Hillary Clinton Viser Trump Og Cruz, Hvordan En Formand, Der Svarer Til Terror

0
16

Justin Sullivan/Getty Images

Den demokratiske præsidentkandidat Hillary Clinton leverer en terrorbekæmpelse adresse på Stanford University i Marts 23, 2016 en dag efter terror-angreb venstre snesevis mennesker døde i Bruxelles.

Tidligere Udenrigsminister, Hillary Clinton, kastede sine Republikanske præsidentkandidat kolleger ” national security forslag som “farlige” i en tale om terrorbekæmpelse ved Stanford University på onsdag.

Mens Clinton sagde, “det er forståeligt, at Amerikanerne her i hjemmet er bekymrede for,” om den Islamiske Stat netværk, som har taget ansvaret for angrebene i Bruxelles, der dræbte mindst 32 mennesker, tirsdag, hun sagde, at Usa skal “til at stole på, hvad der rent faktisk virker, og ikke buldre, der fremmedgør vores partnere og ikke gør os nogen sikrere” at beskytte mod terror.

Clinton var naturligvis, at henvise til forskellige udtalelser fra Sen. Ted Cruz (R-Texas) og reality-tv-stjerne Donald Trump, der forsøger at out-Islamophobe hinanden, som de konkurrerer om GOP nominering.

Cruz sagde efter Bruxelles-angreb, at han troede lov håndhævelse bør have beføjelse til at “patrulje og sikker Muslimske kvarterer.” Han har tidligere kaldt for tæppe-bombning terrorister, en ukritisk taktik, som kan bringe civile.

Trump, i mellemtiden, har været fortaler for forbud mod alle Muslimer i at komme ind i den AMERIKANSKE og sagde for to uger siden, at “Islam hader os.”

Clinton sagde, at Cruz ‘ s “patrulje-og sikre” forslag var beslægtet med at behandle Muslimer som forbrydere, og var “forkert, kontraproduktiv og farlige.” Og tæppe-bombning, argumenterede hun, “gør ikke dig til at lyde hård, og det gør du lyder som om du er i over dit hoved.”

“Det er svært at forestille sig en mere brændbar, tåbelige udsagn,” sagde hun i hans “patrulje og sikre” forslag. Clinton også kaldet Muslimske Amerikanere en “first line of defense” trusler mod den nationale sikkerhed. “Der er én ting vi ved, at ikke arbejde, der er stødende, provokerende retorik, der dæmoniserer Muslimer,” tilføjede hun.

Mens Trump og Cruz har både talt for at tillade tortur — den tidligere mere eksplicit end sidstnævnte — Clinton sagde, “de Forenede Stater vil ikke tolerere eller praksis tortur overalt i verden”, hvis hun blev formand og kaldte sig “stolt” af at være medlem af en administration, der forbød waterboarding.

Hun kritiserede også Trump for hvilket tyder på, at USA bør skrue ned for sin finansiering af den Nordatlantiske Traktats Organisation, som er baseret i Bruxelles, medmindre de Europæiske lande i alliancen sætte op flere penge, ringer NATO “en af de bedste investeringer i Usa har der nogensinde er lavet.”

“I årtier, Republikanske og Demokratiske administrationer har forstået, at Usa’ s alliancer gøre os stærkere,” sagde hun. “[Den russiske Præsident Vladimir] Putin allerede håber at opdele Europa. Hvis Mr. Trump får sin måde, det vil være ligesom Jul i Kreml. Det vil gøre Usa mindre sikker og verden mere farlig.”

Clinton ‘ s rådgivning, der ikke kun tager sigte på Trump og Cruz, dog. Hun sagde, at de Europæiske lande nødt til at træde op for deling af efterretninger, foretage større investeringer i forsvar og standse strømmen af krigere til og fra Mellemøsten.

Clinton ‘ s tale var beregnet til at understrege hendes erfaring, hendes tro på “smart, stærk og stabil ledelse” og hendes mere høge-tilgang til udenrigspolitikken i forhold til Præsident Barack Obama, da meningsmålinger tyder på, at Amerikanerne tillid Clinton mere end Trump til at håndtere internationale kriser og terrorisme. Hendes bemærkninger anes det argument, at hun er sikker på at få i valget, hvis hun er Demokrater “kandidat, som er, at Trump’ s (eller Cruz ‘ s) politik, er mere uforudsigelige og mindre væsentlige end hendes.

“Loose cannons har en tendens til at svigte,” sagde hun. “Slogans er ikke en strategi.”

Hun sluttede sin tale med et lille rim.

“Amerika ikke krybe sammen i frygt eller skjule bag mure,” sagde hun. “Vi fører, og vi lykkes.”