5 Gemensamma Hälso-Villkor som Påverkas av Tid för Skärmen

0
98

Det är September, vilket betyder tillbaka till skolan. Så fysiskt aktiva som du kan ha varit under sommarmånaderna, det är säkert att säga att de flesta av er som är tillbaka i sovsalar och klassrummet kommer att spendera en massa tid vid datorn.

Utan åldrande mig själv, jag minns att internet var ett ganska nytt organ när jag var i college. Det var en njutning att kunna använda det när man bor i sovsalar. Wifi och Bluetooth inte finns, bara knappa datorsalar som vi hade att kämpa för tid på. De flesta av oss ändå slå de goda ole biblioteket för forskning vår skola-projekt. Vi har också använt skrivmaskiner för att skriva rapporter, och endast om det krävdes.

Det är nu det 21: a Århundradet, och tiden har säkert förändrats. Vi spenderar nästan varje vaken stund fäst vid höften på våra smarta telefoner, surfplattor och datorer. College campus, restauranger, caféer, shopping, nöjesparker och bibliotek nu alla har wi-fi. Till och med min 80-någonting år gamla föräldrar har tabletter och Facebook-konton. En värld utan datorer är en konstig en att begrunda.

Men med det kommer också en massa nya hälsobesvär som har varit på uppgång. Jag ser dem nästan dagligen. Vilka är de vanligaste sjukdomstillstånd som läkare se relaterade till denna ökade tid för skärmen? Och vad kan du göra för att motverka det hela för att skydda din hälsa?