Hvordan til at Afbalancere Dine børns Brug af Mobiltelefon

0
51

Som mine børn begynder endnu et nyt skole år, jeg er taknemmelig for, at vi bare nød en samlet afslappende sommer uden en tung tidsplan for forpligtelser og sport, klub aktiviteter og de sædvanlige, der kører rundt, vi har tendens til at gøre mellem September og Maj. Jeg vil prøve at minde mig selv om dette i slutningen af deres første uge tilbage, fordi nu, at skolen er i session, vores dag-til-dag livsstil er netop intensiveret i alle mulige område.

En ting, der hjælper mig med at trække vejret meget lettere er det faktum, at på trods af de mange forskellige retninger, vi går alle i løbet af den uge, vi kan i det mindste holde forbindelse og kommunikere takket være den moderne dag værktøj i vores mobiltelefoner. Fordi min 8 børn alle har mobiltelefoner, jeg har et stykke i sindet, når de er ude og om at deltage i sportslige arrangementer, efter-skole forpligtelser, herunder deres deltid job. På den anden side, det samme stykke teknologi, der giver os mulighed for at holde kontakten, mens vi er fra hinanden har også en ulempe—de er forstyrrende og til tider addicting. Og det er ikke kun børn, vi forældre kan være lige så ud på et sidespor med vores smart phones som vores børn.

Mobiltelefoner er helt sikkert et aktiv for både børn og forældre så Mægtige Mor aktier 6 måder at skabe balance mellem brug af mobiltelefoner i dit liv.

Tip #1: Sæt Grænser

Selvom mine børn har en rigtig god forståelse af familiens regler, hvad adfærd er accepteret og ikke er, og hvor “råderum” i form af grænser (ikke for meget!), de ser stadig for mig at sætte grænser for, hvad der vil blive tolereret i vores familie hjem. Vi har udgangsforbud, planlagte gøremål og regelmæssig familie møder for at holde vores store familie på sporet. Jeg arbejder på fuld tid, og det gør deres far, så vi ikke er i stand til at holde øje af deres teknologi vaner døgnet rundt.

Som sagt, vi vidste, vi var nødt til at fastsætte grænser for vores kid ‘s sms’ er og ringer tid, fordi vi ikke kunne fysisk overvåge det, mens både mig og deres far var på arbejde.

I 10 Måder at Få Dine Børn Ud af Deres Telefon, Der ikke Kræver Bestikkelse lærer vi, at “Det er en forælders opgave at fastsætte grænser for sikker brug af teknologi, så deres børn kan lære, hvordan man bruger kommunikation-enheder på en sund måde,” siger Jamison Monroe, grundlægger og CEO af Newport Academy, en psykiatrisk behandling program for teenagere. “Du ejer dit barns telefon. Det er din ejendom. Som en forælder, er du ansvarlig for indstilling common sense grænser for dets anvendelse, ligesom du gør omkring kørsel, stoffer og alkohol.” Hvad mere er, i denne æra af cyber-mobning og forfølgelse, det er et spørgsmål om sikkerhed for mange teenagere, tilføjer han.

Så snak med dine børn, da det nye skoleår begynder, og sæt regler og begrænsninger for, hvad du anser for acceptabelt for sms ‘ er og ringer, både i og efter skoletid.

Tip #2: ved at Underskrive en Kontrakt

Vi fandt, at det at have en skriftlig aftale, som hjalp med mobiltelefon forventninger. Holde børnene ansvar ved at underskrive en “kontrakt” om, hvad der er acceptabelt og ikke.

Den bedste måde at holde dine børn er informeret om, hvad du kan forvente med hensyn til brug af mobiltelefon, er at sætte det skriftligt. En mobiltelefon kontrakt er en smart og effektiv måde til at diskutere, hvad der er og ikke er hensigtsmæssig med hensyn til dine børn ” taletid. Du kan fastlægge regler for, hvornår og hvor længe de kan bruge deres telefoner, og som de kan tale med. Når du har gået i løbet af de regler, få dine børn underskrive kontrakten og holde det på et meget synligt sted, som på køleskabsdøren.

Tip #3: Begræns Opkald og Sms Gange

En af mine største frustrationer med mine børn og deres mobiltelefoner er, at de har haft adgang til at sms ‘ e og ringe 24/7. Hvorvidt vi skulle have en familie middag, eller de skulle til at gøre en hjemmeopgave, som mobiltelefon af deres var dragende for dem at nå ud til, og forbinde med en person, uanset hvad de skulle gøre. Tak til telefonen luftfartsselskaber, men forældrene er i stand til at have forældrenes kontrol over sms ‘ er og opkald.

Mange store telefon udbydere-herunder Verizon, T-Mobile, Sprint og at&T — tilbyde tjenester såsom indstilling af sms ‘ er grænser for, blokering af indgående eller udgående opkald til bestemte telefonnumre og lukke og låse telefonen på bestemte tidspunkter af dagen eller om natten. De kan også give en GPS, så du altid kan se, hvor dit barn er du ringer fra. Der er sædvanligvis et ekstra gebyr pr måned pr telefonlinje til disse tjenester, men det er værd at bruge nogle telefon-fri tid med dit barn. Desuden blokerer for ekstra tekster og opkald vil forhindre dit barn fra at pådrage sig nogen dyre overdosering afgifter, når hun går over hendes minutter eller tekster.

Min ex-mand og jeg er på samme side, når det kommer til brug af mobiltelefon. Vi både overvåge vores kid ‘ s konti, og fandt, at når vi låst fast i disse parametre, vores børn blev reengaged med tid til familien og sparkede den op et hak med deres skolens krav.

Tip #4: Tag en Telefon Time Out

Alle har brug for en telefon tid ud, især under måltiderne, når de laver lektier, eller når nedkøling ud med familien. Vi var nødt til fysisk at sidde ned sammen med vore børn at finde ud af den bedste tid til at sætte væk mobiltelefoner. Jeg udpegede en særlig kurv til at gemme alle vores elektroniske enheder (herunder min!). På denne måde, dit barn vil ikke blive fristet til at bruge sin telefon, når hun skal koncentrere sig om en skole, overdragelse eller tilslutning af med familien under middagen, eller en særlig TV-show, du alle kan lide at se sammen.