Tyggegummi Etikette

0
108

Vi har snakket om en bred vifte af manerer emner. Mange har været over bord og indelukket. Nogle har bare været ubehageligt. I dag vil vi diskutere et emne, der indtil for nylig blev kritiseret som værende blot almindelig rude i de fleste situationer. Det ville være tyggegummi. Men sidst kan du finde folk, tyggegummi i staff-møder i kirke, og ved bryllupper. Vi kommer ikke til at tale så meget om, hvad verden er kommet til, i stedet vil vi tage et kig på, hvordan til at håndtere vores tyggegummi i de fleste situationer–

Gamle Tid-y Tyggegummi Etikette

Det virker lidt gammeldags at tænke på tyggegummi at blive ildeset i et kontormiljø, men for en fantastisk antal år, det blev anset for helt uprofessionelt at tygge tyggegummi, mens på kontoret eller i et kunde-service type rolle som stewardesse eller museum tour guide. Jeg er ikke sikker på, hvor “museum tour guide” kom fra-bare gå med det. Der er et godt solidt fundament for dette. Ville du ikke tygge din mad i foran af din klient på en konference bordet, eller når du taler med en person gennem den Monet del af museet, derfor du ville ikke tygge tyggegummi, mens du gør dette.

De seneste dage har set afslapning for arbejdsmiljø og mange formelle type begivenheder er ved at blive mere afslappet. Så jeg ønskede at tage et kig på nogle af de ting, vi skal huske på, når man overvejer, at double mint, double mint, double mint tyggegummi.

At Tygge Tyggegummi Etikette: Hvor?

Jeg tror, vi må ikke gå videre, før vi kan afgøre, hvor tygge tyggegummi er passende. Selvom jeg, Moderne Manerer Fyr finder tanken om at tygge tyggegummi under et personale møde mærkelig og akavet, at du måske har mere afslappet personale møder, hvor folk tyggegummi er hverdagskost. Som med passende påklædning, ved at følge ledelser, der ” fører i at bestemme sandsynligheden for, at du ikke vil blive fyret for tyggegummi i møde.

Hvis du kommer til at være i front af mennesker, ikke tygge tyggegummi. Perioden.

Steder at holde dit tyggegummi i en jobsamtale, på kor praksis, og i løbet af en præsentation-også selvom du faktisk ikke taler, men kun en del af det at præsentere et team. Og det samme gælder for at være i front af mennesker til enhver situation. Brudepiger og groomsmen, der sidder på scenen ved gradueringer, skole præsentationer–tænk over disse situationer, og prøv at bruge sund fornuft. Også, bør du spytte dit tyggegummi, hvis du vil være i en situation, hvor du skal tale med mange mennesker. Det er ret akavet for alle, hvis du er hilsen masser af folk, og du er afklapsning væk på dit tyggegummi– ja, det er næsten umuligt at tygge tyggegummi, mens de taler til mennesker og ikke hverken lugter eller vise den til nogen.

Når Tygge Tyggegummi er en God Idé

Selvom tyggegummi kan ofte være en dårlig idé, det kan faktisk være nyttige i en række situationer. Jeg tjekkede med Hurtig og Beskidt Tip ‘ s egen Ernæring Diva på dette emne, og hun havde nogle gode råd. Hun sagde, at tygge lidt tyggegummi kan aftage sult smerter, og holde dit sind off, der ønsker at spise. Der bare kan hjælpe dig med at holde din kost. Og selvfølgelig tyggegummi kan også hjælpe, når det kommer til dårlig ånde. Jeg spurgte vores eget Hus Opkald Læge om dette, og han foreslog, at når i nærkamp, minty gum vil sandsynligvis reducere dårlig ånde og øge dit lager med dem, som du kan trække vejret. Og mens du er ved det, vil du forbedre din tandhygiejne.

Og det bør bemærkes, at Ernæring Diva og House Call Læge mener, at sukkerfrit tyggegummi er altid den vej at gå.

Hvordan til at Beskæftige sig Med Højt Tyggegummi Tyggere

Hvis du kommer til at tygge tyggegummi, watch out for afklapsning. Man skulle tro, at de folk, der lugter deres tyggegummi faktisk ville høre det og indse den frygtelige lyd, de gør. Men, ak, det gør de ikke. Så næste gang du er tyggegummi, tage en anden og lytte til, hvordan du tygger. Hvis du er afklapsning, justere dig selv og andre vil være taknemmelig.

Hvis du finde dig selv i nærkamp med en person, der er afklapsning væk og du bare ikke kan koncentrere sig, gøre disse to ting i denne rækkefølge:

Trin 1: Se objektivt på situationen, og undersøg, om det er absolut nødvendigt, at denne person stoppe afklapsning deres tyggegummi, før du smack dem. I en helt forbudt situation, det er ikke alles opgave at gøre, hvad du kan lide. Hvis du kan flytte, skal du gøre det. Hvis du er simpelthen fast, ligesom på et tog, berolige dig selv. Så hvis du stadig ikke kan håndtere det, skal du fortsætte til Trin 2.

Trin 2: Forstå, at enhver handling, du tager måske falder for døve ører. Derefter høfligt at sige, “Du ser ud til at koncentrere sig virkelig hårdt, så jeg undskylder for interupting, men din gum er virkelig højt.” Hvis den skyldige ikke tage dit tip, tilføjer, “Hvis du tygger lidt mere stille og roligt, jeg lover at jeg ikke vil have et nervøst sammenbrud lige her på toget.”

Må ikke bare være en Gnaven Gus og slip bombe på den person, og derefter trække sig tilbage. Selv en lille– det er ægte eller ikke–interesse i dem, eller hvad de læser kunne lette vægten af deres ord.

Hvis de høje tyggegummi chewer er en af dine kolleger, roligt henvende sig til dem og påvirke din mest kendsgerning stemme, når du siger, “Hey der. Har du sandsynligvis ikke indse det, men du er smacking dine tyggegummi som en skør person. Jeg har svært ved at koncentrere sig. Ville du have noget imod at være lidt blødere eller venter til senere at tygge?”

Der er en chance, der ikke vil arbejde, så sørg for at du har en backup som big-time støjdæmpende hovedtelefoner.

Tyggegummi Boble Etikette

Mange tyggegummi tyggere kan ikke modstå trangen til at blæse bobler. Popper tyggegummi, hvis du er udenfor, eller ting, er virkelig uformelle, sprænge alle boblerne, du ønsker. Dog ikke gøre nogen af disse i mere formelle, offentlige indstillinger, især på arbejdspladsen, skolen og kirken. Ja, jeg gjorde, siger kirken. Hvis du er en forsamling i en kirke og kan fastholde en lav nøgle tyggegummi tygges session, den aktivitet, der kan hjælpe dig med at koncentrere sig. Du må ikke være trendsætter, selv om. Nogle af indstillingerne er mere afslappet end andre, så, igen, brug din sunde fornuft til at træffe din beslutning.

Høfligt Bortskaffelse af Brugte Tyggegummi

Nu, når det drejer sig tid til at disponere over din tyggegummi, skal du ikke slippe det, på gaden, i græsset, i en vand springvand, i et pissoir, eller holde den til undersiden af noget. Og placer ikke din brugte tyggegummi på kofangeren af en andens bil, fordi når de vender tilbage til deres Manerer Mobil og se den klæbrig rod, vil det få selv den mest mannerly af folk tænker unmannerly tanker. Ked af det. Tilbage på sporet-de bedste ting at gøre er at holde wrapperen og brug, at indpakning som en sanitære måde at overføre tyggegummi fra din mund til papirkurven. Nogle gange tyggegummi ikke kommer i en indpakning, så prøv at finde noget lignende som et væv eller et stykke papir, der skal anvendes i denne situation. Og der er skraldespande omkring hver 20 fod, så du ikke har nogen undskyldninger for ikke at sætte det i en.

De sidste to forslag er som regel bedst, når det gøres med omtanke.

[[AdMiddle], Hvis du kommer til at bruge fingrene til at skille dit tyggegummi, —Her er en hurtig og beskidt tip: tryk på tip af dine fingre til din tunge for at få dem lidt våde inden snuppe tyggegummi. Der vil holde gummi klæber til fingrene under overførslen. Og vaske hænder, når du er færdig.

Skulle du være uden papir eller er bare helt indtjente ud ved at røre ved dine anvendes tyggegummi, spytte dit tyggegummi ud direkte i skraldespanden er acceptabelt, men kun når du er færdig med den største diskretion. Dette er ikke noget skal gøres i foran andre.

En endelig resumé: Brug din sunde fornuft til at vide, hvor til at tygge din tyggegummi, holde dine støj niveau ned, så du ikke er forstyrrende til en anden, og altid bortskaffe dit tyggegummi i skraldespanden, når du er færdig med det. At følge disse enkle regler, vil holde dine manerer i tip top form, bør du vælge at tygge et stykke tyggegummi.

Administrative

Tak for at lytte til Den Moderne Manerer Fyr Hurtig og Beskidt Tips til en Mere Høflig Liv.

Jeg tilbyder en særlig tak til Ernæring Diva og House Call Læge til råds om dette emne. Gå ud og find ud af mere om deres vidunderlige podcasts på quickanddirtytips.com

Hvis du har kommentarer eller forslag, send mig en email, Moderne Manerer Fyr, på manners@quickanddirtytips.com.

Der er udskrifter af dette og alle mine andre episoder på manners.quickanddirtytips.com hvor du også kan finde et link til min Facebook gruppe. Come on over, blive fan og deltag i diskussionerne. Og glem ikke at fortælle en ven om din Moderne Manerer Fyr.

Den Moderne Manerer Fyr er en del af den Hurtig og Beskidt Tips.

Tyggegummi billede fra Shutterstock