i kostholdet ditt, og bruker det til å bygge opp og styrke. Så hvis protein inntak er redusert gjennom mat kilder, så det begynner å bryte ned sitt eget protein partikler til å produsere energi–dermed fører til krymper muskelmasse.

Som du kan se, vedlikeholde muskel helse er kritiske når vi blir eldre. Dessverre, det blir en større utfordring å opprettholde muskel helse med alder. Større fysiske anstrengelser og riktig ernæring blir tasten. Her er noen av de viktigste måtene for at aldringsprosessen påvirker våre muskel helse:

Redusert fysisk aktivitet:

Redusert bruk av skjelettmuskulatur til slutt vil krympe størrelsen på muscle celler, og hvis det er langvarig, det kan til slutt føre til tap av disse cellene helt (vi refererer til dette som “atrofi”).

Hormonelle skift:

I tillegg til mangel på bruk, hormon skiftende med alder, kan også påvirke våre muskler og disponerer for redusert muskelmasse.

Redusert blodstrøm:

Redusert blodtilførsel til muskler på grunn av kardiovaskulær sykdom utvikler seg med alderen, og redusert blodtilførsel til vevet fører til muskel sammenbrudd.

Fet infiltrasjon:

Fatty celler og deretter infiltrere muskler som en følge av dette redusert masse.

Denervation:

Nerve avslutninger stoppe fôring muskler, forårsaker redusert følelse og nerve tap som vi alder.

Sakte Recovery:

Muskelmasse restitusjon etter skade eller sykdom er lavere med alderen. Når muskelen er brutt ned, reparere og gjenopprette det mer vanskelig å oppnå.

Genetikk:

Genetikk spiller også en rolle. Se til dine foreldre og eldre søsken for å bedre forstå dine genetiske muskel tilbøyelighet.

Mangelfull ernæring:

I de som ikke spiser nok protein/kaloriinntak, som våre fatty celler er brukt opp for energi, den neste tingen å gå er faktisk muskel vev. D-Vitamin har også vist seg å være viktig for muskel helse med aldring.

En godt avrundet, proteinrikt kosthold er avgjørende for å opprettholde muskel helse. Hvis du sliter med å spise nok protein i kostholdet ditt, er en måte du kan legge til flere er med hjelp av Sikre Høy Protein. Hver porsjon inneholder seksten gram protein, pluss 160 kalorier.

Nå som vi vet hva muskelen er og hvorfor det er viktig å opprettholde muskel helse, samt hvordan aldringsprosessen påvirker våre muskler, følg med neste gang, for å lære hva vi kan gjøre for å forbedre vår muskel helse.

Referanser:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3060646/

https://academic.oup.com/biomedgerontology/article/58/10/M911/534906/Review-Article-Sarcopenia-Causes-Consequences-and

https://academic.oup.com/ageing/article/39/4/412/8732/Sarcopenia-European-consensus-on-definition-and

http://ajcn.nutrition.org/content/91/4/1123S.full

https://academic.oup.com/fampra/article/29/suppl_1/i44/531163/Sarcopenia-in-the-elderly

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3988678/