Om Du Kan Se Upp, Du Kan Få

0
98

I en ekonomisk nedgång som du kommer att ha de dagar, veckor och till och med månader, där allt som kan gå fel, kommer. Då menar jag allt – både personliga och professionella. Dessa serier av misslyckanden och bakslag kommer att sap din styrka och döda din optimistisk attityd. I detta avsnitt kommer vi att diskutera hur man får upp när man har fått ner dig.

För några dagar sedan fick jag ett samtal från Richard, en Försäljning av Professionella tjänster inom företagsekonomi, som är bosatt i Los Angeles. Han hade haft en särskilt dålig vecka och var desperat efter hjälp. Richard hade genomgående varit en top artist i hans sällskap men nu var hans förnuftet slut. När jag lyssnade och ställde frågor blev det klart för mig att de kumulativa effekterna av hans underlåtenhet att investera i sig själv var på väg att få Richard sparken.

Här är hur han beskriver en typisk dag i förra veckan.

Jag fick upp runt 6 och vände på nyheter. Jag bläddrade från Fox till MSNBC att CNN, men alla de talar om är hur illa det är. Sedan fick jag i min bil och spendera 45 minuter på 405. Jag lyssnade för att prata i radio på väg till jobbet. Igår när jag fick det de hade att säga börsen går att ha en dålig dag. Du kommer inte tro hur mycket min 401 (k) har förlorat, så fort jag kom till kontoret jag vände på min dator och började kolla på marknaden och läsa nyheter. Då jag kollade min e-post i inkorgen och fått den dåliga nyheten att en ny kund jag bara hade stängt sin kredit förkastas. Vår ekonomiavdelning har blivit galen med kredit regler och jag förlorar affärer höger och vänster eftersom vi inte bevilja kredit. Det bara frustrerande och utmattande, och min provision har skurits till den punkten att jag verkligen känner det. Vi är inte åka på semester i år och jag tror inte att vi kan skicka min son Kevin till sommarläger. Vi har haft att doppa i besparingar bara för att betala våra räkningar. Jag har försökt att förklara situationen för min fru men inte hon förstår inte varför jag säljer inte mer – hon är ständigt driver mig.

Normalt skulle jag träffa telefoner och börja prospektering men jag bara orkade inte möta några större möjligheter att berätta för mig att de var på en utgifterna frysa, så jag gick och fick en kopp kaffe i fikarummet. Några andra säljare var där också och vi började prata om alla de dåliga nyheterna – det verkar som att ingen kan sälja vad som helst. När jag kom tillbaka till mitt skrivbord min försäljningschef drog mig åt sidan för att påminna mig om att jag saknade min kvot igen. Jag sa till honom att jag gör allt i min makt för att sälja, men ingen fanns att köpa och de som inte kunde få kredit. Jag vet att han är förbannad på mig, men vad annat kan jag göra . . .