Hvordan Balansere Barnas Mobiltelefon Bruker

0
74

Ungene mine starte et nytt skoleår, jeg er takknemlig for at vi bare hatt en totalt avslappende sommer uten en tung tidsplan for forpliktelser og sport praksis, klubbens aktiviteter og vanlig kjører rundt vi har en tendens til å gjøre mellom September og Mai. Jeg vil prøve å minne meg selv på dette på slutten av sin første uke tilbake, fordi nå som skolen er i økten, vår dag-til-dag livsstil har bare forsterket i hvert område mulig.

En ting som hjelper meg puste mye lettere er det faktum at til tross for de mange forskjellige retninger vi alle gå gjennom hele uken, og vi kan i det minste holde deg tilkoblet og kommunisere takket være moderne tool for våre mobiltelefoner. Fordi min 8 barna, som alle har mobiltelefoner, jeg har et stykke tankene når de er ute og om å delta på sportsarrangementer, etter-skolen forpliktelser, inkludert deres deltidsjobber. På den annen side, dette samme stykke teknologi som gjør det mulig for oss å holde kontakten selv om vi er fra hverandre har også en ulempe—de er forstyrrende og til tider addicting. Og det er ikke bare barna, vi foreldre kan være like avsporet med vår smart-telefoner som våre barn.

Mobiltelefoner er definitivt en ressurs for både barn og foreldre så Mektige Mamma aksjer 6 måter å balansere bruk av mobiltelefoner i ditt liv.

Tips #1: Sett Grenser

Selv om barna mine har en ganske god forståelse av familiens regler, hvilken atferd som er akseptert og ikke, og hvor “slingringsmonn” i form av grenser (ikke mye!), de ser fortsatt for meg å sette grenser for hva som vil bli tolerert i vår familie hjemme. Vi har portforbud, planlagte oppgaver og vanlig familie møter for å holde vår store familie på sporet. Jeg er i full jobb, og det gjør også deres far, slik at vi ikke er i stand til å holde vakt over sin teknologi vaner døgnet rundt.

Som sagt, vi visste at vi måtte sette grenser på våre barns tekstmeldinger og ringer tid fordi vi ikke kunne fysisk overvåke det mens både meg selv og deres far var på jobb.

I 10 Måter å Få Barna på Telefonen Sin Som ikke Krever Bestikkelser vi lære at “Det er en overordnet oppgave å sette grenser for trygg bruk av teknologi, slik at barna kan lære å bruke kommunikasjon enheter på en sunn måte, sier Jamison Monroe, grunnlegger og CEO av Newport Academy, en psykisk helse behandling program for tenåringer. “Du eier ditt barns telefonen. Det er din eiendom. Som en forelder, og du er ansvarlig for å sette sunn fornuft begrensninger på bruken av det, akkurat som du gjør rundt kjøring, narkotika og alkohol.” Hva er mer, i denne epoken av nettmobbing og forfølgelse på internett, dette er et sikkerhetsproblem for mange tenåringer, legger han til.

Så snakk med barna dine som dette nytt skoleår begynner og sett regler og grenser på hva du anser som akseptabelt for tekstmeldinger og ringer både i og etter skoletiden.

Tips #2: Signere en Kontrakt

Vi fant at det å ha en skriftlig kontrakt hjalp til med mobiltelefon forventninger. Holde barna ansvarlig ved signering av en “familie kontrakt” om hva som er akseptabelt og ikke.

Den beste måten å holde barna informert om hva du kan forvente om bruk av mobiltelefoner er å sette det skriftlig. En mobiltelefon kontrakten er en smart og effektiv måte å diskutere hva som er og ikke er hensiktsmessig når det gjelder ditt barn’ taletid. Du kan sette opp regler for når og hvor lenge de kan bruke sine telefoner, og som de kan snakke med. Etter at du har gått over reglene, har barna signere kontrakten og oppbevar den på et synlig sted, for eksempel på kjøleskapet døren.

Tips #3: Begrense Ringe og Tekste Ganger

En av mine største frustrasjoner med mine barn og deres mobiltelefoner er at de hadde tilgang til sms og telefoni 24/7. Om vi skulle ha en familie middag, eller de var ment å være å gjøre en hjemmelekse, som mobiltelefon av deres ble vinket til dem for å nå ut og få kontakt med noen, uavhengig av hva de var ment å gjøre. Takk til telefonen bærere, men foreldrene er i stand til å ha foreldrenes kontroll over sms og telefoni.

Mange store telefonen leverandører — inkludert Verizon, T-Mobile, Sprint og AT&T — tilbyr tjenester som å sette tekstil grenser, blokkere innkommende eller utgående anrop til bestemte telefonnumre og lukke og låse telefonen på visse tider av dagen eller natten. De kan også gi GPS, slik at du alltid kan se hvor barn ringer fra. Det er vanligvis en ekstra avgift per måned per telefon linje for disse tjenestene, men det er verdt å tilbringe noen telefon-gratis tid med barnet ditt. I tillegg, blokkere ekstra tekster og samtaler vil hindre barnet fra å pådra seg noen kostbare betale ekstra når hun går over henne minutter eller tekster.

Min ex-mann og jeg er på samme side når det kommer til mobiltelefon bruker. Vi både overvåke våre barns kontoer, og fant at når vi låst inn i disse parametrene, våre barn ble reengaged med familie og sparket den opp et hakk med skolens krav.

Tips #4: Ta en Telefon Tid Ut

Alle trenger en telefon tid, spesielt under måltidene, når du gjør lekser eller når du slapper av med familien. Vi hadde for å fysisk sette seg ned med barna våre å finne ut den beste tiden å sette bort mobiltelefoner. Jeg utpekt en spesiell kurv til å lagre alle våre elektroniske enheter (inkludert meg!). På denne måten kan barnet ditt ikke vil bli fristet til å bruke telefonen hennes når hun skal konsentrere seg om en skole oppgave eller koble til med familien under middagen eller en spesiell TV-show du alle liker å se sammen.