Hvis Du Kan Se Opp, Du Kan Få

0
103

I en økonomisk nedgangstid, du kommer til å ha disse dager, uker og måneder hvor alt som kan gå galt, vil. Jeg mener alt – både personlig og faglig. Disse seriene av feil og tilbakeslag vil sap din styrke og drepe dine optimistisk holdning. I denne episoden får vi diskutere hvordan du får opp når ting har fått deg ned.

For noen dager siden fikk jeg et anrop fra Richard, en selger i forretningstjenester sektor, som er bosatt i Los Angeles. Han hadde en spesielt dårlig uke og var på desperat jakt etter hjelp. Richard hadde gjennomgående vært en topp utøver i hans selskap, men nå var det på sin intelligens slutten. Mens jeg lyttet og stilte spørsmål ble det klart for meg at den kumulative virkningen av hans manglende evne til å investere i seg selv var i ferd med å få Richard sparken.

Her er hvordan han beskriver en typisk dag i forrige uke.

Jeg fikk opp på rundt 6 am og slått på nyhetene. Jeg snudd fra Fox til MSNBC til CNN, men alle de snakker om er hvor ille ting er. Så fikk jeg i min bil og bruke 45 minutter på 405. Jeg hørte på radioen på vei til jobb. I går da jeg fikk det de sa aksjemarkedet skulle ha en dårlig dag. Du vil ikke tro hvor mye min 401 (k) har tapt, så snart jeg kom til kontoret jeg snudde på min datamaskin og begynte å sjekke på markedet og lese nyheter. Da jeg sjekket på min e-post innboks og fikk dårlige nyheter at en ny kunde jeg bare lukket hadde sine kredittkort avvist. Vår økonomiavdeling har fått vanvittig med kreditt regler og jeg mister business høyre og venstre fordi vi ikke vil yte kreditt. Det er bare frustrerende og utmattende, og min kommisjon sjekk har blitt kuttet til det punktet at jeg virkelig føler det. Vi kommer ikke på ferie dette året, og jeg tror ikke vi kan sende min sønn Kevin til sommerleir. Vi har hatt å dyppe i besparelser bare for å betale våre regninger. Jeg har prøvd å forklare situasjonen til min kone, men ikke hun forstår ikke hvorfor jeg ikke selge mer – hun er stadig presser meg.

Normalt ville jeg traff telefoner og starte leting, men jeg hadde ikke energi til å møte noen flere potensielle kunder som fortalte meg at de var på et tilbringe fryse, så jeg gikk og fikk en kopp kaffe i pausen rommet. Noen andre selgere var det også, og vi begynte å snakke om alle de dårlige nyheter – det virker som ingen kan selge noe. Da jeg kom tilbake til pulten min min sales manager trakk meg til side for å minne meg på at jeg manglet min kvote igjen. Jeg fortalte ham at jeg gjorde alt i min makt for å selge, men det var ingen som kjøper og de som var ikke kunne få kreditt. Jeg vet at han er forbanna på meg, men hva annet kan jeg gjøre . . .