Donald Trump ved et Uheld Formulerer GOP Abort Holdning Lidt For Højt

0
13

Så, der skete. Republikanske frontløber og karamelliseret Weisswurst Donald Trump berømt og har været over det med hans position på reproduktive rettigheder, men i denne uge lykkedes det ham at sejle lige ind i “here be dragons” område. Under et interview med Chris Matthews af “Hardball,” foreslog han, at kvinder bør blive udsat for juridiske sanktioner for at have aborter. “Der skal være en eller anden form for straf,” Trump sagde, afklaring efter senere afhøring, at han hentydede til den procedure, der er modtageren. Vi føre ud i denne uge “, Så Skete” med en diskussion af Trump “brøler.”

Det var måske den eneste kandidat kunne sige om abort til at få både forsvarere af reproduktiv frihed og deres antagonister vrede og fordømmelse fra begge sider var så hurtig, at det lykkedes at banke en Trumf-kilter. Men tabte i den efterfølgende polemik og Trump kampagne i gang-backs var en vigtig sandhed: Trump var bare “at sige ligeud hvad de faktiske konsekvenser af længerevarende Republikanernes politik” om abort er, co-host Zach Carter hævder. Også tabt: På mange måder, Trump er den moderate kandidat i GOP-race, når det kommer til reproduktive rettigheder.

MSNBC

Også på denne uges podcast: Dokumenter, som Fairfax Media, Huffington Post media partner i Australien har afsløret, energi entreprenør Unaoil som en næsten komisk udøver af corporate graft, bestikke sig vej på tværs af udviklingslandene på vegne af kendte Vestlige selskaber. De dokumenter, der udsættes for mange virksomheder til retsforfølgelse, men de skal også afdække de snoede nexus of corporate korruption, fejlslagne stater og den globale terrorisme. Vi vil nedbryde den historie.

Og i nogle bedre nyheder for de store AMERIKANSKE selskaber, Georgien Gov. Nathan Aftale (R) trodsede sin part i denne uge ved at nedlægge veto mod en religiøs frihed lovforslag, der ville have knæsat juridisk diskrimination mod LGBTQ samfund. Vi har Disney og NFL, blandt andre, til at takke for dette, endnu engang beviser, at kontant regler alt omkring os.

Endelig, hvad er det som at falde ned i de brændende ring af ild, der produceres af Trump ‘ s legion af sociale medier fans? Vores egen Christina Wilkie fandt ud af for sig selv, og har nogle af de modbydelige oplysninger til at dele med os.

“Så, hvad Der Skete” er hostet af Jason Linkins, Zach Carter og Arthur Delaney. Slutte sig til dem i denne uge er Huffington Post journalister Nick Baumann, Jen Bendery, og Christina Wilkie.

Denne podcast blev produceret, redigeret og manipuleret af Christine Conetta.

At lytte til denne podcast senere, kan du downloade vores show på iTunes. Mens du er der, kan du abonnere på, vurdere og gennemgå vores show. Du kan tjekke andre HuffPost podcasts her.

Editor ‘ s note: Donald Trump jævnligt opfordrer til politisk vold, og er en seriel løgner, en voldsom fremmedfjendske, racistiske, misogynistiske og birther, der har gentagne gange lovet at forbyde alle Muslimer — 1,6 milliarder medlemmer af en hel religion-ind i USA