5 Vanlige Helsemessige Forhold som er Berørt av Skjermen Tid

0
91

Det er September, noe som betyr tilbake til skolen. Like fysisk aktiv som du kan ha vært i løpet av sommermånedene er det trygt å si at de fleste av dere som er tilbake i dorms og klasserommet vil være å bruke en masse tid på datamaskinen.

Uten aldring meg selv, jeg husker internett var en ganske ny enhet når jeg var på college. Det var en fryd å være i stand til å bruke den når du bor i sovesaler. Wifi og Bluetooth ikke finnes, bare knappe datarom at vi måtte kjempe for tiden på. De fleste av oss fortsatt treffe de gode ole biblioteket for å forske på våre skoleprosjekter. Vi har også brukt skrivemaskiner til å skrive rapporter, og bare hvis det ble nødvendig.

Det er nå det 21. Århundre, og tiden har sikkert endret. Vi bruker nesten hvert våkne øyeblikk festet på hoften til våre smarte telefoner, nettbrett og datamaskiner. Universiteter, restauranter, kafeer, kjøpesentre, fornøyelsesparker, og bibliotekene nå alle er utstyrt med wi-fi. Selv min 80-noe år gamle foreldre har nettbrett og Facebook-kontoer. En verden uten datamaskiner er en merkelig å tenke på.

Men med det kommer også en rekke nye helse-lidelser som har vært på vei oppover. Jeg ser dem nesten daglig. Hva er de vanligste medisinske tilstander leger ser som er relatert til dette økt skjermen tid? Og hva kan du gjøre for å motvirke det hele tatt for å beskytte din helse?