2 Måder at Hacke Dit Blod Sukker

0
52

Det er helt normalt, at dit blodsukker til at stige efter et måltid mad, som din krop omdanner den mad, du spiser til energi. Dette er kendt som din postprandial glucose svar. Men du behøver ikke have, at dit blodsukker til at stige for højt eller tage for lang tid at komme ned igen.

Dette er især vigtigt, hvis du er diabetiker. Men alle af os kan drage fordel af at undgå alt for højt blodsukker efter at have spist. I denne uge, jeg har en fik et simpelt hack, der kan hjælpe dig med at minimere dine postprandial glucose niveauer.

Hvad Sker Der, Når Du Spiser

Dit blod glukose (eller sukker) – niveauet begynder at stige i omkring ti minutter i begyndelsen af et måltid, når et højdepunkt efter 1 til 2 timer, og bør vende tilbage til udgangspunktet inden for 2 til 3 timer. Hvor højt, at peak er, og hvor lang tid det tager for dit blodsukker til at vende tilbage til normal afhænger af mange faktorer, herunder hvad og hvor meget du spiser, om du har udøvet for nylig, og hvor godt din krop reagerer på den insulin, der produceres af din bugspytkirtel.

Se også: Hvad er Højt Glukose?

Høj postprandial glucose niveauer kan være en advarsel tegn på, at din krop er ved at blive mindre lydhør over for insulin, hvilket betyder, at du kan være på vej mod en fuld-blæst Type 2-diabetes. Hvis du allerede blevet diagnosticeret med Type 2-diabetes, tyder det på, at din diabetes ikke bliver forvaltet.

Kan du omvendt diabetes med kost?

Hvis du har brug for en blod-sukker skærm, kan du teste dit blodsukker 2 timer efter et måltid for at se, hvordan du gør. The American Diabetes Association anbefaler, at din post-prandial glukose bør være 180 eller lavere, hvis du har diabetes og 140 eller lavere, hvis du ikke.

Hvordan til at sænke postprandial glucose

Hvis din postprandial glucose er høj, er den sædvanlige råd er at skære ned på din portion størrelser-især til brød, gryn, kartofler, frugt, bagværk, sødet drikkevarer og andre fødevarer, der er rige på kulhydrater.

Helt sikkert, spise disse fødevarer i store mængder er ikke en god ernæring recept for nogen. Men det antages, at de dele, er rimelige, kan der være en måde at holde de post-måltid blodsukker under kontrol, uden at yderligere at reducere eller eliminere kulhydrat-rige fødevarer.

Hack #1 Spis dine kulhydrater sidste

Forskere fra Weill Cornell Medical College fandt, at den rækkefølge, som vi indtager fødevarer, der kan have en væsentlig indflydelse på vores blodsukker svar på det hele måltid.

I den undersøgelse, emner, fik den samme mad bestående af kylling, grøntsager, salat, brød, appelsin juice om to forskellige lejligheder. Den første gang, de spiste den høje kulhydrat fødevarer (brød og orange juice) først, efterfulgt af kylling og grøntsager. Anden gang, de vendes rækkefølgen og spiste kylling og grøntsager først, efterfulgt af brød og orange juice.

I den sædvanlige ernæringsmæssig analyse, disse to måltider vil blive betragtet som identiske. Men det ser ud til, at selv små forskelle i timing gøre en stor forskel.