Tyggegummi Etikette

0
105

Vi har snakket om et bredt spekter av måter emner. Mange har vært over bord og tett. Noen har nettopp blitt ubehagelig. I dag vil vi diskutere et tema som, inntil nylig, var panorert som å være rett og slett uhøflig i de fleste situasjoner. Det ville være tyggegummi. Men i det siste kan du finne folk å tygge tyggegummi i personalmøter i løpet av kirken, og i bryllup. Vi kommer ikke til å snakke så mye om hva verden har kommet til, i stedet vil vi ta en titt på hvordan du skal håndtere våre tyggis i de fleste situasjoner–

Old Time-y Gum Etikette

Det virker litt gammeldags å tenke på tyggegummi blir mislikt i et office-innstillingen, men for en utrolig antall år det ble ansett som absolutt uprofesjonelt å tygge tyggegummi mens du er på kontoret eller i et kunde-service type rolle som flyvertinne eller museum tour guide. Jeg er ikke sikker på hvor “museum tour guide” kom fra– bare gå med det. Det er en god solid fundament for dette. Du ville ikke tygge maten din i front av din klient på en konferanse tabell eller mens du snakker noen gjennom Monet delen av museet er derfor du ikke ville tygge tyggegummi mens du gjør dette.

De siste dagene har sett avslapping på arbeidsplassen og mange formelle typen hendelser blir mer tilfeldig. Så ønsket jeg å ta en titt på noen av de tingene vi bør ha i bakhodet når du vurderer at dobbelt mint, dobbeltrom mint, dobbeltrom mint tyggegummi.

Tyggis Tygger Etikette: Hvor?

Jeg tror vi skal ikke gå videre før vi finne ut hvor tygge tyggegummi er hensiktsmessig. Selv om jeg, Moderne Manerer Fyren synes ideen med å tygge tyggegummi under et møte merkelig og vanskelig, du kan ha mer avslappet ansatte møter med folk som tyggegummi er vanlig. Som med riktig antrekk, følger ledelsens’ bly i å bestemme sannsynligheten for at du ikke vil få sparken for å tygge tyggis i møtet.

Hvis du kommer til å være i front av mennesker, ikke tygge tyggegummi. Perioden.

Steder å holde tannkjøttet inkludere i et jobbintervju, på kor praksis, og under en presentasjon– selv om du ikke egentlig å snakke, men bare en del av å presentere team. Og det samme går for å være i front av mennesker for enhver situasjon. Bridesmaids og groomsmen, sitter på scenen på eksamener, skole presentasjoner–tenke over disse situasjoner og prøver å bruke sunn fornuft. Også, du bør spytte ut din på nytt hvis du vil være i en situasjon der du skal snakke med mange mennesker. Det er ganske vanskelig for alle om du er hilsen massevis av folk, og du er smekke unna på gum– ja, det er nesten umulig å tygge tyggegummi mens du snakker til folk, og ikke enten lokalisert eller vise det til noen.

Når Tygge Tyggegummi er en God Idé

Selv om tyggegummi kan ofte være en dårlig idé, det kan faktisk være nyttig i en rekke situasjoner. Jeg sjekket med en Rask og Skitten Tips egen Ernæring Diva på dette temaet, og hun hadde noen gode råd. Hun sa at å tygge litt tyggegummi kan abate sult smerter og holde tankene bort som ønsker å spise. Som bare kan hjelpe deg å holde seg til dietten din. Og selvfølgelig tyggegummi kan også hjelpe når det kommer til dårlig ånde. Jeg spurte våre egne Hus Ringe Legen din om dette, og han foreslo at når du er på nært hold, minty gum vil trolig redusere dårlig ånde, og øke din beholdning med dem kan du være å puste. Og mens du er i den, vil du forbedre dine dental hygiene.

Og det bør bemerkes at Ernæring Diva og Huset Ringe Lege tror at sukkerfri tyggegummi er alltid veien å gå.

Hvordan å Håndtere Høyt Tyggegummi Chewers

Hvis du kommer til å være tyggegummi, se opp for smekke. Du skulle tro at de folkene som er smack deres gum faktisk ville høre det og innse den forferdelige lyden de lager. Men, akk, det gjør de ikke. Så neste gang du tygger tyggegummi, ta en andre og lytte til hvordan du tygger. Hvis du skal smekke, justere deg selv og andre vil være takknemlig for.

Hvis du finner deg selv på nært hold med noen som er smekke unna, og du bare ikke kan konsentrere seg, gjøre disse to ting i denne rekkefølgen:

Trinn 1: Se objektivt på situasjonen og finne ut om det er helt avgjørende at denne personen til å slutte å smelling deres tyggis før du klask dem. I en helt offentlig situasjon, det er ikke alles jobb å gjøre hva du vil. Hvis du kan flytte, gjøre det. Hvis du er rett og slett fast, som på et tog, roe deg. Så hvis du fortsatt ikke kan håndtere det, gå videre til Trinn 2.

Trinn 2: Forstå at enhver handling du kan ta falle for døve ører. Så høflig si, “Du ser ut til å være konsentrerte meg veldig hardt, så jeg beklager for interupting, men gum er veldig høyt.” Hvis den skyldige ikke ta hint, legge til, “Hvis du tygge litt mer stille, jeg lover at jeg ikke vil ha et nervøst sammenbrudd her på toget.”

Ikke bare være en Gretten Gus-og-slipp som en bombe på personen, og deretter trekke seg. Selv en liten– det være seg ekte eller ikke–interesse i dem eller hva de leser kan lette vekten av dine ord.

Hvis høyt tyggis chewer er en av dine medarbeidere, rolig tilnærming dem og påvirke de faktisk stemme når du sier, “Hei, det. Du har sannsynligvis ikke innse det, men du er smekke din tyggegummi som en gal person. Jeg har en hard tid å konsentrere seg. Har du noe imot å bli litt mykere eller vente til senere å tygge?”

Det er en sjanse som ikke fungerer så sørg for at du har en backup som big-time støydempende hodetelefoner.

Tyggegummi Boble Etikette

Mange tyggegummi chewers ikke kan motstå trangen til å blåse bobler. Til popper tyggegummi, hvis du er utenfor eller ting er veldig uformell, sprenge alle boblene du vil. Ikke gjør det, men gjør du en av disse i mer formelle offentlige innstillinger, spesielt på jobb, på skolen og i kirken. Ja, jeg gjorde, sier kirken. Hvis du er en congregant i en kirke, og kan opprettholde en lav nøkkel tyggis tygger økt aktivitet kan hjelpe deg med å konsentrere seg. Ikke være trendsetter, skjønt. Noen innstillinger er mer avslappet enn andre, så, igjen, bruke sunn fornuft for å gjøre din beslutning.

Høflig Deponering av Brukt Tyggegummi

Nå, når det gjelder tid til å kvitte seg med tyggis, ikke slipp den på gaten, på gresset, i en vannfontene, i et urinal, eller holde det til undersiden av noe. Og ikke plasser brukt tyggis på støtfangeren av andres bil fordi når de kommer tilbake til sine Manerer Mobile og se klebrig rot, vil det ha selv den mest mannerly av mennesker tenker unmannerly tanker. Lei. Tilbake på sporet-den beste tingen å gjøre er å holde arket, og bruk som wrapper som en hygienisk måte å overføre tyggegummi fra din munn til papirkurven. Noen ganger gum ikke kommer i en wrapper så prøv å finne noe som ligner som en vev eller papir for å bruke i denne situasjonen. Og det er søppelbøtter om hver 20 meter, slik at du ikke har noen unnskyldninger for ikke faktisk sette det i ett.

Disse to siste forslag er vanligvis best når du er ferdig med skjønn.

[[AdMiddle]Hvis du kommer til å bruke fingrene til å forkaste din gum, —Her er en rask og skitne tips: trykk på tips av fingrene til å tungen for å få dem litt våt før du tar tak i tannkjøttet. Som vil holde tannkjøttet kleber seg til fingrene under overføringen. Og vasker de hendene når du er ferdig.

Skulle du være uten papir eller er bare helt spilte ut ved å berøre dine brukte tyggegummi, spytter din gum ut direkte i søpla er akseptabelt, men bare når du er ferdig med den ytterste diskresjon. Dette er ikke noe som kan gjøres i foran andre.

En endelig oppsummering: Bruk sunn fornuft til å vite hvor å tygge din tyggegummi, kan du holde støynivået nede så du ikke distraherende til noen andre, og alltid kvitte seg med tyggis i en avfall bin når du er ferdig med det. Følge disse enkle reglene vil holde din oppførsel i tipp topp form, bør du velge å tygge litt tyggegummi.

Administrative

Takk for at du lytter til Den Moderne Måter Fyren er Rask og Skitne Tips for en Mer Høflig Liv.

Jeg tilbyr en spesiell takk til Ernæring Diva og Huset Ringe Lege for sine råd på dette emnet. Gå og finne ut mer om deres fantastiske podcaster på quickanddirtytips.com

Hvis du har en kommentar eller et forslag, send meg e-post, Moderne Manerer Fyr, på manners@quickanddirtytips.com.

Det er transkripsjoner av dette, og alle mine andre episoder på manners.quickanddirtytips.com der kan du også finne en link til min Facebook gruppe. Kom over, bli fan og delta i diskusjoner. Og ikke glem å fortelle en venn om Moderne Manerer Fyr.

Den Moderne Måter Fyren er en del av den Raske og Skitne Tips.

Tyggegummi bilde fra Shutterstock