Penger Manerer 2: Lunsj

0
65

Den ene episoden var bare ikke nok. Her er vi igjen for en ny runde av finansielle oppførsel på arbeidsplassen.

Lunsj Tid

Du vil sannsynligvis være i stand til å finne ut av hvor denne er på vei. Så jeg skal ikke fingrene imellom. Det er lunsjtid og du er sultne, men du er litt for opptatt til å løpe ut og ta litt lunsj. Så, hva gjør du? Du kan se om noen kan plukke opp noe for deg, mens de er ute.

Når du gjør denne forespørselen det er viktig å huske de gjør deg en tjeneste, og du trenger å følge noen enkle regler for å holde denne gode ting kommer. Først, sørg for å betale dem opp foran og aldri kort endre dem. Hvis du er usikker på hvor mye mat kan koste, alltid overdrive. Kollegaen din kan alltid returnere med endring, men bør aldri bli forventet å dekke underskudd. Hvis personen insisterer på deg å betale når de kommer tilbake, så du bør ikke bekymre deg for det. For det andre, ikke vær redd for å fortelle dem til å “holde endre seg.” Tross alt, de brukte sin egen tid og gass penger å tjene deg.

I Bestilling

Når en gruppe er bestilling av mat og samle penger sammen, gjøre en innsats for å unngå å bli en alle bilyd på senere. “Psst, gjorde du se at så-og-så ikke betale nok for å få mat?” Du ønsker IKKE å bli kalt “så-og-så.” Sette riktig mengde med penger i potten og alltid, husk å inkludere din del av skatt og tips. Og hvis det er en pizza situasjon, husk at alle som betaler like penger får samme mengde pizza som alle andre, med mindre det er noen igjen.