Hvis Du Kan Se, Kan Du Få

0
75

I en økonomisk afmatning, som du vil have dem, dage, uger og endda måneder, hvor alt der kan gå galt, vil. Jeg mener alt – både personlige og faglige. Disse serier af fejl og set-backs vil ødelægge din styrke og dræbe din optimistiske holdning. I denne episode vil vi diskutere, hvordan man får op, når ting har fået dig ned.

For et par dage siden fik jeg et opkald fra Richard, en Salgs-Professionel i forretningsservice sektoren, der bor i Los Angeles. Han havde haft en særdeles dårlig uge, og var desperat brug for hjælp. Richard havde hele tiden været en top performer i sit firma, men nu blev ved sin forstand ende. Da jeg lyttede og stillede spørgsmål, blev det klart for mig, at den kumulative virkning af hans manglende evne til at investere i sig selv var ved at få Richard fyret.

Her er, hvor han beskrev en typisk dag i sidste uge.

Jeg kom op på omkring 6 og vendte sig om nyheder. Jeg vendt fra Fox til MSNBC til CNN, men alt, hvad de taler om, er, hvor slemt det er. Så fik jeg i min bil og bruge 45 minutter på 405. Jeg lyttede til talk radio på vej til arbejde. I går ved den tid, jeg fik der, var de siger, at aktiemarkedet var på vej til at have en dårlig dag. Du vil ikke tro hvor meget min 401 (k) har mistet, så så snart jeg ankom til kontoret, jeg tændt min computer og begyndte at kontrollere på markedet og læse nyheder. Så jeg tjekkede min e-mail indbakke, og fik den dårlige nyhed, at en ny kunde jeg bare havde lukket deres kredit afvist. Vores regnskabsafdeling har fået sindssyg med kredit-regler, og jeg er ved at miste forretning højre og venstre, fordi vi vil ikke yde kredit. Det er bare frustrerende og udmattende, og min provision check er blevet skåret ned til det punkt, at jeg virkelig føler det. Vi kommer ikke på ferie i år, og jeg tror ikke, vi kan sende min søn Kevin på sommerlejr. Vi har haft til at dyppe i besparelser lige til at betale vores regninger. Jeg har prøvet at forklare situationen til min hustru, men ikke at hun ikke kan forstå, hvorfor jeg er ikke sælger mere – hun er konstant presser mig.

Normalt ville jeg ramte telefoner og start efterforskning, men jeg havde bare ikke energi til at stå noget mere udsigter til at fortælle mig, at de var på en udgifter fryse, så jeg gik hen og fik en kop kaffe i pausen rummet. Nogle andre sælgere var der også, og vi begyndte at snakke om alle de dårlige nyheder – det virker som om ingen kan sælge noget. Da jeg kom tilbage til mit skrivebord min sales manager trak mig til side for at minde mig om, at jeg manglede min kvote igen. Jeg fortalte ham, at jeg gjorde alt i min magt for at sælge, men det var der ingen, der køber og dem, der var ikke kunne få kredit. Jeg ved, at han er sur på mig, men hvad kan jeg ellers gøre . . .