Hvorfor McDonald ‘ s og Pokemon GÅ Gøre en Virkelig Smart Team

0
26

Var McDonald ‘ s højre første store samarbejdspartner for Pokemon GÅ? oprindeligt optrådte på Quora – den viden, deling af netværk, hvor overbevisende spørgsmål er besvaret af mennesker med unikke indsigter.

Svar af Patrick Dugan, Produkt Designer på Quora, på Quora:

Nintendo har haft et eksisterende forhold til McDonald ‘s for år, først med McDonald’ s fungerer som et TRÅDLØST leverandør til den originale Nintendo DS og senere som en officiel Nintendo Zone partner, hvor Nintendo 3DS-ejere kunne gå og downloade eksklusive spil indhold, der er gratis.

Derudover, McDonald ‘ s har en lang tradition for at tilbyde Pokemon tema legetøj med i deres Happy Meals. Så i enkle vendinger, er det business partnerskab mellem Nintendo, Pokemon Selskab, og McDonald ‘s har eksisteret i årevis, og McDonald’ s har klart påvist at være i stand til at tiltrække video game spillere til deres restauranter som værende strategisk værdifuld.

Niantic (udvikleren af Pokemon GÅ) i deres tidligere augmented reality spil Indtrængning indgået et samarbejde med virksomheder i en lignende måde til at give eksklusivt indhold i spillet for at Indtrængning af spillere. Et partnerskab mellem Niantic og den Japanske dagligvarebutik Lawson, for eksempel Indtrængen spillere med eksklusivt indhold i en model, der er tilbøjelige til at blive efterlignet i deres nuværende partnerskab med McDonald ‘ s.

I betragtning af den eksisterende historie og rentabiliteten af den tidligere ventures mellem McDonald ‘ s, Nintendo, og Pokemon, Firma, partnerskab gør en solid strategisk forretningsmæssig mening.

Dette spørgsmål blev oprindeligt bragt på Quora – den viden, deling af netværk, hvor overbevisende spørgsmål er besvaret af mennesker med unikke indsigter. Du kan følge Quora på Twitter, Facebook og Google+. Flere spørgsmål:

  • Pokemon GÅ!: Hvor godt et spil er Pokemon GÅ for børn?
  • McDonald ‘s: Hvordan har McDonald’ s mister varm kaffe retssag?
  • Forretning Partnerskaber: Hvor sandsynligt er det, at Apple vil erhverve Dropbox?