Hvordan Aldring Påvirker Vores Muskler?

0
70

Dette er den anden i en tre-del serie om muskel sundhed, som jeg har gjort i samarbejde med Sikre. Men de meninger jeg giver udtryk for i disse artikler er alle mine egne.

Ifølge en undersøgelse i The Lancet, den forventede levealder er faktisk stiger, folk lever længere og længere. Plus, at de kommende ældre del af befolkningen er den mest hastigt voksende segment, da vores Baby Boomers alder. Det er mere vigtigt end nogensinde at lære at holde vores krop sund og stærk med længere levealder. Men desværre, muskelmassen svinder med alderen. Vi

tabe omkring 1% af vores muskelmasse hvert år starter omkring alder af 50. Som et resultat, vi er nødt til at arbejde endnu hårdere for at holde vores muskler sunde hele tiden.

I den sidste artikel i min serie om muskel sundhed, vi har gennemgået de forskellige typer af muskler i vores krop, og hvad de gør. En hurtig gennemgang: muskel-og er ansvarlig for bevægelse, kropsholdning, balance, og gangart – disse er alle vigtige komponenter i vores aldrende befolkning, som falder, tab af højde, Parkinson, kroniske smerter, tremor, og andre kroniske helbredsproblemer alle kommer i spil. Med muskel opdeling, vores styrke er mindsket – ben styrke typisk falder inden arm styrke. Vores udholdenhed falder i takt med, at vores muskler bliver lettere trætte. Undersøgelser har også sammen svag muskelstyrke med øget risiko for dødelighed selv.

Men vidste du, at selv dit organer indeholder muskelvæv? Glat muskel, den anden type af muskel type, jakker, indersiden af vores blodårer, mave og urinveje skrifter, og selv livmoderen. Endelig, vores hjertemusklen, der er nævnt som hjertemuskel, funktioner til at pumpe blod til vores hjerne og organer.

Muskelvæv er også ansvarlig for fedt, glukose, og vigtigst af alt, protein metabolisme. Det absorberer det protein du indtager i din kost og bruger den til at opbygge og styrke. Så hvis protein indtag er formindsket gennem din mad kilder, så det begynder at nedbryde sine egne protein partikler for at producere energi–dermed fører til faldende muskelmasse.

Som du kan se, at opretholde muskel sundhed er kritisk, da vi bliver ældre. Desværre bliver det en større udfordring at opretholde muskel helbred med alderen. Større fysisk indsats og den rette ernæring bliver centrale. Her er nogle af de vigtigste måder at aldringsprocessen påvirker vores muskel sundhed:

Nedsat fysisk aktivitet:

Mindsket brug af muskel-og i sidste ende vil formindske størrelsen af musklen celler, og hvis den er længere, kan det i sidste ende medføre tab af disse celler, helt (vi henviser til dette som “atrofi”).

Hormonelle forskydninger:

I tillæg til manglende brug, hormon, der skifter med alderen kan også påvirke vores muskler og prædisponere til nedsat muskelmasse.

Mindsket blodgennemstrømning:

Nedsat blodgennemstrømning til muskler på grund af hjerte-kar-sygdom udvikler sig med alderen, og faldt blodgennemstrømningen til væv fører til muskel opdeling.

Fede infiltration:

Fedtholdige celler og derefter trænge muskler som følge af dette faldt masse.

Denervering:

Nerveender stop fodring af musklen, hvilket medfører mindsket følelse og nerve tab, som vi alder.

Langsom Genopretning:

Muskelmasse opsving efter skade eller sygdom, der er langsommere med alderen. Når musklen er brudt ned, reparation og inddrive det er vanskeligere at opnå.

Genetik:

Genetik også spiller en rolle. Se til dine forældre og ældre søskende til bedre at forstå din genetiske muskel tilbøjelighed.

Utilstrækkelig ernæring:

I dem, der ikke spiser nok protein/kalorieindtag, som vores fedtholdige celler er brugt helt op for energi, den næste ting at gå er faktisk muskelvæv. D-Vitamin har også vist sig at være af afgørende betydning for muskel sundhed med aldring.

Et godt afrundet, protein-rig kost er afgørende for vedligeholdelse af muskler sundhed. Hvis du kæmper for at indtage nok protein i din kost, på en måde, du kan tilføje mere, er ved hjælp af Sikre Høj Protein. Hver servering indeholder seksten gram protein, plus 160 kalorier.

Nu, at vi ved, hvad muskler er, og hvorfor det er af afgørende betydning for at opretholde muskel sundhed, plus hvordan aldringsprocessen påvirker vore muskler, og stay tuned, næste gang for at lære, hvad vi kan gøre for at forbedre vores muskel sundhed.

Referencer:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3060646/

https://academic.oup.com/biomedgerontology/article/58/10/M911/534906/Review-Article-Sarcopenia-Causes-Consequences-and

https://academic.oup.com/ageing/article/39/4/412/8732/Sarcopenia-European-consensus-on-definition-and

http://ajcn.nutrition.org/content/91/4/1123S.full

https://academic.oup.com/fampra/article/29/suppl_1/i44/531163/Sarcopenia-in-the-elderly

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3988678/