Penge Manerer 2: Frokost

0
54

En episode var bare ikke nok. Så er vi her igen for en anden runde af finansielle manerer på arbejdspladsen.

Frokost Tid

Du vil sandsynligvis være i stand til at regne ud, hvor dette er på vej hen. Så jeg vil ikke hakkekød ord. Det er frokost tid, og du sulter, men du er bare alt for travlt til at køre ud og få lidt frokost. Så, hvad gør du? Du kan se, hvis nogen kan hente noget til dig, mens de er ude.

Når du foretager denne anmodning er det vigtigt at huske, de gør dig en tjeneste, og du er nødt til at følge et par enkle regler for at holde denne gode ting i gang. Første, sørg for, at betale dem op foran, og aldrig korte ændre dem. Hvis du er i tvivl om, hvor meget af din mad kan koste, altid overvurdere. Din co-arbejdstager kan altid vende tilbage med en forandring, men bør aldrig kunne forventes at dække dine underskud. Hvis den person, der insisterer på, at du betaler, når de kommer tilbage, så skal du ikke bare bekymre dig om det. For det andet, skal du ikke være bange for at fortælle dem, at “keep the change”. Efter alt, de har brugt deres egen tid og penge til benzin til at betjene dig.

Bestiller I

Når en gruppe er at bestille mad og at samle penge sammen, gøre en indsats for at undgå at blive den ene alle mislyde om senere. “Psst, vidste du se, at så-og-så ikke betaler nok for deres mad?” Du ønsker IKKE at være med tilnavnet “så-og-så.” Sætte den rigtige mængde af penge i puljen, og husk altid at inkludere din del af skat og drikkepenge. Og hvis det er en pizza situation, skal du huske, at alle, der betaler lige penge, får den samme mængde af pizza, som alle andre, medmindre der er nogle tilovers.

SHARE
Previous articlePengar Seder 2: Lunch
Next articleKauwgom Etiquette