5 Almindelige lidelser Påvirket af Skærmen

0
60

Det er September, hvilket betyder, tilbage til skolen. Så fysisk aktiv, som du måske har været i løbet af sommermånederne, det er sikkert at sige, at de fleste af jer, der er tilbage i sovesale og klassen vil være at bruge en masse tid på computeren.

Uden aging mig selv, jeg kan huske, at internettet var en temmelig nye enhed, da jeg var i college. Det var en fornøjelse at være i stand til at bruge det når man bor i sovesale. Wifi og Bluetooth ikke findes; kun sparsom computer labs, at vi var nødt til at kæmpe for tiden på. De fleste af os stadig ramt af den gode ole bibliotek til at forske i vores skole-projekter. Vi har også brugt skrivemaskiner til at skrive rapporter, og kun hvis det var påkrævet.

Det er nu i det 21 Århundrede, og tiden er helt sikkert ændret sig. Vi bruger næsten hver eneste vågne øjeblik fastgjort på hip til vores smartphones, tablets og computere. Universitetsområder, restauranter, og butikker, indkøbscentre, forlystelsesparker og biblioteker nu alle omfatter wifi. Selv min 80-noget år gamle forældre har tablets og Facebook-konti. En verden uden computere er en mærkelig en at tænke på.

Men med det, kommer også en masse nye sundhedsproblemer, der har været på fremmarch. Jeg ser dem næsten dagligt. Hvad er de mest almindelige medicinske tilstande læger se, der er relateret til den øgede tv-tid? Og hvad kan du gøre for at modbevise det hele, for at beskytte dit helbred?