Hvordan kan jeg Fortsætte med at Stå en Samtale?

0
62

Jeg modtog et brev fra en lytter for nylig om noget, som mange mennesker har problemer med. Hun ønskede at vide, hvordan at holde en samtale i gang.

Hej Lisa,

Jeg er baseret i Melbourne, Australien og kom på tværs af din kønsbehåring højttaler materiale omkring 3 måneder siden. Jeg kan ærligt sige, at omsætte i praksis, hvad jeg har lært på din podcast og smart talk interviews har haft en massiv indflydelse på mit liv. Jeg er især vild med, hvordan man formulerer spørgsmål for at få folk deler så åbent og med entusiasme, og jeg spekulerer på, hvis du har nogle specielle tips om at stille spørgsmål til at holde samtalen i gang. Tak så meget.

Cheers, Shannon

Shannon, tak for dit spørgsmål. Jeg tror, at i-person samtale er hurtigt ved at blive en tabt kunst! For mange mennesker, at starte og opretholde en samtale er meget ubehageligt, så de simpelthen prøver at undgå dem alle sammen. I virkeligheden, jeg har selv hørt mange folk sige, “jeg vil hellere tekst end at have en samtale!” Så hvad ligger der bag den udtalelse? Jeg tror det er fordi vi kan lide muligheden for at redigere vores ord, for at undgå akavet små snak, og til at præsentere vores bedste selv. Vi kan godt lide det faktum, at sms ‘ er giver os tid til at skabe og forme svar. Vi kan også rådføre sig med andre, før vi reagerer. Selvfølgelig, i-person samtale ikke giver mulighed for det. I-person samtaler kræver, at vi spontant engagere sig med en anden person.

Jeg rose dig for, hvordan du indrammet din opfordring til mig, fordi du selvfølgelig forstå, at en god samtale handler om at stille spørgsmål og dele historier. Folk vil føle sig trygge ved dig og vil åbne op for meget mere, når de kan se, at du er virkelig interesseret i dem. Men husk på, at spørgsmålene ikke må være et forhør, og de skal være passende—på det rigtige niveau for samtalen og for jeres forhold. Tænk på samtale dybde, som forløber fra samtale om dit umiddelbare miljø for at roller og ansvar til de professionelle aktiviteter til personlige aktiviteter til fælles kultur, mål, værdier og følelser. For at fortsætte en samtale, du har brug for at bo på samme niveau eller kun gå et niveau dybere eller ét niveau højere.

For nogle mennesker, de ønsker bestemte ord at sige, så jeg har skitseret et par af mine favorit samtale continuers:

Samtale Continuers til Interviews

For at fortsætte samtalen i en samtale, kan du bede om ting som:

  • Hvad er du på udkig efter i den ideelle kandidat?
  • Hvorfor er X en god pasform for dig?
  • Hvordan kom du ind i … ?
  • Hvad er det bedste ved at arbejde hos X … ?
  • Hvad er den største udfordring, din nuværende rolle … ?
  • Eller du kan bare sige: “Ah, det er interessant. Fortæl mig mere.”